Jön az új UmiDigi csúcsmodell

Elindult az UmiDigi legújabb flagshipjének nemzetközi értékesítése. A kínai vállalat persze máris egy akcióval indít, így az elméleti listaárból 50 dollár kedvezményt adva 249 dollárért lehet megvenni a Z2-t. A mobil 6,2 hüvelykes, notchos, 19:9-es Full HD+ kijelzőt kapott, odabenn pedig egy MediaTek Helio P23 rendszerchip kapott helyet.


[+]

A nyolcmagos Cortex-A53 processzor és a Mali-T720 MP2 párosa semmikép nem nyújt lenyűgöző teljesítményt, egyszerűbb feladatokat használva viszont remélhetőleg villámgyors lesz, hiszen egy teljesen gyári Android 8.1 van rajta. 6/64 GB-os memóriapáros jár hozzá. Büszkén említik a kamerát: hátul és elöl 16 + 8 megapixelről beszélhetünk, előbbinél Smasung (S5K3P8+S5K4H7), utóbbinál pedig Sony szenzorok (a 16 megapixelesen IMX371) segítségével.


[+]

Jack csatlakozót hiába keresünk rajta, a dobozban viszont kapunk Type-C-s átalakítót. A fenti képen látható Twilight szín tűnik a legérdekesebbnek, de normál fekete változatban is elérhető. A körülbelül 70 000 forintosra átszámítható ár értelemszerűen nem tűnik soknak, viszont a felszereltség sem indokolt volna sokkal magasabb árat. Érkezik ugyanakkor a Helio P60-as, 128 GB-os tárhellyel szerelt, NFC-s, vezeték nélkül is gyorstölthető, akár kerámiaházas változat is Z2 Pro néven, hamarosan.

Azóta történt

Előzmények

  • UmiDigi G - új gének, régi vas

    A kínai telefonok között, az alsóbb kategóriákban egyre több életképes vétel van, szerencsére mai tesztünk alanya sem okozott komoly csalódást, a formai másolást pedig megszoktuk.

Hirdetés