- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- MIUI / HyperOS topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- iPhone topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #35 üzenetére
Első ránézésre nekem is jobban tetszik az N8 (a symbiant is szeretem), de az N9-ről még nincs is "igazi kép".
-
Ricardo
titán
válasz
Quasi_modo #33 üzenetére
Nekem tetszik (feltéve hogy valóban ilyen lesz). csak az anyaghasználata ne legyen gagyi.
-
Ricardo
titán
-
zsigus
őstag
Olyan nincs hogy C51 olyan lesz, hogy C5-01 sztem
=Mentor=: A kategóriák sokkal jobban átláthatók. 6000-es sorozatban is volt Symbian-os teló pl. Navigator, sztem most már az okostelefonok és az S40-es telefonok nem lesznek keverve mint régen N sorozat, E sorozat, és még a "normál nokia" jelzésűekben is volt okostelefon.
[ Szerkesztve ]
-
DemonDani
addikt
-
plus44
veterán
Az N8 se lesz rossz és akkor az N9??
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
=Mentor=
őstag
Szerintem meg pont ez lesz átláthatatlan, ha meghirdetek pl egy C5 telót amiből már van 4 generáció akkor lesz csak igazán kavarodás...
Arról nem beszélve hogy a C1-00, C1-01, C1-02 egy időben lett bejelentve, tehát nem egymás frissítései
...
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
C5-00 --> C5-01 --> C5-02 --> ... --> C5-99
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
gerilee
aktív tag
Igen ebben igazad van, a Nokia az utóbbi fél évet nem számítva nem nagyon volt a top-on és ezt nem csak a névadásra értem. Nagyon kevés lépése volt józan ésszel magyarázható.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
törölt tag
én félek ezektől az érintős E szériásoktól. eddig ha akrtál egy fém, minőségi, szolgáltatásban felsőkategóriás telefont -> E széria, persze ez maradhat továbbra is így, de érintőkijelzővel számomra már nem az igazi.
én nem akarok a fejlődés útjába állni, de rossz látni, hogy klasszikus gombokkal rendelkező telefonokat nem nagyon pizícionálnak a felsőkategóriába (luxusmodelleket most ne hozzuk ide)
bár kétlem, hogy az E7x sorozatot dobnák. -
(An)Dante
őstag
válasz
DemonDani #16 üzenetére
Elvileg lett volna. Az eredeti tervek szerint májusban került volna piacra az N8 Qt támogatással. Az N9 szeptemberi bemutatásáig és októberre tervezett bevezetéséig számos Qt alapú szoftver készülhetett volna, melyeket a skálázható kezelőfelület miatt egyszerűen le lehet fordítani Maemo és MeeGo platformokra is. Az N8 viszont augusztusban sem lesz elérhető mindenütt, viszont az N9 nem fog sokat késni a szeptemberi bemutatás után. Várhatóan nettó 100€-val lesz drágább.
Ne arról írj amiről azt hallottad, hogy...
-
-
zsigus
őstag
Lehetséges de akkor is sejthették volna, hogy ez lesz a vége.
Ekkora cégeknél mindig előre kell gondolkodni, főleg típus jelzésekben mert egy idő után mindenképp elfogynak a variációk, és ez előtt kell cselekedni.Ha túl egyszerű akkor hamar elfogynak a variációk, ha pedig bonyolult akkor nem tudják megjegyezni az emberek.
Nem véletlenül szokták cserélgetni a cégek akármennyire megszokott is egy típusjelzés. -
princzet
csendes tag
Azt honnan tudjuk, hogy az N9 Meego alapú lesz?
-
Ricardo
titán
Csatlakozom. Engem is az E széria érdekel a legjobban.
-
gerilee
aktív tag
Szerintem 5 éve még egy jól átgondolt követhető termékszámozása volt a Nokiának, az elmúlt 2 évben gurult csak el a gyógyszer és használtak egy véletlen szám generátort a névadáshoz.
Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
Phili
tag
Kiváncsian várom az új nokiákat nekem eddig az n8 a befutó,de meglátjuk a többi mit tud
egyébként én is az E seriesre várok -
Quasi_modo
nagyúr
A befektetők elkezdték szorongatni a töküket. Csinálni kellett végre valamit.
valami
-
zsigus
őstag
Végre már eljutott a nokia is ahhoz, hogy normálisan és átláthatóan nevezze el a telefonjait nem pedig 50 szám kombinációival. Így azért sokkal átláthatóbb az összes kategória. És még a számozás sem téveszt meg senkit. Gratulálok, hogy idáig eljutottunk csak az a baj, hogy ezt már 5 évvel ezelőtt is meg lehetett volna csinálni.
-
Fiery
veterán
Kivancsi lennek, ezen az abran hol helyezkednek el a 8600/8800-as Nokiak utodai... Ha nem olvastam volna a post szoveget, akkor az S-szeriat tippelnem a 8600/8800 utodjanak.
-
FRENK1988
veterán
Mivel lesz pengébb az N9 mint az N8? csak Linux miatt?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Jadro
veterán
Az érintőkijelzős E series telefonok egész érdekesek lehetnek, lássuk lássuk!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb modellekről és egy újabb termékvonalról árulkodik a finn gyártó termékpalettáját bemutató oldal.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest