Képeken a fémes ZTE csúcsmodell

Hirdetés

A ZTE - annak ellenére, hogy itthon az utóbbi időkben kissé kevésbé vannak fókuszban - gőzerővel fejleszti legújabb készülékét, amely a Nubia Z7 nevet kaphatja meg. Az előzetes kiszivárgott specifikáció abszolút a csúcsmodellek közé helyezi a kínaiak újdonságát, a gépben ugyanis Snapdragon 805-ös, vagy Snapdragon 801-es chipsetet találunk majd, 2 GB RAM társaságában. A kijelző 5,5 inches, Full HD felbontású, az előlapra 5 megapixeles, a hátlapra 8 megapixeles kamera került.

A készülék működik majd 4G hálózatokon, állítólag kétkártyás lesz, de ami a legfontosabb, hogy a képek szerint fémes külsőt kap a masina meglehetősen vékony kávával. Van némi HTC-s beütés a formaterv kapcsán, ám még simán kiderülhet, hogy plasztik a burkolat. A Nubia Z7 előreláthatóan 560 dolláros áron nyithat, ami nem kevés, főleg, ha a szintén kínai Xiaomi modellekkel hasonlítjuk össze.

Sajnos a hazai piacon a ZTE nem képviselteti magát csúcskészülékekkel, holott a Nubia családot már a januárban megrendezett CES kiállításon is láthattuk. Ebből egyelőre az következik, hogy a hamarosan leleplezésre kerül Nubia Z7 hivatalos itthoni megjelenésére kevés az esély.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés