- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
berboo
csendes tag
milyen minőségű a skype beszélgetés ?
csak mert mikor a parom androidos samsungjat hasznalatam akkor nagyon jo volt a beszélgetés minősége , és nekem ez sokat szamit mivel napi több órát skypeolok mert külföldön vagyok
-
vipnolf
aktív tag
kaidhatnának már andoridra is valami használhatót, mert nekem állandóan bezárja magát és k* idegesítő 5 percenként bejelentkezni. képtelen a háttérben futni stabilan...
-
AMD Power
titán
Már épp itt volt az ideje ,hogy jó legyen.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
köszi! megpróbálom
-
-
Polllen
nagyúr
Elég szégyen, hogy a saját platformjukon a saját programjaikat nem tudják normálisan megcsinálni...
-
hdtomi
senior tag
Megkérdezem ha nem gond, hátha kapok választ:
Mivel MSN megszűnt de Microsoft fiókkal be lehet lépni Skype-ba ahol egyesül a két fiók. Mobilon is működik ez a WP8-as Skype-al? Nekem még symibanos telóm van és Skype-ba csak Skype fiókkal tudok belépni és csak skype-os ismerőseim látom. MSN-t nem tudom használni így mobilon és 1-2 ismerősömmel inkább csak MSN-n tudtam tartani a kapcsolatot.
Köszi!
-
-
mbale
tag
A Skype-MS közötti kapcsolatnál nem tudnék röhejesebbet mutatni, az biztos.
Nem tudom melyik a szánalmasabb.. az hogy még mindig nem rúgták ki a vezetőséget a Skype-nál, vagy az, hogy már lassan 2 éve szenvednek egy normális WP kliens összerakásával.
Egyszerűen erre, amit ez a 2 gigantikus szerencsétlen balfasz művel, nincs szó. -
satz18
őstag
Nekem az előző verzió szívta az aksit, szóval letöröltem. Arról van esetleg infó, hogy az ilyen jellegű probléák orvoslásra fognak e kerülni? Nekem nem ér annyi, ha 3 helyett 1 napig bírja a teló.
-
tehat megoldottak h fusson a hatterben? vagy ez valami kamu megint. meg ha ez tud ilyet akkor majd mas programnak sem kell fagyasztodni ha startgombbal lepnek ki belole? valaki homalyositson fel pls.
-
BiP
nagyúr
"mint például a videohívás leállása, ha az alkalmazás háttérbe kerül, vagy a csengőhang további lejátszása akkor is, ha a hívó fél már rég lerakta azt, vagy a hívás megválaszolásra került."
Szóval olyan hibák, amiket egy 1.0-s verziónak sem kéne produkálnia...
Na, most nézem, már látszik is a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest