Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
vilmos.nagy #57 üzenetére
Szeritnem teljesen jó árakon van, nem beszélve a 15k-s telefonokról! Ennyiért egy gps wifi 3g képes készülék 2 év garanciával ajándék, pl a galaxy y. De kicsit drágábért ott van a huawei y200 19k-ért, de asszem 24k-.ért a sony xperia tipo visz mindent!
T-nél meg az LG L9 72k-ért, illetve a lumia 800 60k-ért ami szenzációs vétel szvsz!
Lehet szapulni a szolgáltatókat, de ezeket azért külföldön se kapja meg az ember sokkal olcsóbban.
Én az biztos, hogy utoljára adtam 60k felett egy telefonért! (nexus s, tavaly nyáron)
Egyre olcsóbbak lesznek a jó hardverek, az androidotis egyre gördülékenyebbé fejlesztik, ráadásul ha midnen igaz jön a 200$ körüli wp8 huawei, az kis szerencsével 1 év múlva 20k lesz egy ilyen akcióban -
margithid
veterán
Nagyon durva árban vanank már jó készülékek itt is és t-mobile-nál is.
Komolyan mondom elgondolkoztam akár egy másodi kkészüléken is, 15-20k-s androidok között.
Tudom tudom, ezeknek megvan a gyerekbetegségük, de ennyiért szerintem akkor is jó!
Ráadásul drágább kategóriában is jó árak vannak, igaz az már t-nél van, LG 2 magos 1 GB Ramos android 70k-ért, nokia lumia 810 60k-ért. Eszem megáll azért! Egy biztos, nem szabad drágán venni telefonokat, mikor ilyen ajánlatok is vannak!
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest