- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TESCO-Zsömle #27 üzenetére
Szerintem en tisztan ertem a mondandod, de azert mar ne haragudj, hogy a termek uzemelteteset normal atlag szobahomersekleten kepzelem el es nem -10 fokos zimankoban. De mondom, tettesd az ertetlent nyugodtan tovabb, en maximum jot mulatok.
Precizitas... aham
Az hogy egy desktopgebe szant hutonek a meglebegtetett nonszensz teljesitmeny adatat azzal veded, hogy letezik olyan kornyezeti homerseklet amin megvalosithato ez a termek reszerol? Nyugodtan csinalj csak magadbol bohocot. -
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Igazad van, tegy ugy mintha nem ertened a mondandomat. Valoban, a felhasznalo szemszogebol 400W elvezetese raketahangon es 100 fokos cpu temppel "hatekony". Rolad azert nem gondoltam volna, hogy nekiallsz azon a tenyen trollkodni, hogy ez a huto nem tud 400wattot elhuteni egy cpu-rol, hogy az az uzemi homersekleten belul maradjon. De ugy latszik mar az oregmotorosok sem kivetelek.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
Az ember fülét viszont igen. Ha épp nem gémer a gép és csak proci igényes feladatok mennek, akkor rohadt idegesítő a susogás. Laboron mikor mennek a gépek én rosszul vagyok óravégén a suhogástól.
FatalEror: Hogy most feszelgetésnél mennyit eszik nálam a P4 arra tippem sincs, valahol a rengeteg és a még annál is több közé saccolnám. Plusz ugye teljes alaplap és vidkari is játszik. Mekkora deltával dolgozol? Rekordom eddig 5 fok, csak procit hajtva, alap órajelen, 16db 9 volton kent ventivel és úgy 4 tripla radinak megfelelő felülettel, 4 liter körüli vízzel, felmoddolt pumpával. Lehet nálam van a hiba, de húzva és hajtva én még az életben nem láttam 45 fok alatt a procimat.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #20 üzenetére
Meg jó hangos is, tegyük hozzá.
-
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Es azt sem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy a meglebegtetett 400W "hatekony" elvezetesereol volt szo, ami ugye egy cpu hutesere tervezet rendszer eseteben nem mondhato el, ha megfozi a cpu-t.
22-23 fokos ambient T mellett....
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Vegyünk egy klasszikus szobát, gondolom legtöbben ott használunk ilyesmit, kivétel jegesmedvék és fókák. Itt sok esetben csalódottság fog uralkodni, mert megint csirradratta lett beharangozva és nem sok minden lesz belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest