- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Erre tényleg csak azt tudom mondani, hogy ki kell próbálni, mi a kényelmes. Szerintem az önfelfújónál kényelmesebb a felfújható, de tény, hogy a mocorgás érezhető, főleg ha nem páros
Két átlagos személynek a 137-140 cm széles matracoktól kényelmes.
Mi most az air basic helyett vettünk Coleman Extra Durable matracot. Hát nem tudom, vastagabb és könnyebb mint a Decás, de annyival nem kényelmesebb. -
Kalandor
HÁZIGAZDA
Ez nagyon egyéni dolog, hogy kit mennyire zavar a másik mocorgása. Ha igen, akkor a közös matrac nem jó ötlet, mert a levegős matrac sokkal jobban mozog mint az otthoni ágyban levő.
A 120 cm szvsz keskeny, én mindig inkább lábhoz teszek mindent, de legyen hely oldalt. A sátrazás eleve nem valami kényelmes dolog, akkor meg már ne vigyázzállásban kelljen aludni, főleg mert a matrac közepe felé tendál mindkét ember (az oldalfala ellentart a felfújható matracnak). Ha 2 matrac van, akkor inkább mindenki a sajátja közepén fekszik.Az önfelfújódók szerintem olyanoknak valók, akik bírják a nomadizmust.
-
Redneck
nagyúr
Hétfőn jönnek hozzá palackok, akkor megnézem milyen.
A régi sátrunkat extra szívás felállítani. Legalább 3 emberes móka, de általában csak ketten megyünk, és nem akarok vele tovább szívni.
4.1 Air sátort rendeltem helyette, Ultim comfort matraccal. Már tavaly kinéztem, és mindig halogattam, de most akciós volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia