- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yakuza.tora
addikt
Figyu! Szerintem, te nagyon nem vagy képben.
Végigolvastam ebben a topikban a munkásságodat és teljes jóindulattal azt javaslom, hogy nézz utána néhány dolognak, mert komolyan lejáratod magadat..."Az a nagy harci helyzet ,hogy a mostani játékok / programok nem használnak ki 6 magot. Viszont az i5 750-nek a 4 magja az maximális kihasználtságon van, Míg az AMD X6-osának 4 magját használja ki kevesebben."
"Veszek neked Q6600 INTEL 20 k-ért az is 4 magos.. de maximum jó esetben 3.1-2-re tudod felhúzni. Szóval ilyenkor egyszerübb ,ha már veszel egy 2 magos e8400 ami viszi a 4 GHZ-t. De maximumra kivan hajtva a gép."
"...egy Intel e8300 procival van 30-40 fps-em , egy GTX 275 vga-val. Míg ugyan ezzel a vgaval egy i5 750-es procival átlag fps 80-90 szóval ebből már leszűrhető a dolog."
"A magyarországi gamereknél leginkább fordítva szokott lenni a dolog. Jó a videókártya , de nincs kihasználva."
"...ugyan ott van X4-es a i5 750-nél az vagy ugyan ott az árnál és akkor ink. már az intel."
"Igen mert általában az emberek 75% netezésre veszi a gépet oda meg elég az AMD is."
"Na most nagy hülyeséget mondtam." - Ebben viszont egyet étek veled!
-
Gerisz
addikt
Most megmagyarázod, hogy nem voltál hülye mikor játékra vettél drágább gépet mint kellett volna.
Elmondom neked mikor kell venni Intelt!
Ha dolgozol a gépen olyan programokkal amik ki is használják egyébként meg csak a baromságra fizetsz pluszban.
Én mivel nem dolgozom olyannal ami hozna különbséget ezért egy fillérrel nem adok többet Intelért. Öcsém mivel olyanokkal dolgozik neki meg Intel van.
Az, hogy neked lefut 60Fps-el egy játék nekem meg 58-al hát nem ér meg egy ezrest sem.De ezt az "okos" nézetedet már minden topikban leírtad ahol csak lehetett.
szánalmas -
atti_2010
nagyúr
-
laci666
senior tag
-
atti_2010
nagyúr
Te most hirtelen egy 2 magos procit hasonlítottál egy 4 magoshoz, és azt az eredményt kaptad hogy a 4 magos nyert, bravó, de ha veszed az AMD 4 magosát és megméred az Itel I5-760 4 magosával akkor játékokban ugyanazt az eredményt kapod csak dupla pénzért, jól vásárolsz, kár hogy nincs közelben üzletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest