- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb fotó mutat Pixelre hasonlító iPhone 17 Air hátlapot
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
eleve gáznak tartom, h egy márkanév pár betű legyen.... mennyivel jobban hangzik, h SONY, SAMSUNG, mint pár betű egymásmellett, ja bocsánat, rövidítés, kíírva még gagyibb lenne, higy : HIGH TECH COMPUTER vagy LUCKY GOLDSTAR
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
wozzy
tag
Várós!
-
Tuz
tag
Na ez már nem lessz semmi,mondjuk számomra már a hd is tökéletesen megfelel.
S3 Marble White _ Tab 3 10.1 3g _ Ps3 Superslim 500Gb
-
Integra
titán
ha ez rgb samuled lesz akkor ide vele
bár nekem egy rgb samuled hd is bőven elég lenne 4.5 collban - ez lenne ideális[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ricardo
titán
Gondolom a hír szerzőjének régebbi infói voltak. Még csak reménykedett hogy megtalálják a módját a nagy felbontású Samoledek sorozatgyártására.
Aztán rájöttek a megoldásra:
"A felbontás növelése a szerves fénykibocsátó diódákból építkező megoldások esetén azonban egyáltalán nem egyszerű feladat a fényerő és élettartam feláldozása nélkül. A Samsung Display mérnökei azonban úgy tűnik, hogy megoldást találtak a problémára, így a Full-HD felbontású Super AMOLED érintőkijelzők sorozatgyártása valamikor a jövő év során megkezdődhet."
-
Yeffy
veterán
gondolom, mert egyrészt nem megbízható/sorozatgyártható még, illetve senki nem óhajt PenTile stílusút, főleg nem a prof. alkalmazási helyekhez...
meg gondolom a kihozatali arány se jó még, ill mocsokdrága.
de remélem jönnek már azok is lassan, illő lenne...egybk gratula, kíváncsian várom, h PT-s lesz, v RGB-s...
bok92: tudtommal ezt csak az S4-nél fogják meglépni, mivel még nem lesz sorozatgyártásra kész a SAMOLED paneljük ilyen felbntásban, de a konkurensek meg tán jönnek ki fHD kijelzőkkel... bár ennek ez a hír ellentmond, szal ki tudja...
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
bok92
addikt
De nem az volt,hogy szakít a samoled kijelzőkkel, és ips full hd kijelzők lesznek?? [link]
-
ledgeri
nagyúr
Amint láttam, hogy MA, már csökkent a lelkesedésem... (ph-ról...)(csak a méret miatt..)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Márkosz
tag
Szerintem már a Super LCD 3 is ott van a toppon!
Sony Ericsson w200i-> LG Optimus GT540-> HTC Sensation-> HTC One X-> HTC One M9-> HTC U11-> Samsung Galaxy S10+
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom. Bár az 5 már túl nagy nekem. Bár ez függ a körítéstől, és a készülékház kialakításától.
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz RaveForce #16 üzenetére
Ugyanúgy nőni fog az aksiméret is.Szerintem itt már 2500 körüliek lesznek alapból,bár én is szivesebben látnam azt egy 4,5-4,7-es kijelzőbe,de ezt a folyamatot nem lehet megállitani,gyakorlatilag mi vevők kérjük,nézz rá az S széria eladásaira..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
RaveForce
veterán
most őszintén te tényleg nem érted, vagy csak úgy csinálsz?
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Youri
veterán
Pentile to the max
RTX ON
-
Integra
titán
"üdvöskéjét" - mintha az óvodából szabadultunk volna kérem... drámai
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
RaveForce
veterán
azért mert normál használat mellett ekkora méretben nem veszed észre a különbséget, vagy nem olyan mértékben, h megérje a plusz processzor időt és fogyasztást! de mindjárt jönnek a sasszemek, akik szemüvegnek használják a hd kijelzőket és hánynak a sok pixeltől
-
Johnny194
aktív tag
megnézném, mennyi különbség látszik egy 5 colos HD és full HD között
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
=Mentor=
őstag
5 col környékén erre semmi szükség nincs... Talán egy 7-10 colos tabletba már van értelme, bár egy ekkora felbontás csak szívja az aksit és pazarolja az erőforrásokat.
-
a.sebi
őstag
Legalább a siránkozók tudják h a z s4 nem lesz kissebb mint a 3...lehet hisztizni
-
RaveForce
veterán
a megnövelt fényerejű, rgb elrendezésű, 5,5collos super amoled hd panel a note2-ben is elég durva már, dehát nem lehet h pont a samsung legyen bármiben is lemaradva a számok tekintetében... persze itt mki 2centiröl nézi a kijelzőket
[ Szerkesztve ]
-
Szakiii
addikt
Egy super amoled plus full hd elég durva cucc lenne.
-
osztraksajt
őstag
Kell valami az SIV-be ami megkülömbözteti majd a többiektől.
-
Hobbbyt
őstag
Háh... bezzeg az Oled TV-k még a kanyarban sincsennek...
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Politika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...