Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Nem igaz, hogy van olyan, hogy megrögzött androidos.
Én sem vagyok az.
Nem a rendszert hanem a szolgáltatásait a kényelmét és az UI-t szeretem.
Amikor megjött a wp még bőszen symbian-t használtam és baromira vártam mert volt a kezemben WinCE, meg WinMobil vagy mi volt az akkor.
Aztán jött a betonfal a funkciószegény, herélt, iOS-nél is kötöttebb szub alfa wp.
Akik kedvelik unják már a szaracsempét pedig a win8 sem véletlenül taknyolt akkorát, amekkorát.
Ehhez tedd hozzá a még mindig béta, na jó legyen 1.0-ás rendszert és mindjárt megvan miért nem terjed.
Az indító cikkben is nagyon szépnek hangzik az a 9 milliós negyedév... csak pl ugye a samsung eladja ennek a felét egy hónap alatt egy note 4-ből. Egy készülékéből a másik húsz mellett.
És wp-ből ezek a lowend lumiák amikkel nem lehet talpon lenni a nulla margin miatt hosszútávon.
Mert ha ránézünk egy használat alapú statisztikára ott szépen látszik, hogy kb két éve stagnál a wp egy mérési hibahatár közeli százalékon mivel az olcsó készülék tulajok gyakorlatilag ficsőrfonként használják.
Ez a baj, hogy egy középkategóriában nem képes eladásokat produkálni mert ott már lazán lenyomja az android a felső kategóriáról nem is beszélve.gyurkikrisz
Mondod ezt majd jövőre, meg azután, meg azután, meg azután...
-
kolosanyi
veterán
Snapdragon 200, kösz nem kérek belőle. Néztem élőben, olyan szépen laggol, hogy öröm nézni. Szeretném, ha nem így lenne, de sajnos sokkal inkább a 630.
(#121) Econ
Annyiért sufniból, bolti garanciával kapod csak, abban én nem bízok. Az általad említett Samsungokban valóban, de egyik sem egy ütős ajánlat, azt be kell látni. Korrekt középkategóriás telefon alig van manapság sajnos. Szerintem én kb fel is soroltam a 3 normálisat és kb bezárult a kör. Ja, meg a BB Z3 se rossz.(#122) hroberto
Az Expansysnál normális a garancia. -
-
-
-
Polllen
félisten
A wp billentyűzet nálam is dobogós. Az ios-é viszont jobb.
És ios-n és android-n lehet diktálni magyarul, ami nagyon hasznos."De ugyanez igaz más appra is, wp-n nem sok program van, de ami van, és minden nap használ az ember, az jó."
Ezt nem gondolhatod komolyan...
Mármint azt, hogy jó az a kevés app, ami van. A nagy részük sebességben és tudásban elmegy. De nem jó vagy kiemelkedő a többi platformon található verziókhoz képest...
De hogy ne legyek genya, mondj egy külső app-t, ami jobb wp-n, mint a konkurencián.
-
Rula
tag
Most benéztem és hát... igazatok van
Alig volt valami szó a telefonról. Pár hónapja volt az a cikk hogy mennyire alacsony a WP-részesedése és azt hittem hogy azóta nem voltak ilyen cikkek ahol ilyen durván ment volna az "ócsárolás" (nem tudom kifejezni magam rendesen).... Tévedtem -
fityesz9
tag
Pont ezt akartam írni, hogy az ne mpár hónapja volt, inkább napja.
De úgy értetted, hogy a halott a wp topikban, ami vmiért a 830 tesztjéhez volt kapcsolva nem?
Eddig se féltettem őket, de ezek a számok szépek már. És igen, nem az nadroidhoz viszonyítva,
de most nem is arról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest