- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Üdv!
Van itt valaki, aki Umidigi s5 pro-t vett, használ, vagy érti a kütyüt?
Megjött, 2 napja nyúzom, de van vele egy komoly audio-gondom.
Nem működik natívan az SMSL Sanskrith mk2 külső dac-ommal.
Megjelenik a fejhallgató-jel, de nem írja ki hogy 48 khz, hanem 768 khz-rt ír ki, a mobil meg szaggatni kezd.
Ha elindítom a Hybymusic szoftveremet, az natívan vezérli a dac-ot, akkor meg szól. 44.1-192 khz mintavétel közt váltogatni is lehet.
Magyarán, szar az audio driver.... Javíttatni kellene.
De hol, hogyan, kivel?
Tudod hallgatni a programommal dsd512 fájlt is.
De egy sima YouTube meg nem ad hangot, a mobil meg behülyül 😭 -
RoBos
senior tag
Május 26-tól kapható az Umidigi S5 Pro 250$-ért 05.26-27-én, utána 270$!
A Galaxy A51-el próbálja magát szembeállítani, amire sztem jó esélye van a Stock Android 10-zel!
-
RoBos
senior tag
És íme az S5 Pro full specs!
Tömören:
- 6.39" FHD+ AMOLED, In-Screen Fingerprint Sensor
- Helio G90T CPU
- 6GB+256GB (UFS 2.1)
- 16MP Pop-up Selfie Camera
- Quad Camera (48MP+16MP+5MP+5MP)
- Stock Android 10
- 4680 mAh (Fast Charging 18W)
- OTG, NFC, B20 support -
RoBos
senior tag
A topik nevéhez hűen jön az új UmiDigi csúcsmodell, az S5 Pro személyében április 8-án!
Gondolom a márka követői tűkön ülve várják a további infókat róla!
-
bodnarzoltan
tag
Hali! Valakinek van még ilyen Z2 pro telefonja? Nekem tökéletes lenne, ha a wifi nem vacakolna. Amit korábban is írtam, ugyan az a jelenség továbbra is. Újraindítás után nem akar az 5G-s wifire csatlakozni. Újraindítom többször is (2-10 alkalom) és egyszer csak megjavul. Majd megint jó a következő újraindításig... Így nem is merem kikapcsolni, de néha csak újra kell indítani, ha már valami nem frankón működik! Van azóta valami megoldás, vagy csak az én készülékem a szar? Köszi!
-
DoxaM
aktív tag
sziasztok,
egy kis infót szeretnék gyűjteni umidigisektől
bár nem tobzódtok itt túl sokan úgy látom. De erről a modellről mi a véleményetek?
hardwareileg nem tűnik hulladéknak, ellehet egy ilyen telefonnal rontani valamit? január körül érkezik 200-220dollár ha jól láttam.
6.3", cseppnocs, p60,6gb, f.1.7es kamera.....5100 akksi. nem is értem
mi lesz itt a buktató? gps meg wifi ebben is sz.r lehet?
(gyengébb képességű elődje a UMIDIGI One Max 4G ha jól látom,180$ gearbest )
-
deminos
aktív tag
Nem tudom, lehet csak nekem tűnik kevésnek az előző telefon után. Azt ugyanis az iroda másik végéből is hallottam, amikor rezgett az asztalon, ezt meg amikor mellette ülök is alig érzékelem.
Túrom tovább a netet, hogy hogy lehetne rajta növelni, valamint egy kis root is beficcen hamarost, hátha lehet vele RAW képeket csinálni. -
deminos
aktív tag
Egy kicsit láma kérdés, de nem igazán leltem arra, hogy a rezgés erején lehet változtatni? Mert nagyon gyenge ez így. Ez az egy eléggé zavaró.
-
deminos
aktív tag
Minden téren gyors. A weblapok megnyitásánál a válaszidő, meg az elérhető le/feltöltés is meggyőző. Le:250Mbit/s, Fel: 200Mbit/s, 5Ghz-en és egy helységben a routerral, de kint a házból is még félig van a térerő jelző (van itthon egy régebbi, de szintén 5Ghz-es telefon, az olyan 100/100 körül tudja csak).
Valamint a felkapcsolódás is gyors és stabil. Itt a cégnél is minden rendben. -
deminos
aktív tag
Ma nekem is lett egy ilyen készülékem, most arról írok. A legújabb frissítés van rajta, egyelőre minden rendben. Wifi 5ghz-en is szépen működik, stabil és nagyon gyors a kapcsolat, mint maga a telefon is. Kamerát próbálgattam, nem olyan rossz, bár ez a téma kiemeléses dolog szerintem nem tökéletes. Az előzetes videók alapján a második kamera nem kamu, amikor letakarom, ki is írja, hogy valami van előtte. Egyelőre ennyi, olvasgatok tovább.
-
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #58 üzenetére
Vegul te is frissitetted?
-
blueye
veterán
válasz
Megtalaltam:
Changelog:
Updated camera PDAF (smother bokeh effect, more stable focusing)
P-sensor calibration removed from *#*#33#*#* Factory Mode (still present in Settings --> Display --> Advanced)
Touch panel (TP) driver updated
APN settings cannot be edited at some carriers issue fixed
EngineerMode is present in this version -
blueye
veterán
Kb ezert valtok, ez support:
-
blueye
veterán
válasz
Van. Letoltottem, feltettem. Nem tudom mit javitottak. Miert nem tudjak leirni???
Megkerdeztem az umidigi.com foruman.... varom a valaszt....Veszek masik telefont, vegkepp elhagyom az umidigit, elado a Z2 pro, egesz jo telefon lett mostanra de ki akarom probalni a Xiaomit vegre.
-
bodnarzoltan
tag
Úgy látom, hogy van új frissítés a telefonhoz? Tudjátok, hogy mit javítottak?
-
blueye
veterán
Nem mukodik az umidigi.com , remelem csak technikai problema...
-
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #53 üzenetére
Mintha a VoLte működne.
-
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #53 üzenetére
Én is feltettem a mai frissítést. Eddig nincs WiFi problémám de tényleg érzékeny a routerre, mindenhol máshogy viselkedik.
-
bodnarzoltan
tag
Nahh lett egy új frissítés, de ez sem oldotta meg a wifi problémát! Eddig úgy ,működött, hogy újra kellett indítanom egy párszor a telefont és egyszer csak jó lett.... Ekkor persze már nem szabad kikapcsolni, mert akkor megint jöhet az újraindítgatás, hogy megint jó legyen. Szóval megy a teló éjjel nappal. Pedig éjszakára ki szoktam kapcsolni.
-
bodnarzoltan
tag
super keyboard-ot használom. Tetszik, h van rajta ékezetes betű.
Van még más billentyűzet amin van ékezetes betű?Nemrég vettem egy amazfit stratos okosórát, de ez nem mindig van rajtam, pl otthon leveszem. Ilyenkor lenne jó a led a telefonon. Pl ha kimegyek a szobából és közben jön egy üzenet akkor ha visszamegyek nem nézem meg a telót és nem szerzek tudomást addig róla, amíg kézbe nem veszem a telefont.
Erre próbáltam ki a light manager-t, kijelző módban. Jelenleg nem tudok jobbat!Mai tapasztalat wifi téren:
Tegnap este nem akart a 2,4 es wifire felcstlakozni, így azt elfelejtettem vele és próbáltam csatlakozni az 5-öshoz. Simán csatlakozott. Sebesség is frankó volt. Volt öröm!De nem sokáig!
Éjszakára kikapcsoltam a telefont. Reggel bekapcs után már nem csatlakozott fel az 5 GHZ-re. Elfelejtettem vele, újra próbálok csatlakozni, restart.. stb. de semmi. Így akkor maradt a 2,4-es. Arra felcsatlakozott ugyan, de kb fél-1 percenként megszakadt és átállt mobilnetre, majd pár másodperc múlva ismét wifire. Néztem a wifi kezelőt és tényleg eltűnnek a wifi jelek, majd újra visszajönnek. Csináltam speedtestet (alig sikerült, mert közben mindig megszakadt) 5-10 Mbit a letöltési sebesség.
Most a router wifi beállításoknál minden automatikuson van. Lehet hogy ez a baj?
Mire kellene állítanom, hogy legalább a 2,4-es wifi menjen stabilan?
Jahh és persze minden más eszköz tökéletesen kommunikál a routerrel (asus rt ac56u) évek óta.
Ez így eléggé bosszantó!Remélem hamar lesz rá megoldás!
-
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #50 üzenetére
Én Mi Band 2t használok erre.
Swiftkeyt használsz? Nekem nem megy -
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #47 üzenetére
Látom írtál oda is
-
blueye
veterán
válasz
bodnarzoltan #47 üzenetére
Melyik FW van rajta?
Az utolsó frissítés után nincs AC wifi és 5 GHz - most erősen követeljük a javítást az umidigi.com -on.
Tök jó telefon és ilyen buta SW hibákkal elrontják 😠 -
bodnarzoltan
tag
Én is beneveztem pár hete egy Z2 PRO -ra. Ami nagyon zavar, hogy nincs benne értesítő led. Próbálkozok azzal, hogy a képernyőre rakja ki az értesítéseket, de ez sem az igazi. Valamint a WIFI kezelése nem valami frankó. Hol felcsatlakozik a wifire, hol nem. Az 5 GHZ wifi meg egyenesen katasztrófa. Jó lenne, ha javítanák. Esetleg valakinek nincs ötlete, hogy mit lehet a wifi-vel csinálni? Olvastam, hogy nagyobb spektrumba kell állítani az 5GHZ wifi catornát pl 149-re, de nekem az asus rt ac56u routeren csak 48-ig van. Egyébként jó telefon! Köszi!
-
blueye
veterán
Senkinek sincs Z2 (pro) telefonja itt?
Ehhez képest sok a magyar a nemzetközi fórumon. -
blueye
veterán
Update (akit erdekel)
Van egy Z2 es egy Z2 pro nalam.
Nagyon jo telefonok.
Ami info lehet h a mate 10 pro foliaja jo rajuk, fontos mert a proximity sensor a pro2n nem mukodott mert a hozza rendelt GB folia takarta.
Ar/ertekben meg mindig jok, meg support is van (FOTA) ami meglep, osszesszereles 5os.
Kerdezzetek -
blueye
veterán
En is meglepodtem de pont ma jott OTA frissites a Z2esre
-
blueye
veterán
Helio P60-as ugy nez ki sok uj telefonban lesz, a Z2 pro igerkezik elsonek, zsakutca lesz? Vagy erdemes kiprobalni?
Tud vki olyan oldalt mint az oppostyle.com volt regen? -
blueye
veterán
Igy magamban:
nagyon varom az elso pro igazi tesztet, nem merek belevagni mert az S2 pro hasznalhatatlan volt sima S2-vel szemben (ugye itt olvastam a tapasztalatokat) es mivel olyan chip lesz benne ami mas keszulekben meg nincs igy inkabb olvasom masok velemenyet a neten, ha jo akkor 300 USD nagyon OK erte. -
blueye
veterán
Megvan az elso problemam a Z2-vel: nem tudja az ac WIFIt, igy nem latja a Xiaomi MITU dront
-
blueye
veterán
Van meg olyan lokott rajtam kivul aki Z2 Pro-t vesz?
-
blueye
veterán
Vicces hogy az Umi név mennyire tönkretette az Umidigi nevét is előre. Árulom az S2-est és lassan annyiért fogom eladni az akkor szintén jónak számító oppo R7f - et mint amennyit az S2-ert adnak. Végül örülök is, a modernebb telefon marad meg tartaléknak
-
blueye
veterán
A Z2vel kapcsolatban ez egy kicsit el is vette es meg is hozta a kedvemet:
[link] -
blueye
veterán
Kitoltak a Z2 pro ertekesitesenek indulasat GBn: Ship between: Jul 09 - Jul 11
Nem jo hir, vagy nem stabil a rendszer vagy nem tudnak eleget gyartani a kezdeshez.
Nem veszek az elso peldanyokbol az biztos. -
Nwis86
aktív tag
Umi Superem van, valahogy augusztusban lesz 2 éves, semmi baja! Leszámítva alapvető problémáját hogy a fényképező és a gps elég gyenge, de ezek alapból szarok voltak
De nekem ezekre nem is volt szükségem így számomra nem gond... Viszont 3 hete vettem 1 Huawei Mate 9-et, mert szerettem volna egy 6"-os telot, na meg mostanság kéne már 1 normális gps-is... Mate9 ugyebár fényévekkel jobb teló, de 3 nap használat után visszaraktam a dobozába és továbbra is a pici Umit használom
Egyszerűen nagyon megszerettem és Mate 9ről hiányoznak a kapacitív gombok, állandóan az üres kávát nyomkodtam megszokásból, tök idegesítő ha már ott a káva miért nem raktak oda gombokat , féltem is a virtuális gomboktól, hát nem hiába, nem lesz egyszerű megszokni, és fel is bassza az agyam hogy ott vannak a gombok a kijelzőn... Na meg Umi Superen van 1 nagyon fasza rgb home gomb ami 7 szint tud és rohadt jól néz ki, na meg hozzá is rendeltem az apokat hogy melyik értesítés milyen színűen világítson, 2év alatt megszoktam, nagyon hiányzik a mate 9-en ez a rgb gomb, persze van értesítési led azon is, de nagyon nem úgynaz mint az umin az 1cm-es világítós home gomb, komolya azzal a rohadt gombbal engem megvettek kilóra
De sajnos Umi nem vitte tovább ezt a megoldást, pedig pl ha ez a Umidigi Z2 olyan lenne mint a Huawei p20, hogy alul a káván van gomb, és ott lenne úgyanez a rgb gomb akkor gondolkozás nélkül megvettem volna!
na de majd megszokom a Mate 9-et de most még 1 darabig használom mind a 2-öt mate 9et itthon nettezésre meg játékokra, Umit meg rendesen, aztán talán 1 hónap múlva Umi megy a fiókba tartaléknak, előző zopo c2 mellé ami vagy 5 év után is működik, leszámítva hogy az 1 ik kapacitív gomb már nem világit....
-
bagkri01
őstag
és az oukitel megbízhatóbb is. Egyszer vettem umi telefont egy umi maxot, nem is volt rossz abban a két hónapban amíg működött, aztán egyszer csak random minden külső behatás nélkül elszállt a kijelző. Azóta hanyagolom a márkát, ha már kínai és olcsóbb szegmens akkor már meizu, xiaomi.
-
-
gusthy
veterán
válasz
matyikusz133 #10 üzenetére
A nagyon vicces a P23 vs 845 3 és 5 pont
-
-
pjani
tag
Sziasztok!
Bocs a láma kérdésért (tényleg nem trollkodni akarok), de miért lenne hulladék egy 2+ GHz-es A53 magokra épülő SoC, pláne ennyi RAM-mal? Mi az a felhasználási terület, aminél érzékelhető többletet ad a valódi csúcs-SoC? És nem 4K/60FPS videofelvételre gondolok vagy a PUBG futtatására, hanem normál felhasználásra (böngészés, navigáció, ilyesmik).
Köszi, üdv!
J -
Johnie
tag
Ennél még az áprilisban 54.000 Ft-ért gearbest-ről rendelt Oukitel mix 2-őm is jobban teljesít
http://nezdmitrendelsz.blog.hu/2018/01/24/oukitel_mix_2_teszt
-
pusszycat
nagyúr
6 éve vannak a placcon,ahhoz képest jól tudnak másolni,elismerésem.
-
unskillful
aktív tag
válasz
pauliboy23 #3 üzenetére
Az nem elírás... Ennyi pénzért csak Smasung kamera fért bele 😁
-
rdt89
addikt
válasz
Azért a szoftver támogatást is pontozhatta volna és az értékállóságot meg a megbízhatóságot és mindjárt a fele pont oda
-
Zoolee19
senior tag
válasz
Ne ez már duva hogy, Hauweit, és Xiaomi-hoz haszonlitja
-
törölt tag
válasz
Mi ez az UmiDigi? Valami új kábelszolgáltató?
-
matyikusz133
tag
Hát de ez jobb mint a Xiaomi Mi8 vagy a P20
[link] -
Zoolee19
senior tag
Occó kinái cúcc model
-
ghiottone
nagyúr
Várós! Ja, nem
-
totgab02
junior tag
Hat mediatekkel csucsmodellnek nevezni....
Ertrm en hogy hazon belul ez a csucs csak kicsig megteveszto
-
mrThomi
addikt
hajítófa.... akinek van esze nem vesz ilyen hulladékot. Vagy ha egyszer vesz utanna már nem fog !
Meglatok egy umidigi hírt az @gyf@$z kap el.... -
batai15
félisten
Amúgy is ha már csúcs modell, miért nem raknak bele egy normális procit? Ja mert hülyének nézik a vásárlót, hogy 6/64gb elviszi a hátán. Vicc ez a gyártó.
-
pauliboy23
senior tag
"előbbinél Smasung"
Pici elírás.
-
Wesder
titán
"csúcsmodell"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest