Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Ugye tudod, hogy nagyon komoly gond van ott, ahol ilyenre van szükség egy szimpla frissítés helyett.
A 3-as verziókkal is volt gond hosszú ideig, amikor a RAM-ot zabálta meg folyton, ha véletlenül nem léptél ki, 6-700 MB-ra felkúszott csak úgy. A 4-est meg előbb láttam beragadni a háttérben, csak azt hallottam, hogy barátnőm notebookja iszonyú hangos lett. Megnéztem és 100%-on voltak a processzorok a Firefox miatt, aminek egyébként nem szabadott volna épp futnia, mert bezárta és elment tanulni.
Egyértelműen elszúrták, ez alól nem mentesít senkit, hogy egy alapos takarítás után egy friss újratelepítéssel talán jó lehet. -
Malachi
veterán
nem akarom testre szabni, azt szeretném, hogy ne álljon le percenként végzetes hibával és ne kelljen újraindítani minduntalan. semmilyen figyelmeztetés nem jött telepítés közben és nem hívta rá fel a figyelmet, hogy törölni kellene a cache-t. egy sima frissítésnek tűnt, mint bármikor korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- Xbox Classic / Xbox 360
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest