Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
olaho80
tag
????
-
olaho80
tag
Esetleg valaki másnak tapasztalat a g5s készülékről? Beszélgetési hangminősége hangereje? Képernyő villogás? Ha valaki tud tapasztalatot írni erről a típusról azt megköszönném.
-
ghiottone
nagyúr
Édesanyám használta és igen, alacsony töltöttségnél jelentkezett a képernyő vibrálás.
Nem, a rezgés inkább csutkára volt tekerve, túl erős volt.
Már soak teszt folyamatban van. 8.1 lesz, de mivel G széria így több főverzió frissítést nem fog kapni, csak biztonsági frissítéseket."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
Nehéz pontosan elmagyarázni, de a többi előlapi ujjlenyomatos Motorolán, ami nálam volt/van (G4 Plus, Z Play, Z2 Play, G5s Plus, X4, Z2 Force) az ujjlenyomattal történő feloldáskor nem ennyire erős a rezgés. Mintha itt maximumra lenne állítva. Jelezni kell a hibát a Lenovo fórumonon.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
olaho80
tag
válasz ghiottone #31 üzenetére
Szia. Az mit jelent hogy a rezhőmotorja nem volt az igazi? A képernyő néha nekem is bevibrál bár a fotók könyvtárban is és nem csak alacsony akksi szintnél. Viszont ha feljebb veszem a fényerő szintet a vibrálás megszűnik. Akkor ez hiba? Két ismerősömnek is így vibrál. Lehet minden g5s ilyen. A rezgő nem a legerősebb de legalább hangosan csörög. A hivasminoségre viszont mindketten panaszkodtak. Éles magas torz hang beszélgetés közben. Ez már elszomorító.
-
ghiottone
nagyúr
Megfelelő. Hívás közbeni hangminőséggel Motorola telefonoknál még nem volt gondom. 1 G5s volt a családban kb. 4 hónapig. Sajna hibás vol. A rezgőmotorja nem volt az igazi + alacsony aksitöltöttség mellett vibrált a kijelző. Német amazonról vettem, így gond nélkül visszaadták beérkezés után a vásárláskori összeget és a postaköltséget is fizették. Küldtek volna újat is, de a visszakapott pénzből G5s Plus lett.
-
ghiottone
nagyúr
válasz mediumgecso #18 üzenetére
Nem rossz, de a G5 Plusnak kicsit jobb a kamerája.
Viszont sajnos már hibrid megoldás. A G5s, a G5s Plus és az X4 esetében vagy 2 nano sim, vagy 1 nano + 1 microsd."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
mediumgecso
őstag
-
ghiottone
nagyúr
Szereztem egy G5s-t és azt kell mondjam ez tényleg minőségi teló lett. Nagyon baba a fémház. A snapdragon 430 ugyan nem erőgép, de mivel játékra nem lesz használva a teló, így a 3gb rammal egy ideig minden alap feladatra elég lesz.
-
pit stop
addikt
Ebben a formában ezt kár volt kiadni...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
-
ghiottone
nagyúr
Ez csak az én feltételezésem, mert az aliexpressen feltűnt egy 5,7 colos Moto X Plus tok. - lehet elírták és G5 Plus lesz az, de legutóbbi X 2 verzióban jött (X Play, X Style). A leakek szerint hol Snapdragon 630, hol 660-ról van szól. 3, 4GB ram verziók is szerepeltek már a tweetekben. + a G5/G5s-ből is 2 verzió van.
Én sajna eladtam a Z Playem, utána majdnem vettem egy Z2 Play-t, de az ebayen sikerült megszívnom egy olasz eladóval, aki alig akarta visszaadni a pénzemet - ebay consumer service + paypalal kellett megoldani. Most átmenetileg van egy X Play nálam, azzal már kihúzom az új X-ig."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Sz_Imre
senior tag
válasz ghiottone #11 üzenetére
Igen erről és is olvastam, hogy 2 fajta proci (soc) jön ki, bár méretkülönbségeket nem olvastam. Akkor lehet 660-as hosszabb távra megérné. Bár az is igaz hogy lehet elég lenne a G5S Plus teljesítménye, csak utána lehet az lenne hogy miért nem vártam vele. Majd kiderül, addig is figyelemmel kísérem az infókat. Jelenleg egy Honor 4X-et használok amit majd cserélek, nem lenne különösebben baj vele, bár mostanság kicsit akadozik, de a legrosszabb a tárhelye 8GB ami kevés, igaz van benne 16GB sd kártya, csak hát ami olyan hogy csak a fő tárhelyre megy ott hamar elfogy.
-
Sz_Imre
senior tag
Moto G5S Plus-hoz igazán rakhattak volna egy frissebb snapdragont (626, 630), de így is jó lesz már csak a kérdés, hogy kamerában lesz-e javulás. Amúgy kettő közül vacillálok erre vagy a Moto X4 (ha megéri).
[ Szerkesztve ]
-
Teljesen mindegy, szerintem ezek írtózatosan túlárazottak lettek ahhoz képest, hogy mennyi extrát kaptak a sima (nem S) párjaikkal szemben.
Nagyobb megapixel-szám, dupla kamera... ez a marketingnek jó, de közben felhasználói szemszögből van vele két komoly probléma is: a kisebb rekeszérték és az, hogy továbbra sincs OIS.
Üdv, pengwin
-
törölt tag
Kíváncsi vagyok mit tud majd ez a dupla kamera. Jobb képminőség, vagy csak ilyen homályosítós hülyeség lesz az eredmény? Szerintem inkább az utóbbi...
-
atike
nagyúr
Még mindig jó ajánlat... Mondjuk kár, hogy nem fért bele az ois...
-
joelke HU
senior tag
Valószínű az alapmodell alatt a moto g5 plus-t értette a szerző.
Dicséretes az újítás de a nevek annyira könnyen keverhetőek. Szegény mezei juzert jól beviszik az erdőbe. Egyébként lehetett volna ez az alap már induláskor is.
Az itthoni árba bele se merek gondolni.iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
atosan
veterán
Tetszik a Motororla, butafonból volt belőle néhány.
"A Moto G5 feljavított variánsa 250 eurón nyit, ami aktuális árfolyamon nagyjából 75 ezer forintnak felel meg, míg a dupla kamerás Moto G5S Plusért 300 eurót kell otthagyni, ami mindössze 20 euróval haladja meg az alapmodell árát" ezt viszont nem értem. Szerintem ez 50 euró.Boldog Karácsonyt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest