- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
A számom megtartásával is lehet ikon 200-al, részletfizetéssel, 2 év hűséggel 3GS-t venni, vagy mindenképpen új szám kell?
Azért kérdem, mert a honlapon rákattintottam a készülékváltásra, de azt írja ki, hogy az én díjcsomagommal nem lehet. Pedig nincs rajta hűség és hát díjcsomagot is módosítanék én ikon 200ra! -
bmwk1200s
őstag
Látom ikon 200al van részletfizetés a 3GS-re is. Na így azért már elviselhetőbb, mármint egyszerre nem annyira megterhelő!
-
bmwk1200s
őstag
Mintha arra mennének, hogy ugyan annyit pénzt hozzanak be az Iphone eladásából, mint nyugaton. Igen ám, csak hogy ott "picit" többen élnek, meg "picit" jobban keresnek. De mivel nem érdekli őket, ezért kevesebb vevőtől több pénzt kell beszedni, hogy magas legyen az adott xls fájl adott oszlopában a mutató!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest