- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon várom én is! Mivel a Become Human végett be fogok szerezni újra(!) egy PS4-et, nagy dilemma, hogy PC-re vagy inkább PS4-re veszem, mivel PS4-en is meglesz a 60 FPS...
Szerintem PS4-es verzió lesz belőle, mert unokatesómnak is az van és így tudok akár vele játszani.
Egyébként nagyon örülök, hogy Switchre is megjelenik, de ehhez a játékhoz szerintem kell a 60 FPS, főleg, ha rossz frame pacingtől fog szenvedni, mint a Dark Souls 3 PS4-en.
-
DirtyDave
csendes tag
Kérdés, hogy lesz-e jobb Pc-n mint az eredeti a HD, meg a kontroller javítós moddal. Ha nem akkor csak switchre veszem. Ha sokat javul akkor ps4 vagy PC is esélyes
-
GodGamer5
addikt
Lesz egy pár kettétört Switch a megjelenés után.
-
<Lacy85>
addikt
Grafika terén mekkora javulás várható?
Tudom, nem ez a lényeg, de azért van az a szint, ami alatt hozzá nem nyúlok egy játékhoz.
Na az első rész (meg kicsit a második is) sajnos ilyen.
A hármat viszont sokszor végigjátszottam. -
oriic
HÁZIGAZDA
"Dark Souls Remastered will not include new assets based on the Dark Souls 3 engine or any combat differences. There is no HDR lighting for the PS4 Pro version"
Kimaradt a hírből, most pótolom, hogy 40 dollár a konzolos változatok ára.
-
Mans20
addikt
PC-re remélem megcsinálják az irányítást, mert az siralmas volt.
-
Ronam
addikt
válasz
AllTheBest #12 üzenetére
Valahol azt irtak, hogy a konzolos verziok ara 40$ lesz. Ez a resz sajnos kimaradt nalam, ugyhogy most majd vegre bepotlom
.
-
Rony949
őstag
válasz
AllTheBest #12 üzenetére
Én is a mostani sale-en akartam behúzni az egyik ismerősömnek ajándéka, de cseszték leárazni.
-
AllTheBest
őstag
Az ára az vajon mennyi lesz? Nem mintha nem venném meg alapból amint kijön...
Pont most steam sale-n akartam megvenni a ds 1-et, de így talán megéri megvárni -
Weareus
addikt
Nah, kíváncsi leszek, játszható lesz-e végre pc-n kontroller nélkül.
-
sir0cco
tag
"Thank YOU kindly..."
-
Šolaire
veterán
Gyüjtői kiadás nagyon szép megadják a módját. Meg is érdemli ez a játék mert zseniális.
-
Nagytoll
senior tag
Baromi jó!! 60fps 😊 Már csak egy Demon's Souls felújítás kéne PS4-re és akkor mindent lehetne egy konzolon játszani.
-
Akkor ennek sem kell már nekiállnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged