- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
JoeYi
őstag
a kormány bőrözésen néha én is elgondolkodok. Bár szép, de télen, mikor nedvesebb a levegő, vagy legalábbis jobban kicsapódik, akkor ahol markolni szoktam ott egy kicsit furává válik. Mennyibe kerül az ilyesmi?
Ha alváz védőzől akkor nagyon hosszú tervezel igaz?
Amúgy jó a rendszám / matrica páros
-
janeszgol
félisten
Mondjuk sokra nem mész az időddel, ha pénzed alig marad. Márpedig az autó (tök mindegy milyen) luxus hazánkban még mindig.
2 év alatt 1 mlliót beletolt a posztoló. Az havi 42 ezer ft.Ha az útjaid nagy részét ki tudod váltani tömegközlekedéssel, akkor drága. Ha nem, akkor viszont megéri.
-
flymi
addikt
Márkatárs, csak az enyém nem annyira kocka...
A vételárát már én is ráköltöttem sőt! Picit többet is és ezt 2,5 év alatt (benzinköltség nincs benne). Evvan. De legalább egyben van a gép.
Tavasszal alvázvédőzés, fékek lesznek kompletten cserések. Aztán ha még belefér a büdzsébe akkor idén még egy új első szélvédő és egy horog, meg újra kéne bőröztetni a kormányt, mert a védő már feslik szét. Ősszel pedig műszaki.De szerintem Ford topicból ismerős lehet a sztorim.
Ezúton is kösz az infókat a szélvédő cseréről!
Helyi szerviz 60k-t mondott ami nettó lehúzás. -
JoeYi
őstag
köszi mindkét hozzászólást. Igen erre nem gondoltam, tényleg időt vesz magának így az ember, Aztán, hogy mire költi azt az időt az más kérdés.
Zolaash: első évben csak szélsőséges helyzetben jött elő, nem is voltam biztos benne, hogy tényleg van valami hiba. Aztán a második évben meg egy darabig pörgött a fejemben, hog ez biztos drága lesz és inkább autót kellene cserélni. Szóval ezért húzódott.
doeeg: igen, ez is fájdalmas nézőpont, íy még nem néztem
Most leosztottam a 6 évi költség mínusz telekocsit és napi 1050 Ft-ra jött ki. Illetve üzemanyag nélkül 561-re, szóval napi 561Ft ha nem is megyek sehova Úgy tűnik ez az én napi doboz cigim (nem cigizek)
-
updog
őstag
Korrekt összefoglaló, köszi! Én ott hagytam abba a C-Max költségeinek vezetését (ja, Ford FTW
) amikor túlléptem a vételár kétszeresét (addig az utolsó tankolást és tescos ablakmosót is felírtam). Ha most eladnám piaci áron, akkor csak a ráköltött összeget nézve minden nap leosztva átlag 2-3000 forintot elégettem rá - ha állt a parkolóban három hete, vagy ha épp 1000 km-t mentem aznap, tökmindegy. Hogy mennyit hozott vissza az nem számszerűsíthető de nem fordul pozitívba a mérleg, az tuti.
Külön köszi az őszinte bevezetőt és végszót, nagyon egyetértek. (Főleg kényelmet, jobb esetben (#1) időt vásárolsz minden autóra locsolt forintért, egyik sem olcsó dolog, és ez így van jól).
-
Egyet nem szabad elfelejteni: te sem élsz örökké. Próbáld meg számszerűsíteni az időt, amit a kocsival megspóroltál. Minden forintot megért.
Btw addig olvastam, hogy 3 évig jártál csúszó kuplunggal. Napasztmek, szkuvi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest