Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
5", 1280x768, MT6732 LTE, 1GB/8GB + max 128 GB microSD, 2610 mAh
140.2 x 72.1 x 8.9 mm, 128g
Gorilla Glass 3
CNY 699 ~ $110 -
törölt tag
iOS-en pont olyan érintőgombok vannak
Swype segítségével én is tudok olyan gyorsan gépelni telefonon, ami már megközelíti az értelmes szintet, de azért nem egy számítógép billentyűzetén elérhető sebességet. Vagy nagyon lassan gépelsz számítógépen, vagy nem tudom hogy lehetséges ez. Az tuti, hogy egy szifonon ékezetekkel nem tudsz olyan sebességet hozni, mint PC-n. -
törölt tag
-
törölt tag
Mondjuk a mini megnevezés tényleg elég megtévesztő, de azért egy 5"-os telefon egyáltalán nem használhatatlan, csak megfelelően kis kerettel kell gyártani. Mindenki abból indul ki szerintem, amikor még centis keret volt a kijelző körül, úgy tényleg egy 4,3"-os telefon is nagy. Ellenben egy 4,7"-os Moto X nekem egyáltalán nem érződik nagyobbnak kézbe fogva, mint egy i5 mondjuk, ami pedig csak 4".
-
ctvagyok
őstag
Hát itt van megint egy kínai 5"es mini. Gondolom már nem tudnak kisebb kijelzőt gyártani.
Eddig is voltak 5" es minik, szóval meg sem kéne lepődni.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
5"-os mini? Mi van azokkal, akik normális méretű készüléket szeretnének? Nagyon zavar ez a tendencia...
-
EndR
tag
"A korábbi pletykák által emlegetett 4,7 hüvelykes képátló a legfrissebb beszámolók szerint egyáltalán nem nevezhető fedi a valóságot, ugyanis"
Ez így nem ok...
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
csendes tag
Igen a mérettel nekem is gondom van. Valamiért "ellenérzek" az Iphonnal, de egy 5s-n elgondolkoztam, csakis a mérete miatt.
-
balintb
csendes tag
Állítólag ezen lehet az Ubuntu is:
http://www.phonearena.com/news/Rumors-say-Meizus-M1-Note-Mini-will-have-an-Ubuntu-variant_id65146
Egyébként az eDigitalon van már Meizu MX4, 120-130-ért.
[ Szerkesztve ]
-
boncser
aktív tag
"A Nokia Microsoft égisze alatt üzemelő mobiltelefonos részegysége azonban a négyhüvelykes szegmensben is igyekszik egyre erősebb megoldásokkal előrukkolni, hiszen a rövidesen piacra kerülő Lumia 532-be is 1 GB RAM és négymagos processzor került"
Szerintem a snapdragon 200 meg a fixfókuszos kamera nem tartozik az erősebb megoldások közé -
Forest48
aktív tag
pont az a baj, hogy kis testbe nem tudnak nagy aksit tenni, de mindenki csúcs hardvert akar bele. Úgy meg fél napot mene el a telefon, az meg nem járja.
Így marad a kis kijelző-gyenge hardver, nagy kijelző-erős hardver felállás.
Mert ha lenne egy 4,3"-os telrfon normál aksival, akkor lenne vagy 1,2centi vastag, az meg már nem menő... -
ALBY
senior tag
persze ettől még nem mini,
és nem fér rendesen a zsebembe sem tőle,
és nem is venném meg
(Pedig már azt hittem a címtől hogy látok egy új mini telefont.)Jiayu S4-re leszek kíváncsi, de az még arrébb van,
az se mini de még mindig nem phabletA lónak is két oldala van mégsem hanglemez...
-
válasz szabi__memo #4 üzenetére
Bármilyen gyártó által átdolgozott Android származékra igaz ez.
Ha már vannak rajta Google appok, akkor máris ki fog lógni egy csomó felület a dizájnból.
Vagy elég csak valami olyan programot telepíteni, aminek a gyártó nem rajzolta át az ikonját, és máris hülyén néz ki a rendszer egy kakukktojás ikonnal.
Én is most örülök, mint majom a farkának, hogy találtam egy olyan Launcher+ikontéma párost, amitől legalább a homescreen meg az app drawer konzisztensen néz ki (minden ikont át tud alakítani, ha nem szerepel a téma saját ikonjai között)[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Forest48
aktív tag
Azért ezt a cikket még illene párszor átolvasni...
Már egy éve mininek hívják az 5" körüli telókat...meg sem lepődök -
Engem is rohadtul zavar, olyan tákolt hatása van tőle a rendszernek.
Az Android ilyen értelemben olyan, mint egy jó alaposan "testre szabott"-barkácsolt-forrasztott asztali linux disztró, csak utóbbinál tényleg van lehetőség egy egységes, tetszetős kinézet kialakítására is, csak kis ügyeskedés meg jó ízlés kérdése, míg az android katyvasz marad, ha a gyártó nem a google dizájn-elveit követi.(#2) roli543
Ezt mindig felhozzák a Z3C ellen érvként, de nem tök mindegy, hogy nőtt 0,3"-t a kijelző a Z1C-hez képest, ha egyszer a ház ugyanakkora maradt? Én ezt előrelépésnek hívnám...[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
roli543
őstag
Elég szomorú, hogy nem figyelnek oda kellőképpen a kisebb telefonokra. A Sony csinálja jól, de már ott is 4.6 a compact. Jöhetne egy erős 4 colos telefon.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Steve1207
veterán
Szóval most eladják a megmaradt MX2 darabokat? Am jó cucc, ilyen koncepciókat kellene összeállítani mindenhol, minden réteg megtalálja benne a magáét. A rendszer meg amúgy is nagyon korrekt, lassan azt mondom használhatóságra jobb, mint egy MIUI, letisztultságra tuti (maga az összkép vérzik néha el pár elemen, ami nem hinném, hogy valakit zavarna rajtam kívül).
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Mobil flották
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest