- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Totál mindegy, hogy ki valóban gyártó és ki az, aki oem cuccot vásárol, a vásárlók tesztelők csak a kész, boltban megvásárolható terméket látják. Btw. amennyire tudom, a külföldi tesztek és fórumok alapján a Seasonic, a Corsair és esetleg még az EVGA a legajánlottabb, BeQuiet tesztet párat láttam, de sehol sem voltak annyira elájulva tőle, ahogy érthetően az FSP-től sem.
-
Sinesol
veterán
Ez ennyiert elég erős, 550 watt 33k...ezen az aron, sőt olcsobban is, ott vannak a kategoria piacvezető termékei: Evga G3, Corsair Rm550x, Seasonic Focus.
Nyilvan lehet jo a teljesitményük, viszont egy total noname, uj markanevet nem tudom miert valasztana barki a fentiekkel szemben.
Bőven 30k alá kéne menni, míg felfuttatják a márkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Argos: PH!arckép
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép OFF
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest