- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
5-ös kijelzők? A tepsi mobil lesz a trend
-
zack
nagyúr
Mekkora okosság lehet ez a Samunak, ha bevállaljak SAMOLED kijelzőkkel az FHD felbontást.
Nincs még egy ilyen fos kihozatali aránnyal bíró kijelző, és ennek ellenére vállalják.
Tény, hogy minőségben nagyon jó, de gondolom lesz bőven garanciáztatás itt is. -
RaveForce
veterán
rosszul tudod, azt csak utólag találták ki, mert 2 fokkal jobban cseng...
The company was originally established in 1958 as GoldStar, producing radios, TVs, refrigerators, washing machines, and air conditioners.[4] The LG Group was formed through the merger of two Korean companies, Lucky and GoldStar, from which the abbreviation of LG was derived. The current "Life's Good" slogan is a backronym.
-
wozzy
tag
Várós!
-
Tuz
tag
Na ez már nem lessz semmi,mondjuk számomra már a hd is tökéletesen megfelel.
-
Integra
titán
ha ez rgb samuled lesz akkor ide vele
bár nekem egy rgb samuled hd is bőven elég lenne 4.5 collban - ez lenne ideális -
Ricardo
titán
Gondolom a hír szerzőjének régebbi infói voltak. Még csak reménykedett hogy megtalálják a módját a nagy felbontású Samoledek sorozatgyártására.
Aztán rájöttek a megoldásra:
"A felbontás növelése a szerves fénykibocsátó diódákból építkező megoldások esetén azonban egyáltalán nem egyszerű feladat a fényerő és élettartam feláldozása nélkül. A Samsung Display mérnökei azonban úgy tűnik, hogy megoldást találtak a problémára, így a Full-HD felbontású Super AMOLED érintőkijelzők sorozatgyártása valamikor a jövő év során megkezdődhet."
-
Yeffy
veterán
gondolom, mert egyrészt nem megbízható/sorozatgyártható még, illetve senki nem óhajt PenTile stílusút, főleg nem a prof. alkalmazási helyekhez...
meg gondolom a kihozatali arány se jó még, ill mocsokdrága.
de remélem jönnek már azok is lassan, illő lenne...egybk gratula, kíváncsian várom, h PT-s lesz, v RGB-s...
bok92: tudtommal ezt csak az S4-nél fogják meglépni, mivel még nem lesz sorozatgyártásra kész a SAMOLED paneljük ilyen felbntásban, de a konkurensek meg tán jönnek ki fHD kijelzőkkel... bár ennek ez a hír ellentmond, szal ki tudja...
-
bok92
addikt
De nem az volt,hogy szakít a samoled kijelzőkkel, és ips full hd kijelzők lesznek??
[link]
-
Amint láttam, hogy MA, már csökkent a lelkesedésem... (ph-ról...)(csak a méret miatt..)
-
Márkosz
tag
Szerintem már a Super LCD 3 is ott van a toppon!
-
Ricardo
titán
Kíváncsian várom. Bár az 5 már túl nagy nekem. Bár ez függ a körítéstől, és a készülékház kialakításától.
-
-
Youri
veterán
Pentile to the max
-
Integra
titán
"üdvöskéjét" - mintha az óvodából szabadultunk volna kérem... drámai
-
RaveForce
veterán
-
Johnny194
aktív tag
megnézném, mennyi különbség látszik egy 5 colos HD és full HD között
-
=Mentor=
őstag
5 col környékén erre semmi szükség nincs... Talán egy 7-10 colos tabletba már van értelme, bár egy ekkora felbontás csak szívja az aksit és pazarolja az erőforrásokat.
-
a.sebi
őstag
Legalább a siránkozók tudják h a z s4 nem lesz kissebb mint a 3...lehet hisztizni
-
Szakiii
addikt
Egy super amoled plus full hd elég durva cucc lenne.
-
osztraksajt
őstag
Kell valami az SIV-be ami megkülömbözteti majd a többiektől.
-
Hobbbyt
őstag
Háh... bezzeg az Oled TV-k még a kanyarban sincsennek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest