- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Hát, egy megfelelően orientált webfejlesztő nyilván megcsinálja szépen mindenre, főleg, hogy a munka = pénz, és amúgy is, valószínűleg a megrendelő fogja eldönteni, hogy mire kíván megfelelő támogatást csináltatni.
Ilyet maximum valami magánblogot kotyvasztó akárki mond, hogy "most jól kibaszok mindenkivel, aki nem azt használja, amit szerintem kéne".
-
Morden24
nagyúr
XP-sek megkapták IE7-et is frissítésnek
Nem kötelező frissítés, tehát ha be is van állítva az AutoUpdate, sem fogja automatice leszedni és felrakni.
Ehhez még hozzájönnek a cégek, ahol nem, mert nem, meg persze akik valamilyen ok miatt nem hajlandóak, pl. 2003 óta no AU, mert warezolt a zikszpé, és akkor a Májkroszoft ráküldi a swat-ot. Itt a balkán pocsolyában pl. ezzel is érdemes számolni.Win7 RC amire szerintem szintén sokan rácuppantak
Én is, de még csak globálisan sem éri el az 1%-ot a részesedése, ha jól tudom.
egy rakás ember használ Vista-t ami helyből IE7
Sajnos inkább úgy helyes mondani, hogy egy rakás ember használ még mindig XP-t, IE6-al, és (megint) sajnos a Vistának közel nem akkora a penetrációja ilyen téren.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #11 üzenetére
Feltételezhetően igen
Én vagyok az IE8-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest