Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
#16820480 #66 üzenetére
Nem elmelet… ez a youtube veszteseges egy orbitalis nagy bullshit a google reszerol. Mint irtam, a penz nem ott realizalodik, igy konnyu azt mondani, hogyha csak a kep kis reszet nezem, veszteseges. Fontos reszet kepezi a googlenek, kulonben mar nem foglalkoznanak vele, mint ahogy zokszo nelkul kinyirtak a szamukra nem hasznos projekteket (g+, etc). Kozvetve rohadt sok penzt termel nekik, hogy ezt a fedoszoveget meg szakemberek is megkajaljak csak oket igazolja.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
#16820480 #66 üzenetére
Adok neked egy fájlt tele adatokkal. Email címek, telefonszámok, GPS koordintáták, hangfelvételek, stb. (amiket begyűjt a Google) Te mit kezdenél vele?
Én felkeresnék cégeket és eladnám nekik. Úgy leegyszerűsítve a Google is ezt teszi. Onnantól kezdve az a cég dolga hogy mekkora haszont tud bezsebelni a reklám bombázásaival. Google ígyisúgyis jól járt. Plusz még lehúz csúnyán ilyen szolgáltatasokkal ami maradjunk annyiban itthon még tűrhető áru de más országokban lerántja a parasztot rendesen amit a cikk is leírt. -
DS39
nagyúr
válasz
#16820480 #47 üzenetére
Simán megjegyzi anélkül is a szokásaidat.
Ha sokat nézel benne valamit, ugyanúgy fel fogja ajánlja az adott csatorna videóit, mintha fel lennél rá iratkozva.
Ha ilyesmire gondoltál.Persze azt adom, hogy bejelentkezve a gyári jobb ebben, de nekem így is megfelel, cserébe reklámmentes.
-
bostone
addikt
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Fizetek azért, hogy ne kelljen kéretlen tartalmat átugrani.
A tv szolgáltatómnál a csatornák számát nem tudom csökkenteni, mert "nincs olyan csomag", ami számomra kedvező. Nincs választási lehetőségem. Hiába nincs szükségem 100 vagy 1000 csatornára tele véget nem érő reklámblokkokkal.
Valami hasonlót érzek.
Mint valami félreértés vagy átverés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Mobil flották
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Európai chiptervező központot nyit a TSMC
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest