Jövő hónapban indulhat útjára a fémházas „Galaxy Alpha” termékvonal

Hirdetés

A következő, vélhetően 4,7 hüvelykes kijelzővel bíró iPhone leleplezéséig alighanem már csak néhány hetet kell várni, a későbbiekben pedig egy 5,5 hüvelykes változat is megjelenhet, ami elég ok arra, hogy a Samsung saját fémházas termékvonallal rukkoljon elő, hogy gátat szabjon az Apple térnyerésének a nagyobb képernyős mobilok piacán. Az ETNews legalábbis tudni véli, hogy a jövő hónapban startol el a Samsung Galaxy Alpha kódnévre hallgató új termékvonal első (vagy több) darabja.

Ilyen lehet a fémházas Samsung Galaxy F

A fémkeretes Galaxy F-ről már eleget hallgattunk, sőt, létezésére már kémfotók is felhívták a figyelmet, azonban a megjelenési időpont eddig meglehetősen ködös volt, bár a jövő hónap" időintervallumnál pontosabb információval az ETNews sem tudott előállni. Az mindenesetre valószínűnek tűnik, hogy egy legalább az oldalainál fémből készült Galaxy telefon piacra fog kerülni valamikor az elkövetkező hetekben, melyben a teljesítménytesztek alapján QHD felbontású kijelző és Snapdragon 805 típusú SoC lehet majd. A Samsung amúgy is szereti reklámfilmjeiben saját termékeit az Apple kütyüivel összehasonlítani, így nem lepődnénk meg azon, ha egy „Galaxy Alpha pont a következő iPhone-nal egy időben, vagy kevéssel azelőtt jelenne meg.

Azóta történt

  • Minden látszik a Samsung Galaxy Alphából

    Most már nem csak pletykák és homályos kémfotók, hanem egy képernyőkép is megerősíteni látszik, hogy Galaxy Alpha néven valóban érkezik egy fémkeretes Samsung csúcsmobil.

Előzmények

Hirdetés