- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Este álmos voltam már, újból megnézve ez az egyik legszebb Samsung.
-
Csarli85
aktív tag
Ma találtam ezt a kèpet. Ez alapján nem lesz fèm ház.
-
philoxenia
MODERÁTOR
A továbbiakban kérem, hogy a témánál maradjatok!
-
Dr.Anonymus
addikt
rá lesznek kényszerítve végre a Samuék egy prémiumabb brandre
http://www.phonearena.com/news/Samsung-Galaxy-S5-sales-said-to-fall-behind-iPhone-5s-and-last-years-S4_id58254 -
Ck.
addikt
Én is koccantottam le és sajnos azonnal kráter lett a sarka helyén.
Hónapokig tokban volt és épp akkor vettem ki egy pillanatra csak. Kár volt.
De azóta nekem már Nóta van, Páromnak még i5, de egyikőnk se viszi utcára csupaszon. Túl drága játékszer egy-egy leejtéshez.Galaxys80:
Igen, képzeld volt. A legutóbbi fémem egy i5 volt, pontosabban három ha a garis cseréket is beleszamolom. Asszonynak mai napig megvan. Én imádtam, semmi bajom nem volt vele. -
galaxys80
veterán
[link]Retardáltak kedvéért még ki is vastagítottam a lényeget.
Sok véletlenről hallottam. Volt akire ráesett egy cserép az utcán és meghalt. Ettől függetlenül én azért egész nyugodtan sétálgatok.
Megint elindítottál egy tök felesleges vitát a műanyag-fém témában.
Volt már egyáltalán fém telefonod?
Csak, mert nekem volt műanyag bőven. A fém után viszont nem szívesen váltanék már vissza rá.
Ettől függetlenül engem rohadtul nem zavar, ha valakinek a műanyag tetszik. -
davis999sola
tag
Nah erre kivancsi leszem
-
TechData
tag
Űgy legyen!
-
Bar1
aktív tag
válasz
TechData #127 üzenetére
Nem a tükörreflexes minőséget várom el, de olyan minőséget, ami az S5-ösnek van, igen. Van egy fizikai határa a fejlődésnek, de ügyes trükkökkel évről-évre jobbak a mobilkamerák, az egyik HTC-s fejlesztővel volt néhány hónapja egy riport, azt fejtegette, néhány éve még ő sem gondolt ilyen fejlődésre ezen a téren és 12-18 hónapon belül optikai zoomhoz hasonló megoldások fognak megjelenni a csúcskategóriás HTC-telefonokban.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
galaxys80 #129 üzenetére
Bocs csak fejlett az igazságérzetem.
Nem régóta írogatok láthatod, de ami itt megy nekem új és gondoltam hangot adok a nemtettszésemnek.
Visszábblépek mert ennek semmi értelme.. Inkább csak olvasok.
igazából csak vásárlás előtt szoktam utána nézni a telefonoknak, hátha egy-két tapasztalat segít a döntésben. Minden topik sajnos tele van köpködve lehúzó véleményekkel olyanoktól aki nem is birtokolják a cikkben szereplő készüléket. -
Maranello74
aktív tag
válasz
babkukta #126 üzenetére
Te miért irogatsz ide? És te miért személyeskedsz? Ide jöttök Samsungot szidni ésközösen léptek fel ellenem, de kérdem én miért ha egyszer nem ez e ti telefon márkátok. Ez egy samu hír ide samusok jönnek érdeklődni és nem a fikázásotokra kiváncsiak. Én sem rontom a levegőt a htc topikban mert egyszerűen nem érdekel. Mire jó ez az egész? Kioktatni egy olyan valakit aki a kedvenc márkájára kíváncsi a saját topikjában.
Telefböfögitek a sony, alma és egyéb topikokat is?
Miért?Több millió samus van ezt viszont fogadd el te is/mind buzi, burzsuj, agyatlan, megvezetett, agymosott, vidéki idióta stb? /
ÉBREDJ MÁR FEL!
Igen hibázok a forumszabály betartásban és a helyesírásban is. Majd ezt is megtanulom mint ahogy minden mást is. -
-
babkukta
senior tag
válasz
Maranello74 #112 üzenetére
Elég nehéz eset vagy 40 éves létedre. (csak leírom a félreértés elkerülése végett: ne vedd gúnynak!!). Az egyik dolog, h ennyi idősen már meg kéne érteni, h 5 percen belüli hsz-ekre ott a "szerkesztés" gomb. Ez nem megy neked.
A másik, ennyi idősen már meg kellett volna ismerned a világot/embereket, h nem egyeznek a vélemények. Ezt se nagyon tudod elfogadni.
Mint már leírtam/leírtuk, nem a műanyaggal van baj, de ezt se sikerült megértened.
A fent említett telefonjaid közül egyértelműen látszik a Samsung iránti rajongásod (fanatizmus), így igazából beszélni sincs miről, mert menthetetlen vagy. Kilóra megvett téged a Samsung a semmivel, vagyis a marketinggel. Elhiszem h minden embernek más igényei vannak (mint fent említettem, különbözünk.. tudod), és hogy neked megfelel az S3, S4, S5 meg a többi vacak minőségi, az oké, egészségedre!! Senki nem mondta h vegyél mást! Támogasd csak őket, kit érdekel. Csupán meg kéne érteni, h sok embernek kinyílt a szeme (téged kivéve), miszerint 200 ezerért nem ilyen telefont várnak. A dizájnnal se lenne gond, ha nem heti 2-3 készülék jelenne meg ugyanazzal a formatervvel. Az anyaggal se lenne gond, ha nem minden szegmensben ezt használnák. Mert így ha megnézed, vagy egy sablon dizájn, ami ugyanabból az anyagból és formatervből áll mind az alsó-közép-felső kategóriában, és csak a hardvert cserélgetik. Na ez a baj! De hála Istennek az emberek kezdenek felébredni, te meg maradj csal alvajáró! -
Csapoati
nagyúr
-
Bar1
aktív tag
Az M8-nak vannak nőies vonásai, az M7 a férfias. Az új Galaxy F férfiasabb, markánsabb, mint a korábbi Samsungok, a hajszálvékony káva nagyon szép. 1-2 hónapon belül lehull a lepel, milyen hatást kelt élőben. Ettől függetlenül én inkább a jövő év eleji M9-et várom, remélhetőleg ugyanakkora vagy netán kisebb készülékházban min. 5,2 colos kijelzővel, 8 mpx-es UltraPixel-kamerával, optikai zoommal majdnem egyenértékű zoomal és elől is fém hangszórórácsokkal.
-
Lomha 8V
addikt
Azt lehet tudni, milyen nehéz lesz?
(#119) Bici: És tényleg.
-
HaZse
őstag
Nem semmi, amit itt összehordtatok fém vs. műanyag vitában.
Mind a kettőből lehet minőpségit és gagyit gyártani.
Mondok erre személyes páldát.
Gagyi műanyah a sajnsum S1 hátlapja olt számomra gagyi, mert elég jól kopik. (Persze lehet cserélni). Az i5 kezdeti verziója is gagyi volt, mert a fekete szépen kopott.
Minőségi műanyag a samsung galaxy mini-nem van, mert ott a múanyag eléggé vastag. Vagyí a nokia E52, ami a mai napig nálam nem kopott meg.
Nekem speciel teljesen mindegy, hogy fémből, műanyagból vagy miből van. HA jó a fogása és kellemes a külseje, akkor az tetszik.
Jelenleg egy Lumia 1020-at használok, ami ugyebár múanyag. (Kivéve a kamera körüli kőrt).
-
Maranello74
aktív tag
Egyébként tényleg nem kell szarozni sem az M8-at sem az S5-öt mert mindkettőnek van hiányossága. Elméletileg a sony a z2 vel megpróbálta egybegyúrni mindenből a legjobbat, de sajnos ott meg a minőség és a szervíz a baj. Egyenlőre nincs tökéletes és valószínűleg nem is lesz. Mindennel kell kompromisszumot kötni, én a htc-vel, lg-vel, sony-val..., almával nem tudok. Ha a Samsung ezt az irányt követi és még külsőre is szépül akkor mégjobban meg leszek elégedve mint eddig.
-
Remiel
őstag
válasz
Maranello74 #102 üzenetére
Szerintem inkább hallgass... kettőnk közül egyébként te voltál izgatott.
Lehet ám egyébként egy hozzászólásban is több embernek válaszolni, persze ezt csak úgy mondom.
Csapoati hát ez majd kiderül szeptemberben
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Maranello74 #112 üzenetére
Nem, de ezt inkább hagyd meg a barátnőmnek...
Amúgy köszi a választ.
-
Maranello74
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #110 üzenetére
40+.Kielégitettelek?
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Maranello74 #101 üzenetére
Megkérdezhetem hány éves vagy? Csak kíváncsiságból.
-
spawn21
veterán
válasz
Maranello74 #105 üzenetére
Nem szar az a kamera, hanem csak 4 mp. Ennyi.
-
AS
félisten
Most mát azt mondják hogy 4.7 es lesz HD kijelző ful fémből. Logikusabb is lenne hogy olcsóbb fém telo mint kapásból egy s5 verzio.
+
Exynos 5 Octa processor
És 6 mm vékony -
spawn21
veterán
válasz
Maranello74 #101 üzenetére
Nem Htc csapat, csak olyan emberek, akik szeretik ha flottul megy minden.
Az egy dolog, hogy ezt a htc adja meg. (Nekünk
) de kíváncsiam várom az újabb szériát a Samuból. Igaz nagyon gyorsan szórják az újabb variánsokat. Ami gáz
-
Maranello74
aktív tag
Látom elökerült a htc csapat is. Fent van a htc a dobogón, de nem a tetején!
Hiába a sok lehúzó duma ha az eladások nem támasztják alá, hogy a samu a legnagyobb fos, meg,hogy buzitelefon.
a htc tényleg szép de ilyen picsa kamerával nem rúg labdába. Nem is nagyon veszik ha jól látom.
De végtére is ez egy samu topik, itt csak megvédhetem a kedvencemet? -
Remiel
őstag
válasz
jozso1989 #92 üzenetére
Nekem semmi bajom azokkal akik szeretik a Samsungot... mindenkinek szíve joga azt favorizálni amit akar (egyébként a Note széria bejön nekem is).
Én nem az emberekről beszéltem, pusztán a forma egyhangúságáról, az sem gond ha műanyag, abból is lehet jót kihozni, csak a közvélemény annyit szappantartózza az S szériát, hogy azon a fém sem fog segíteni, ha pusztán ennyi lesz a változás, akkor majd cigarettatartózzák ezentúl.
Semmi gond az agresszív marketinggel, meg a 70 féle tök ugyan olyan telefonnal, ha az emberek megveszik, tegyék. Hogy mi a prémium anyaghasználat, azt meg tuti nem én döntöm el (gondolom műanyagból is van drága és olyan megmunkálású amit jó érzés megfogni, nekem volt Xperia T-m annak a hátoldala pl nagyon jó fogású volt).
De azt fenntartom, hogy mind egyforma szinte és ráférne a cégre egy jó tervező.
-
-
halkow
őstag
na erre kíváncsi leszek
-
TechData
tag
válasz
jozso1989 #13 üzenetére
"Akkor remélem normális design-t is kitalálnak hozzá, mert ez a nőies szappantartó forma valami bűn ronda..."
Pontosan így gondolom én is...fém borítás ide vagy oda,a készülék kinézete eléggé nőies. + a szappantartó forma is eléggé unalmas már.
Aki fém borításra vágyik inkább HTC One (M8) -at vegyen. Sokkal jobban jár...kinézet szempontjából is,hisz az a telefon úgy nézz ki mint ha tajvani mérnökök csak férfiaknak álmodták volna meg. -
BlackSoft
addikt
+1
Remélem lesz belőle Mini, meg maxi, meg ütésálló, meg vízálló változat is külön-külön, sőt. Majd lesz 2 méretben alapból, hogy az iPhone ellen jól induljon
Kíváncsi leszek az árára.
(#32) kurion:
S5-ről sem érdemes beszélni, az is az évi 4x gariszervizest hívjuk ki téma
-
tothmaxy182
őstag
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Maranello74 #87 üzenetére
Az evolucioban igazad van, de ezt a modort es a minositest szerintem max privat uzenetben folytassatok.
#85 Ck.: Ne is mondd, a K800i-m anno a zsebemben nyomodott be az oldalan, ami fem.
-
-
Remiel
őstag
válasz
Maranello74 #84 üzenetére
Neked annyi agyad sincs, mint egy marok lepkének...
A viccet félretéve kitételed azért megnevettetett.
Erre nem lesz könnyű rávenni magad, de olvasd ezt el:
Kétlem, hogy volt értelme betennem ezt ide, de ugye jó pap holtig... de szerintem te nem válaszd ezt a szakmát.
-
Ck.
addikt
válasz
Maranello74 #33 üzenetére
Csak egyszer ejtsétek el a fémet Mr Sose Hibázok-ok.
Én se dobalom, még is néha megesik h kiesik a kezemből. Véletlenek mindig történhetnek. És annyi pont elég egy életreszóló kràterhez a fémben. -
Maranello74
aktív tag
Ne is törődj vele egyszer neked is megnől. Abba meg ne éld bele magad, hogy a te véleményed itt a meghatározó, és veled tart az egész fórumozó társadalom.
Nekem nincs olyan titkom ami megrengetné koreát ha neked van az a te bajod.
Örülök ha fontos vagyok nekik.
Viccet félretéve páran azért veszik ezt a fost és várjuk az újabb, mégjobb változatokat esetleg evolúciókat.
A helyesírásomról annyit hogy BiH-ból származom, nagyon vastag az ujjam, néha félreütök.Ne fájjon már neked ez ennyire. -
Remiel
őstag
válasz
Maranello74 #78 üzenetére
Azért ennek egy része nekem szól, vagy az egész? Mert ugye nem én vagyok akinek elvileg válaszoltál, de mégis nekem szól, jaj teljesen megkeveredtem...
Na a félreértések elkerülése végett volt Samsungom, szerencsére nem sokáig... és nem tudom milyen Samsung gyűlöletről beszélsz, ki a fene gyűlöli? Mert nem teszik? Ezen az alapon szerintem gyűlölném az emberiség 85% - át.
Azt is elárulom neked, de csak neked pszt, hogy miért van Xiaomim... mert míg te nyomkodod a Samsungot és haj de elégedett vagy a tácsvizzel, kurvára nem te döntöd el, hogy a műszaki cucc a kezedben ami a tiéd és fizettél érte annyit amit ugye itt egy csomóan nem tudnánk (bár lehet, hogy csak rám gondoltál), mihez enged hozzáférni és mihez van jogod, ha esetleg úgy érzed, hogy változtatnál azon, ahogy ott Koreában gondolták. Vagy ha mégis lázadó hangulatban vagy gondolom a háztól házig garis csóka kitörő örömmel fogadna egy rootolt telefont. Nekem egy műszaki eszköz se korlátozza a hozzáférésemet a a kifizetett dolgaimhoz és ne kelljen már ezért mindenféle töréseket csinálnom. Hát ezért van kínai telefonom.
Ami pedig a helyesírásodat illeti* - bár ugye semmi köze a fém hátlaphoz akárcsak az én anyagi helyzetemnek például - rád férne valami okos Samsung app ami kijavítja amit írsz, bár szerintem az egész itteni közösség jobban járna, ha meg is írná helyetted...
* ezt csak csendben jegyzem meg, pirossal aláhúzza ám ami nem helyes (az idegen szavakat nem kell magyarosítani csak ezért)
És majd mondd már el milyen cégnek lenni, biztos nagyon furcsa úgy élni emberek között
-
Maranello74
aktív tag
Bármi?? Azt a bármit nevezd meg!
Jelenleg a birtokomban van:
1db Ace3
2db s2
4db s3
1.5 db s4
2dbs5
___
2db arc s
1db z1
A vonal fölött napi használatban az összes, az alattiak nem aktívak.
Cég vagyok ok de mind én vettem újonnan.
A samuk közül egy db s4 volt hangszóró hibával szervizben a többi bontatlan/akku gyári/
A sony-k közül a z óta nem is veszünk találd ki miért.
Van még pár e52 de azokkal is több baj volt az elején mint a samukkal. -
Ali G.
senior tag
válasz
Maranello74 #80 üzenetére
bármi lehet jó amiről azt képzeled, hogy az, de jó samsung nincs, több éve csinálok samsung termékeket...
Inkább vegyél bármi mást, a samsung mennyiségre megy és soha nem minőségre , ne tudd meg mik mennek le a gyártósoron
-
Ali G.
senior tag
válasz
Maranello74 #78 üzenetére
nincs jó samsung , nem létezik ...
-
Maranello74
aktív tag
Akkor miért vetted meg? /ha egyáltalán megvetted/Talán nem nézted meg előtte? Én megnéztem és nem vagyok csalódott akármit is teszel elém. Baj, hogy összességében elégedett vagyok? Azért vagyok itt, higy többet tudjak meg a kedvencemről és nem azért, hogy panaszkodjak/arra ott a szervíz/.
Véleményed lehet de nem arról ami nincs a kezedben,kicsit furcsa ez Samsung gyülölet a részedről xiaomi tulajként.
Vegyél egy jó Samsungot és utána fosozz. Ha meg nem kell döntsd el és kész.
Nem vagyok Samsung vezető csak egy elégedet tulaj. -
babkukta
senior tag
Itt nem csak a hátlapról van szó. Oké, S5nél, a Note 3nál, meg az ivadékainál eltalálták úgy-ahogy, de azok se húú de minőségi cuccok. De 1 szinttel feljebb vannak. Itt a keret a lényeg még, ami egy bovlis, csillogó-villogó kínai játéktelefonra emlékeztet
(#75) Csapoati én nem írtam, h szerepel a hsz-edben az, h a Samué jó műanyag. Igazából picit elrontottam, mert lehagytam onnan egy kérdőjelet. Csak ugye Samsungokról van szó, és írtad h szívesebben fogdosol jó műanyagot. Na, én erre tettem volna fel a kérdést, h igen, lehet h jobb érzés, csak itt hol van olyan? Tehát én nem állítottam, h te azt állítottad h jó műanyag a Samsungé
-
Csapoati
nagyúr
Hol szerepel a hozzászólásomban, hogy a Samsungé jó műanyag?
Nem, nekem a fémfetisizmussal van bajom, egyrészt mert semmi gyakorlati haszna nincs a műanyaggal szemben (sőt...), én a tapintásától sem vagyok oda, az alumínium meg annyira prémium, mint kb. a papír (maximum a megmunkálása lehet spécibb). Ennyi, de a marketingesek máshol is jól dolgoznak, hogy ilyen eredményesen hirdetik a fém=prémium igét.
Ja, az egész amit írtam szubjektív, még mielőtt... -
babkukta
senior tag
+1
(#71) Csapoati persze hogy egyénfüggő, de hol van itt "jó műanyag". A Samsung annyit fog csinálni ezzel az F szériával, vagy alpha, béta, gamma sz.rsággal, h ad neki egy fém keretet, ami ugyanúgy fog csillogni, mint eddig, tehát kinézetre ugyanolyan gagyi lesz, csak fogásra lesz más, + rárak egy olyan hátlapot, mint az LG a G3ra
(#72) AS "Ez fém nem fém téma unalmas" - ha nem tűnt volna fel, ez a cikk kb arról szól, h az eddigi gány műanyag helyett fémet használ majd Samu bácsi. Ha annyira unalmas, miért vagy itt? Szerintem a cikk címéből is rájöttél, h milyen hsz-ek lesznek itt
-
AS
félisten
Ez fém nem fém téma unalmas. Nekem pont nem kell fém Nokia 920 műanyagja fényévekkel erősebb mint bármilyen fémtelo. Samsungnak azért van vékony műanyag burka hogy kőnyű legyen ami nem utolsó szempont.
Azért egy 5.5 ös telo ful fémből akár lehet 190 gramm is.. -
Remiel
őstag
válasz
Maranello74 #62 üzenetére
Te veszed kötekedésnek? Ki vagy te, valami részvényes, felső vezető, vagy magad vagy egy Samsung mobil? Bár ha ezek közül bármelyik vagy, akkor is hagy legyen már meg a jogom, hogy véleményt nyilvánítsak egy szerintem évek óta szinte ugyan olyan formatervről... és nem rólad, ahogy te viszont rólam.
Elég szánalmas lenne, ha ez lenne az álmom, de gondolom ezt vagy nem hiszed el, vagy úgysem érted, ahogy az eddigieket sem amiket leírtam... bár nem értem miért kötözködés az, ha valaminek a formája nem tetszik, vagy csak fantáziátlannak tartom a tervezőket? De remek marketinggel eladnak bármit, függetlenül attól ugyan úgy néz e ki mint fél évvel előtte (mondjuk az apple is ilyen, de azért ott van minőség és mégiscsak letettek egy op rendszert is az asztalra), mondjuk az olyanoknak mint te. Ez sem gond, mert a szavaidból kiindulva te megengedheted magadnak, míg én csóró kínai Xiaomit veszek és gondolom minden este arra alszom el, hogy milyen jó neked. Mert van Samsungod és pénzed... bár nem tudom miből következtetsz az én anyagi helyzetemre, amihez egyébként az égvilágon semmi közöd nincs, de gondolom lelkes újoncként kell gyűjteni a hsz-t, meg egyébként is a magyar virtus és ripityom haj...
Megpróbálom tagoltan leírni mit mondtam, hogy te is megértsd:
Nem mondtam, hogy az aktuális S széria a fos.
Ahogy kinéz az unalmas.
Egyenfos, mert az kell a birkáknak, arról ismerik fel egymást, még a végén fél évente be kéne vésni egy új formát.
Felőlem mindenki azt vesz amit akar, engem nem zavar ki mivel rohangászik, vagy mit használ és végképp nem irígykedem, mert egy olyan mobilt lenget, ami csillió másik is, hiszen a szar is jó, milliárdnyi légy csak nem téved.
-
babkukta
senior tag
válasz
Maranello74 #64 üzenetére
Figyelj már he, elvagy ebben a topikban? Csak mert nagyon belendültél, és ahogy látom, a "szerkesztés" gombot se nagyon ismered.
Mi nem tiszta neked azon, h az emberek többet várnak 200 ezerért, mint amit kapnak? A baj az, h a Samsung a 30 ezres Pocket Neot is ugyanazzal az anyaggal csinálja, mint a 150 ezres S4et. Az embereknek nem azzal van gondja, h létezik műanyag telefon, mert ez bizonyos kategóriában ez az anyaghasználat elfogadható, meg műanyagból se egyféle van. Csak nézd meg anyaghasználatra pl Z2, M8, One+ One, Oppo, Lumia 930. Na látod, itt érződik a minőség, nem érzed úgy, mintha játéktelefont vettél volna majdnem 200 ezerért. Persze ez vkinek megfelel, de az összképet akkor is rontja a telefonról, h kuka anyagból készül -
galaxys80
veterán
válasz
Maranello74 #26 üzenetére
Ne beszélj badarságokat.
Az én I5-et nagyítóval is végignézheted. Egyetlen karcot sem látnál rajta.
Tokot pedig az életben nem látott. -
hemaka
nagyúr
Johet a fem hazas Samu, ra fer mar egy kis verfrissites. A Wave kinezetre el volt talalva rendesen, bejott.
Egyebkent en sem hasznalok tokot, mert nem vagyok ketbalkerzes fajta es a telefon van ertem, s nem forditva. -
Maranello74
aktív tag
válasz
BulletBill27 #56 üzenetére
Yes.
-
hatala
tag
Érdekesek ezek az állandóan megjelenő Samsung fikázások és fém hátlap imádatok.
Mindig ugyanazok írják. Volt már akinek újkorától, első tulajként 1-1,5 évig megvolt folyamatosan a telefonja?
Csak nekem mindig így van kb. 14-15 éve, és még sosem esett szét egyik sem.Tehát ha normális tokot vesz az ember, pl. Spigent, Otterbox-ot a jelenlegi Note 3-ra és vigyáz egy üzleti-saját és a céges Iphone 4s telefonra hogy nem legyen igénytelen karcos, koszos, ütött-kopott akkor az csinálja rosszul?
Na ne röhögtessen már aki így gondolja.
Ha meg tok kerül rá, ugyan mindegy műanyag vagy fém-e a hátlap, vagy a keret.
Nem is vennék olyantól igénytelen leharcolt telefont, aki nem tokban tartja. -
Remiel
őstag
válasz
Maranello74 #51 üzenetére
én nem mondtam, hogy a Xiaomi jobb csak azt, hogy hiába a fém hátfal, attól még egyenfos kinézete van, mint a legtöbb Samsungnak... nem azon volt a hangsúly jó e, hanem, hogy a fém nem fog változtatni a külső unalmasságán...
meg kéne tanulni olvasni, vagy csak szöveget értelmezni...
az, hogy ki mit tud megvenni, nem hinném, hogy számítana ha pusztán a külsőről van szó
-
AS
félisten
Nem kell meglepődni Emberek szeretik bántani a nagy gyártókat. Pl Apple Samsung, EA , Microsoft , stb.
-
BulletBill27
aktív tag
válasz
Maranello74 #54 üzenetére
Egyetértek. Kiegészítésként azzal, hogy szerintem ez a legtöbb gyártó készülékeire ráillik. (túl kicsi, túl nagy, fúj műanyag, fúj fém, miért üveg stb.)
-
rotobot
tag
válasz
Maranello74 #54 üzenetére
Jogos!
-
Maranello74
aktív tag
Egy érdekességet figyeltem meg.
Az aktuális S-szériás telefon mindig fos. Amikor kiöregszik a legújabbak közül egyre jobbá válik majd 2 generáció után isten lesz belőle. Lásd s2. Aztán vannak itt/ott/olyanok is akik az s3 bűnszar kameráját ma már bőven elégnek sőt briliánsnak tartják.
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy az ócsárolók azért ócsárolók mert egyszerűen nincs pénzük megvenni a topicban szereplő terméket és irígyek. Ha viszont később összejön rá akkor már feljavulnak szinte tökéletessé válnak az addig fikázott szarok.
Jó lenne ha mindenki arról formálna véleményt ami a kezében van.
Elnézést ha valaki sérült. -
rotobot
tag
Volt már csodálatosan szép, fémházas samsung telefon!
Az volt a samsung Wave! Én imádtam, csak azon bada futott.
Szóval tudnának itt ha akarnának! -
BulletBill27
aktív tag
A Galaxy S sorozat maradni fog? Az lenne a drága műanyag, ez meg a drága fém? Szerintem megölnék az S eladásait ezzel a lépéssel. Kíváncsi vagyok hogy oldják meg.
-
Remiel
őstag
a fém nem segít az egyenfos kinézeten...
-
Maranello74
aktív tag
válasz
Evil Snowman #48 üzenetére
Külösebben nincs bajom a plasztikkal sem de azért várom a fémet. Az első tiltakozások után úgyis megveszem ahogy szoktam ha beérett az ársávomba.
-
-
mightymo3
tag
Jó is a fém telefonba csak szép kell hogy legyen és tartos. A Samu még műanyagból sem tud jót felhasználni... Mit várunk a "fémtől"
Hát verseny az kell ,csak az a baj hogy az árban versengenek fel felé!
Mennyi lesz vajon ezeknek az árúk 16Gb alap csomag 250 ezerFt -
kurion
senior tag
válasz
Maranello74 #43 üzenetére
Lehet rosszat fogtam ki
Bár azóta összeraktam és elvagyok vele de telefon így még nem "pergett" szét
(#42) Márko88: Hát sajnos nem vet fel ezért beletelt 2-3 hónapban mire kész lett és használható, Jelenleg az alaplapja eredeti és semmi gond ezzel.
-
kurion
senior tag
válasz
Maranello74 #36 üzenetére
szétszedtem mert kijelzőt kellett cserélnem meg kiszedni az alaplapot és hát mált szét
S4 topikban már régebben kiveséztük. én garantálom hogy nincs benne fém és az alaplap a legerősebb elem a készülékben
-
Maranello74
aktív tag
válasz
BazsiBazsi #38 üzenetére
Fém és fém között is van különbség. Remélem valami cr bevonatú viszonylag keményfém lesz mert az megoldaná a tok kérdést
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
QUADRAKILL!!!
Olyan sok hír van már a fém samsungról hogy azt hinné az ember hogy hemzsegnek az utcán. Pedig meg se jelentek, pedig már itt lenne az ideje.
-
TK36
aktív tag
"A következő, vélhetően 4,7 hüvelykes kijelzővel bíró iPhone leleplezéséig alighanem már csak néhány hetet kell várni, a későbbiekben pedig egy 5,5 hüvelykes változat is megjelenhet," - és ha nem lesznek ekkora iPhone kijelzős mobilok akkor mi lesz?
-
Maranello74
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #29 üzenetére
Erről van szó.
-
kurion
senior tag
Az S4-et ne feszegessük
minőség a négyzeten és kész
-
1697
tag
válasz
Tok nélkül,nem baj ha karcos lesz....Ha normálisan használod azért nem lesz vészesen kopott...Mondjuk vidéken nagy divat tokot rakni a telefonokra,de szerencsére messze élek-)))
-
tothmaxy182
őstag
válasz
Nem rakom semmilyen tokba, sem az elején, sem később... Használom és kész. Összekarcolódik, akkor összekarcolódik. Nem szokásom fél évente új telefont venni, 3 év használat után meg már úgysem ér semmit. Szóval használom amíg tudom, élvezem a fémet, és megpróbálok vigyázni rá (az én cuccaim valahogy sosem karcolódnak meg)...
-
jozso1989
őstag
válasz
Maranello74 #24 üzenetére
nyugalom, mély levegő, meg ilyenek...
-
Ali G.
senior tag
a samsung meg a fémhasználat
nem szeret csak olcsó fos műanyagot használni, a fém már nem jó mert nem olcsó
-
Maranello74
aktív tag
Egyetlen egy kérdésem lenne a fémrevágyókhoz.
Megvárod még karcos lesz és utána teszed plasztik tokba vagy megelőzendő a bajt már az elején bele teszed és már az elejétől plasztikot tapogatsz?
nincs i5 karcmentes 1 hónaposan. Ha van akkor a gazdi nem merte élvezni a prémium fémet és gumibugyit fogtosott az elejétől -
blagolf
senior tag
Én szeretem a fémet egy telóban, mert nagyon jó hűvös fogása van. Nem mellesleg sokkal masszívabb tőle a telefon. A Samsungban nem az a gáz hogy műanyag, hanem amilyen műanyag. S3 hátlap 1 hónap után úgy néz ki mint egy 5 éves teló. Bármelyik "csúcskategóriás" Galaxy S... fémnek látszó kerete max egy fél év után lepereg. Szóval szerintem aki megszólja a Samsung csúcstelói anyagminőségét az erre gondol. Én tuti nem adnék ki 200e ft-ot egy olyan telefonért, ami fél év múlva szétkopik.
-
-
Gabó75
senior tag
Soha nem értettem, miért kell fém. Úgyis aki nem akar pókhálós kijelzőt az tokot tesz rá. Tök elegáns a fém, de a teló bármikor leeshet.
-
Dexar007
veterán
Alphahimeknek keszul?
-
jozso1989
őstag
Akkor remélem normális design-t is kitalálnak hozzá, mert ez a nőies szappantartó forma valami bűnronda...
(#7) AS: Ez így nem néz ki rosszul, picit HTC-s az élek lecsiszolása... Már ezen a képen látszik, mennyire minőségibb a fém. Szép.
Bár eddig ez a telefon 1/20 része (és csak egy fotó, ami lehet, hogy kamu).
-
Blyan
félisten
Érdekes.
Mi a valószínűbb? Az, hogy azért vettek iPhone-t, mert a Galaxy xx nem fémből volt, vagy az ha azért vettek Galaxy xx-et, mert az iPhone-ban nincs közel 5" vagy nagyobb átmérőjű kijelző.
-
És a hátlap?
-
AS
félisten
Még egy kép:
-
tothmaxy182
őstag
Engem csak a dizájn érdekel, semmi más... Az is csak kíváncsiságból!
-
"amely fémházzal szállna harcba szállni a nagy képernyős iPhone-ok ellen"
-
roli543
őstag
Az s4nek is fém volt az oldala, ha jól emlékszem. Akkor ez aztán hatalmas előrelépés lenne.
-
Márko88
aktív tag
Várjuk !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest