- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
#06658560 #51 üzenetére
Oke, LoL, legyen igazad, mosdatom magam, mert baromsagot irtam, sot halvany gozom sincs mit csinal az Apple.. Semmit sem jelent, de 1 evtizede csak az O termekeit veszem, igy gondolom fogalmam sincs az egeszrol, arrol, hogy mit irkalok. Legyen igazad mindenben
... Ha ez okoz neked orgazmust...
Tudod, okos enged.... -
Touch-ko
őstag
válasz
#06658560 #42 üzenetére
Ne haragudj, de hol irtam, hogy a 24 inch meret egy telefon merete? En a fenti kommentemben TV kijelzojere gondoltam, probaltam levezetni a gondolatomat, direkt ekkora kulonbseggel, hogy teljesen nyilvanvalo legyen.. Latom meg mingid nem az szamodra.
Megnyugtataskepp a masik kommentemben az iPhone 4 es a fennt emlitett 5.7 inchre gondoltam. Ha neked egy 3.7 es egy 5.7 kozott nincs kulonbseg akkor javaslom egy szemesz felkereseset...Szerintem felesleges egy olyannal kommunikalnom veled, ugyhogy hanyagolj a jovoben...
Remelem ezt sikerult megertened, nem ugy mint a peldam, mielott meg anyazasba csapna at a dolog...Tovabbi szep napot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest