- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juliuska
senior tag
"...egyáltalán nem recseg a ház, ha komoly erőhatásoknak tesszük ki...." - no itt vajon mire szabad gondolni...?
-
dsr
senior tag
Külseje tetszik , de a hw kevés..
-
atike
nagyúr
Kár az áráért.... Nem lenne ez rossz ajánlat, csak normális áron kellene adni....
-
pengwin
addikt
Na már tudom, miért volt olyan ismerős ez a telefon!
Prestigio MultiPhone 7500 - Karbonn Titanium X
Teljesen ugyanaz a két telefon, és akkor még jön majd a cikkben említett Archos is! És még a Samsung dizájnjára panaszkodnak az emberek!!!(#42) Napfénysüti
Egyetértek veled, de mint fentebb is írták, ezt valószínűleg a full HD fogja eladni. Sima HD-val, ez a márka ugyanezt kb. 50k-ért árulhatná. -
batai15
félisten
Nem így néz ki a prestigio telefon is?
-
pengwin
addikt
Szerintem hagyjátok, ha jól tudom a kolléga annyira hozzáértő, hogy egy Snapdragon 800-nál jobbnak tart egy MT6592-t, mert abban több a mag!
(#38) Napfénysüti
Ezt optimalizálhatják bárhogyan, a hardver akkor is gyengébb a négymagos Snapdragon 400-aknál. És még azokat se rakják FHD kijelző alá, nem véletlenül. -
Napfénysüti
nagyúr
Ez nem igazán fogott meg. Nem túl sovány ez a hardver ehhez a felbontáshoz? Vagy tényleg csak az optimalizáció hiánya miatt akadós?
-
pengwin
addikt
"Full HD kijelző meghajtása alapesetben nem kellene, hogy gondot jelentsen a belső komponenseknek"
Hááát én eddig nem hallottam olyan MT6589-cel (vagy MT6589T-vel) szerelt telefonról, aminek ne okozott volna problémát az FHD. -
MuzikJunkie
aktív tag
A szórakozóhelyes hozzászólás jobban meghatott, mint ez a telefon.
Drága is, nem is jó... Szóval ilyen MEH! -
roli543
őstag
A 6582es jobb választás lett volna egy fokkal emelt óra jellel.
-
blueMerle
veterán
válasz
burriebonz #28 üzenetére
Pedig ezt a készüléket pontosan a FHD kijelző fogja eladni
Átlag Pista árgépen betolja hogy fullhádé, ezt kidobja 70-ért már veszi is meg. A többi nem számít
-
Legendd
senior tag
válasz
Luck Dragon #27 üzenetére
Át is írtam, jobb lett most .D
-
burriebonz
tag
Szerintem kár volt ezt az fhd panelt beleerőltetni, elégé lehúzhatja a teljesítményt, pedig alapvetően a külső az nekem bejönne de ennyi pénzért tuti nem venném meg.
-
A szerkentyű jelenleg 70 ezer forintba kerül, ami nem vészes ajánlat.-->Inkább vásárolok egy Xiaomit, vagy a cikkben említett Idol2S-t
(köszi a tesztet)
-
davidsone
addikt
1fokkal jobb mint az előző indiai fűszerezésű csoda!
-
törölt tag
válasz
honda 1993 #24 üzenetére
-
-
Szatyor95
senior tag
Egy újabb "adjunk ki valamit" készülék. Átgondoltságát tekintve szerintem a tervezők valahol a matt részeg, és a detoxikáló között lehettek a tervezéskor. A formája meg szerintem ocsmány.
-
Kex613826
tag
70.000Ft., és a kijelző nem is reagál mindig...hol élünk?
-
gghrtz
őstag
válasz
FATtila78 #17 üzenetére
Ciki lenne... Jesszus basszus... Inkább az a ciki, hogy egyes emberek így gondolkodnak.
Elmondanám, hogy a ~440ppi is jelentős ugrás a ~324-hez képest. (Igen simán észrevehető, főleg ha böngészel)
A márkát és a minőséget valóban meg kell fizetni, csak bizonyos emberek azt hiszik ettől lesznek jobb emberek másoknál... -
törölt tag
-
FATtila78
tag
Ilyen teljesítményű procihoz fölösleges a fullHD. Sok telefon járt a kezemben, az ideális PPIt 323 és 329 között tartom tökéletesnek. Felette fölösleges, csak lassit, alatta meg pixeles. Mellesleg egy ilyen telefont elővennék egy szórakozóhelyen, elég ciki lenne..A márkát, s minőséget meg kell fizetni.
-
BlackPriest
őstag
ha egyszer megérteném, hogy a procikhoz nem illő kijelzőt minek belepakolni ilyen telókba...nyomjuk a fullhd-t, aztán a menü is röcög, bravó. egyáltalán minek 4-6"-ra fullhd?
ez is kínai, csak indiaiak árulják...
-
dhstyle
tag
Azért az vicces , hogy azt írja a tesztelő , hogy az optimalizálatlanság miatt "akad"
ez sehol nem igaz... egyszerűen a vérszegény mtk 6589T nagyon nem fullHDhoz való.. már a HD is határ eset neki ( pl játékok szempontjából)..
-
gghrtz
őstag
Nekem is volt MT6589-es 1GB verziós FHD telefonom, (iOcean x7 Youth), és nekem sem volt teljesen korrekt a sebessége. Persze nagyon szerettem azt a telefont, mert 1 éve 50k-ért be tudtam szerezni, mindezt úgy, hogy a kamera, és a hang teljesen király volt, szóval nem a hagyományos kínai dzsunka minőséget képviselte.
-
Garada
őstag
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Teljesen igaz
-
vimes
senior tag
Szörnyű ez az ár... százor inkább a konkurensként említett telefonokat választanám, mint ezt. Az meg nem lehetett meglapetés, hogy nem lesz tökéletes a sebesség, volt az Alcatelnek is FullHD kijelzős, MT6589T-s készüléke, és az is akadt egy kicsit.
-
wlandroid
tag
Rákerestem, milyen lehet a Modern Combat 4 2D-ben:
Hát ez valami szörnyű, telón 10 éve egy Splinter Cell is szebb volt és ugyanúgy Gameloft
-
s4tch
veterán
Nem szoktam grammar nazit játszani, de most muszáj:
"Habár alapvetően a kijelzőnek nem szabadna megfektetnie a hardvert, a Titanium X mégsem képes teljesen folyamatos áttűnésekre, nem mondanám, hogy akad a szoftver, inkább kicsit mintha lassú lenne, nem szépek az átmenetek, nem sikerült tökéletesen optimalizálni a rendszert, gondolom már a formaterv kiválasztása is annyi munkával járt, hogy a mérnökök estére kifeküdtek, mint a gyalogbéka."
Ez kb. 4 mondatra elegendő szöveg, ha normálisan központozzák. Van még pár hasonló, indokolatlanul hosszúra nyújtott mondat. Nem passzol az általában korrekt nyelvezetű írások közé. Sorry.
-
vicze
félisten
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Ez indiai...
-
tjb007
nagyúr
„A grafikus gyorsítást a PowerVR SGX544MP2 látja el”
Nem kell oda az az MP2, simán SGX544(vagy SGX544MP1, de ezt nem szokás kiírni).
-
blueMerle
veterán
Onnantól hogy gondok vannak a kijelző érzékenységével tovább sem olvastam. Felesleges.
-
babkukta
senior tag
Nexus 5, te vagy az???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-book olvasók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest