- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Nem tudom, lehet csak nekem tűnik kevésnek az előző telefon után. Azt ugyanis az iroda másik végéből is hallottam, amikor rezgett az asztalon, ezt meg amikor mellette ülök is alig érzékelem.
Túrom tovább a netet, hogy hogy lehetne rajta növelni, valamint egy kis root is beficcen hamarost, hátha lehet vele RAW képeket csinálni. -
deminos
aktív tag
Egy kicsit láma kérdés, de nem igazán leltem arra, hogy a rezgés erején lehet változtatni? Mert nagyon gyenge ez így. Ez az egy eléggé zavaró.
-
deminos
aktív tag
Minden téren gyors. A weblapok megnyitásánál a válaszidő, meg az elérhető le/feltöltés is meggyőző. Le:250Mbit/s, Fel: 200Mbit/s, 5Ghz-en és egy helységben a routerral, de kint a házból is még félig van a térerő jelző (van itthon egy régebbi, de szintén 5Ghz-es telefon, az olyan 100/100 körül tudja csak).
Valamint a felkapcsolódás is gyors és stabil. Itt a cégnél is minden rendben. -
deminos
aktív tag
Ma nekem is lett egy ilyen készülékem, most arról írok. A legújabb frissítés van rajta, egyelőre minden rendben. Wifi 5ghz-en is szépen működik, stabil és nagyon gyors a kapcsolat, mint maga a telefon is. Kamerát próbálgattam, nem olyan rossz, bár ez a téma kiemeléses dolog szerintem nem tökéletes. Az előzetes videók alapján a második kamera nem kamu, amikor letakarom, ki is írja, hogy valami van előtte. Egyelőre ennyi, olvasgatok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest