Hirdetés
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
berboo
csendes tag
milyen minőségű a skype beszélgetés ?
csak mert mikor a parom androidos samsungjat hasznalatam akkor nagyon jo volt a beszélgetés minősége , és nekem ez sokat szamit mivel napi több órát skypeolok mert külföldön vagyok
-
vipnolf
aktív tag
kaidhatnának már andoridra is valami használhatót, mert nekem állandóan bezárja magát és k* idegesítő 5 percenként bejelentkezni. képtelen a háttérben futni stabilan...
-
AMD Power
titán
Már épp itt volt az ideje ,hogy jó legyen.
-
válasz
Plazmacucci
üzenetére
köszi! megpróbálom
-
-
Polllen
félisten
Elég szégyen, hogy a saját platformjukon a saját programjaikat nem tudják normálisan megcsinálni...

-
Megkérdezem ha nem gond, hátha kapok választ:
Mivel MSN megszűnt de Microsoft fiókkal be lehet lépni Skype-ba ahol egyesül a két fiók. Mobilon is működik ez a WP8-as Skype-al? Nekem még symibanos telóm van és Skype-ba csak Skype fiókkal tudok belépni és csak skype-os ismerőseim látom. MSN-t nem tudom használni így mobilon és 1-2 ismerősömmel inkább csak MSN-n tudtam tartani a kapcsolatot.
Köszi!
-
-
mbale
tag
A Skype-MS közötti kapcsolatnál nem tudnék röhejesebbet mutatni, az biztos.
Nem tudom melyik a szánalmasabb.. az hogy még mindig nem rúgták ki a vezetőséget a Skype-nál, vagy az, hogy már lassan 2 éve szenvednek egy normális WP kliens összerakásával.
Egyszerűen erre, amit ez a 2 gigantikus szerencsétlen balfasz művel, nincs szó.

-
satz18
őstag
Nekem az előző verzió szívta az aksit, szóval letöröltem. Arról van esetleg infó, hogy az ilyen jellegű probléák orvoslásra fognak e kerülni? Nekem nem ér annyi, ha 3 helyett 1 napig bírja a teló.
-
tehat megoldottak h fusson a hatterben? vagy ez valami kamu megint. meg ha ez tud ilyet akkor majd mas programnak sem kell fagyasztodni ha startgombbal lepnek ki belole? valaki homalyositson fel pls.
-
BiP
nagyúr
"mint például a videohívás leállása, ha az alkalmazás háttérbe kerül, vagy a csengőhang további lejátszása akkor is, ha a hívó fél már rég lerakta azt, vagy a hívás megválaszolásra került."
Szóval olyan hibák, amiket egy 1.0-s verziónak sem kéne produkálnia...
Na, most nézem, már látszik is a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook mt46 - Ryzen 3 4450U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest