- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Mert még piros
-
Ezért sokkal jobb a Magas-Tátra az osztrák hegyeknél. A szlovákok nem engedik beépíteni boltokkal, utakkal, vezetékekkel, így serpák viszik fel a menedékházakhoz is az ételt, egyebet, túrázni sem indulnak neki a kényelmesek. Ha elmész akár csak a Schneeberghez, a "szalamandristák" megszállják a csúcsot. Jövő héten megyünk pár napra az osztrákokhoz, de beljebb, ahol 1650-en lesz a szállásunk, onnan megyünk minden nap fel. De akkor sem olyan szép, mint a Magas-Tátra. Viszont legalább nincs úgy kiépítve, alig találkozni bárkivel is (de azért nem rossz)
-
Erdélyi kiránduláshoz nagyon tudom ajánlani a Hargitha hegyet s környékét a csúcsokkal, barlangokkal, a lent kanyargó folyóval, lélegzetelállító. A közelben ott a Kia-Hagymás és Nagy-Hagymás, meg persze a "bejáratott helyek" is, ha már ott vagy. Udvarhely maga egy kis csoda (bár 15 éve nem voltam ott, de előtte minden évben hosszú időn át). Aztán ott van még a környéken autóval - ha már arra jártok - a Transzfogarasi és a Transzkárpátia is. Nyugatabbra az én egyik nagy kedvencem a Bihari hegységben a Padis és az ottani Csodavár, a zsombolyok, sziklák, patakok és barlangok, mesés az a környék is. Délebbre menve ott a Fogarasi havasok magashegyi túrázáshoz - bár erre szerintem a környéken a legideálisabb még mindig inkább a Magas-Tátra, az utolérhetetlen e téren.
(Mióta van két picur - 3,5 és 2 éves - azóta ezek a fajta túrák kimaradnak, inkább a fenti tóhoz hasonló helyek környékére megyünk szállodába, de korábban muszáj volt a fenti és hasonló helyeket végigjárni) -
Tudom, én leszek a túl kritikus a véleményemmel, de ez szánomra a 12 egy tucat tó és környéke. A Dunántúlon sok ilyen és hasonló, inkább szebb hely van ennél, ha pedig számba veszem az ausztiai hegyek közt megbúvó tavakat, vagy továbbmenve az angliai Lake district-et, akkor már inkább megmosolyogtató ez a kis tavacska a látványvilágával és a benne rejlő potenciálocskával. Szóval nem csúnya a hely, csak nincs benne az, ami kiemelkedővé tenné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest