- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Ami ennél furcsább, hogy több, mint egy nappal a megjelenés, és nem egy figyelemfelhívás után sem változott meg a "hír" címe, továbbra is égő.
(P.H.)
-
.DLL
veterán
-
blueMerle
veterán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz architect26 #14 üzenetére
Már csak azt nem értem, miért írtad ezt nekem.
(#18) MADcat
Nincs mit, már döntöttem.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Tisztázzuk végre, Jerry rigged egy amerikai kifejezés, kb. Annyit jelent hogy összetákolt. A YouTube csatorna erre a szójátékra épít, az égvilágon senkinek se az a neve hogy Jerry. Amúgy eredete alapjában véve egy iszonyat rasszista eredetű kifejezés.
Zack soha nem hívja magát Jerrynek, mivel ő tisztában van miből ered az elnevezés a cikkíróval ellentétben, pedig nem egyszer lett már szerintem leírva.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nem egy kategória, de annyit megsúgok, hogy a szélességük 0,8mm-nyire tér el.
Hosszban a Mi6 7mm magasabb.
[ Szerkesztve ]
-
nordo
tag
Kár,hogy nem tudták megtartani a Mi 4c méreteit.
-
nordo
tag
Elég jól sikerült.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem csak teljesítményre, anyaghasználatra, külsőra tetszik, de rendesen össze is van építve. Mindenképpen kell nekem. Eddig a fekete a befutó nálam.
-
shiftac
aktív tag
Már tegnap este láttam a videót. Arra számítottam, hogy az Mi 5-höz hasonlóan ketté fog törni, de pozitívan csalódtam. Elég jól sikerült az Mi 6, mondjuk el is vártam a Xiaomitól, hogy jó telefon legyen.
Samsung Galaxy S23, Galaxy Buds 2 Pro
-
jUUh
addikt
Engem is zavar a Jack hiánya...
Samsung Galaxy S23+
-
tixem
addikt
Ezeket a fényes, csillogó hátlapokat elfelejthetné végre egyszer s mindenkorra a mobilipar.... Az autóiparral karöltve (gagyi fekete lakkbetétek)
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
slimshady
senior tag
Tényleg jól összerakták. Kár a jack hiányáért.
üdv.: SlimShady
-
juuzer
addikt
Na ez így már döfi a Mi5 és a tesztelt Redmi Note után
Reméljük később a Redmi szériát is picit erősebb váz köré építik
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
F.B.I.
veterán
Meg kell állapítani, hogy komolyan összerakták, elég durván kell vele bánni, hogy valami baja legyen, bár ugye egy komolyabb esés mindent tönkre tehet.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest