- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnarzoltan
tag
Hali! Valakinek van még ilyen Z2 pro telefonja? Nekem tökéletes lenne, ha a wifi nem vacakolna. Amit korábban is írtam, ugyan az a jelenség továbbra is. Újraindítás után nem akar az 5G-s wifire csatlakozni. Újraindítom többször is (2-10 alkalom) és egyszer csak megjavul. Majd megint jó a következő újraindításig... Így nem is merem kikapcsolni, de néha csak újra kell indítani, ha már valami nem frankón működik! Van azóta valami megoldás, vagy csak az én készülékem a szar? Köszi!
-
bodnarzoltan
tag
Úgy látom, hogy van új frissítés a telefonhoz? Tudjátok, hogy mit javítottak?
-
bodnarzoltan
tag
Nahh lett egy új frissítés, de ez sem oldotta meg a wifi problémát! Eddig úgy ,működött, hogy újra kellett indítanom egy párszor a telefont és egyszer csak jó lett.... Ekkor persze már nem szabad kikapcsolni, mert akkor megint jöhet az újraindítgatás, hogy megint jó legyen. Szóval megy a teló éjjel nappal. Pedig éjszakára ki szoktam kapcsolni.
-
bodnarzoltan
tag
super keyboard-ot használom. Tetszik, h van rajta ékezetes betű.
Van még más billentyűzet amin van ékezetes betű?Nemrég vettem egy amazfit stratos okosórát, de ez nem mindig van rajtam, pl otthon leveszem. Ilyenkor lenne jó a led a telefonon. Pl ha kimegyek a szobából és közben jön egy üzenet akkor ha visszamegyek nem nézem meg a telót és nem szerzek tudomást addig róla, amíg kézbe nem veszem a telefont.
Erre próbáltam ki a light manager-t, kijelző módban. Jelenleg nem tudok jobbat!Mai tapasztalat wifi téren:
Tegnap este nem akart a 2,4 es wifire felcstlakozni, így azt elfelejtettem vele és próbáltam csatlakozni az 5-öshoz. Simán csatlakozott. Sebesség is frankó volt. Volt öröm!De nem sokáig!
Éjszakára kikapcsoltam a telefont. Reggel bekapcs után már nem csatlakozott fel az 5 GHZ-re. Elfelejtettem vele, újra próbálok csatlakozni, restart.. stb. de semmi. Így akkor maradt a 2,4-es. Arra felcsatlakozott ugyan, de kb fél-1 percenként megszakadt és átállt mobilnetre, majd pár másodperc múlva ismét wifire. Néztem a wifi kezelőt és tényleg eltűnnek a wifi jelek, majd újra visszajönnek. Csináltam speedtestet (alig sikerült, mert közben mindig megszakadt) 5-10 Mbit a letöltési sebesség.
Most a router wifi beállításoknál minden automatikuson van. Lehet hogy ez a baj?
Mire kellene állítanom, hogy legalább a 2,4-es wifi menjen stabilan?
Jahh és persze minden más eszköz tökéletesen kommunikál a routerrel (asus rt ac56u) évek óta.
Ez így eléggé bosszantó!Remélem hamar lesz rá megoldás!
-
bodnarzoltan
tag
Én is beneveztem pár hete egy Z2 PRO -ra. Ami nagyon zavar, hogy nincs benne értesítő led. Próbálkozok azzal, hogy a képernyőre rakja ki az értesítéseket, de ez sem az igazi. Valamint a WIFI kezelése nem valami frankó. Hol felcsatlakozik a wifire, hol nem. Az 5 GHZ wifi meg egyenesen katasztrófa. Jó lenne, ha javítanák. Esetleg valakinek nincs ötlete, hogy mit lehet a wifi-vel csinálni? Olvastam, hogy nagyobb spektrumba kell állítani az 5GHZ wifi catornát pl 149-re, de nekem az asus rt ac56u routeren csak 48-ig van. Egyébként jó telefon! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpársportok
- Nintendo Switch
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest