- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Nem minden van fent a neten, de pl. az, hogy lapos a Föld, az igen.
Az sem mindegy, hogy mit fejlesztesz. Egyébként igazad van, csak nem hiszem, hogy a guglit az agyadba ültetve érdemben gyorsabb leszel, mint egy telefonnal.
Persze ez engem már nem érint, még koncepció sincs, hogy ez hogyan működne, nincs működő gondalatolvasó sem, nem hogy azt befolyásoló valami. Szóval én nyugodtam leshetem majd az igazi naplemetét nyugdíjasan. -
Depression
veterán
A főcímen kívűl én nem találom a cikkben azt, amit írsz.
Én csak ennyit látok: megszűnik a porszívógyártás, a hűtő, fagyasztóládák nagy részénekb a gyártása, csomó mindent kiszerveznek, és elküldenek 800 embert Jászberényben.Azután teljesen külön írnak arról, hogy a fennmaradó helyeken, gyárakban elköltenek egy vagyont robotizációra, és valószínűleg lesz még leépítés. Csak itt már szó sincs létszámól.
De hát a bulvárcím azért mégis csak kellett... -
Depression
veterán
Amikor a beépített chipes nő, aki éppen egy robotot vezérel, éppen arra gondol, hogy mit csinálna a szomszédjával, mert annak hosszabb a szemöldöke, a robot meg megoldja...
Amikor már most a facebook dönti el a választásokat, de az majd az agyadra lesz kötve...
Amikor azért nem vesznek fel dolgozni, mert nincs chiped, vagy nem vállalod a beültetést...
Amikor azért rúgnak ki, mert otthon elmerted mondani, hogy mennyire nem csipázod a főnököd, vagy csak szimplán gondoltál rá...
Amikor kiderül a chip sérthetősége, de csak a legújabb modellekre van patch...
Wow, szép kis jövő!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Autós topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest