- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
Nem tudom, lehet csak nekem tűnik kevésnek az előző telefon után. Azt ugyanis az iroda másik végéből is hallottam, amikor rezgett az asztalon, ezt meg amikor mellette ülök is alig érzékelem.
Túrom tovább a netet, hogy hogy lehetne rajta növelni, valamint egy kis root is beficcen hamarost, hátha lehet vele RAW képeket csinálni. -
deminos
aktív tag
Minden téren gyors. A weblapok megnyitásánál a válaszidő, meg az elérhető le/feltöltés is meggyőző. Le:250Mbit/s, Fel: 200Mbit/s, 5Ghz-en és egy helységben a routerral, de kint a házból is még félig van a térerő jelző (van itthon egy régebbi, de szintén 5Ghz-es telefon, az olyan 100/100 körül tudja csak).
Valamint a felkapcsolódás is gyors és stabil. Itt a cégnél is minden rendben. -
blueye
veterán
Kb ezert valtok, ez support:
-
bodnarzoltan
tag
super keyboard-ot használom. Tetszik, h van rajta ékezetes betű.
Van még más billentyűzet amin van ékezetes betű?Nemrég vettem egy amazfit stratos okosórát, de ez nem mindig van rajtam, pl otthon leveszem. Ilyenkor lenne jó a led a telefonon. Pl ha kimegyek a szobából és közben jön egy üzenet akkor ha visszamegyek nem nézem meg a telót és nem szerzek tudomást addig róla, amíg kézbe nem veszem a telefont.
Erre próbáltam ki a light manager-t, kijelző módban. Jelenleg nem tudok jobbat!Mai tapasztalat wifi téren:
Tegnap este nem akart a 2,4 es wifire felcstlakozni, így azt elfelejtettem vele és próbáltam csatlakozni az 5-öshoz. Simán csatlakozott. Sebesség is frankó volt. Volt öröm!De nem sokáig!
Éjszakára kikapcsoltam a telefont. Reggel bekapcs után már nem csatlakozott fel az 5 GHZ-re. Elfelejtettem vele, újra próbálok csatlakozni, restart.. stb. de semmi. Így akkor maradt a 2,4-es. Arra felcsatlakozott ugyan, de kb fél-1 percenként megszakadt és átállt mobilnetre, majd pár másodperc múlva ismét wifire. Néztem a wifi kezelőt és tényleg eltűnnek a wifi jelek, majd újra visszajönnek. Csináltam speedtestet (alig sikerült, mert közben mindig megszakadt) 5-10 Mbit a letöltési sebesség.
Most a router wifi beállításoknál minden automatikuson van. Lehet hogy ez a baj?
Mire kellene állítanom, hogy legalább a 2,4-es wifi menjen stabilan?
Jahh és persze minden más eszköz tökéletesen kommunikál a routerrel (asus rt ac56u) évek óta.
Ez így eléggé bosszantó!Remélem hamar lesz rá megoldás!
-
blueye
veterán
Update (akit erdekel)
Van egy Z2 es egy Z2 pro nalam.
Nagyon jo telefonok.
Ami info lehet h a mate 10 pro foliaja jo rajuk, fontos mert a proximity sensor a pro2n nem mukodott mert a hozza rendelt GB folia takarta.
Ar/ertekben meg mindig jok, meg support is van (FOTA) ami meglep, osszesszereles 5os.
Kerdezzetek -
blueye
veterán
Igy magamban:
nagyon varom az elso pro igazi tesztet, nem merek belevagni mert az S2 pro hasznalhatatlan volt sima S2-vel szemben (ugye itt olvastam a tapasztalatokat) es mivel olyan chip lesz benne ami mas keszulekben meg nincs igy inkabb olvasom masok velemenyet a neten, ha jo akkor 300 USD nagyon OK erte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest