- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
berboo
csendes tag
milyen minőségű a skype beszélgetés ?
csak mert mikor a parom androidos samsungjat hasznalatam akkor nagyon jo volt a beszélgetés minősége , és nekem ez sokat szamit mivel napi több órát skypeolok mert külföldön vagyok
-
vipnolf
aktív tag
kaidhatnának már andoridra is valami használhatót, mert nekem állandóan bezárja magát és k* idegesítő 5 percenként bejelentkezni. képtelen a háttérben futni stabilan...
-
AMD Power
titán
Már épp itt volt az ideje ,hogy jó legyen.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
köszi! megpróbálom
-
-
Polllen
nagyúr
Elég szégyen, hogy a saját platformjukon a saját programjaikat nem tudják normálisan megcsinálni...
-
hdtomi
senior tag
Megkérdezem ha nem gond, hátha kapok választ:
Mivel MSN megszűnt de Microsoft fiókkal be lehet lépni Skype-ba ahol egyesül a két fiók. Mobilon is működik ez a WP8-as Skype-al? Nekem még symibanos telóm van és Skype-ba csak Skype fiókkal tudok belépni és csak skype-os ismerőseim látom. MSN-t nem tudom használni így mobilon és 1-2 ismerősömmel inkább csak MSN-n tudtam tartani a kapcsolatot.
Köszi!
-
-
mbale
tag
A Skype-MS közötti kapcsolatnál nem tudnék röhejesebbet mutatni, az biztos.
Nem tudom melyik a szánalmasabb.. az hogy még mindig nem rúgták ki a vezetőséget a Skype-nál, vagy az, hogy már lassan 2 éve szenvednek egy normális WP kliens összerakásával.
Egyszerűen erre, amit ez a 2 gigantikus szerencsétlen balfasz művel, nincs szó. -
satz18
őstag
Nekem az előző verzió szívta az aksit, szóval letöröltem. Arról van esetleg infó, hogy az ilyen jellegű probléák orvoslásra fognak e kerülni? Nekem nem ér annyi, ha 3 helyett 1 napig bírja a teló.
-
tehat megoldottak h fusson a hatterben? vagy ez valami kamu megint. meg ha ez tud ilyet akkor majd mas programnak sem kell fagyasztodni ha startgombbal lepnek ki belole? valaki homalyositson fel pls.
-
BiP
nagyúr
"mint például a videohívás leállása, ha az alkalmazás háttérbe kerül, vagy a csengőhang további lejátszása akkor is, ha a hívó fél már rég lerakta azt, vagy a hívás megválaszolásra került."
Szóval olyan hibák, amiket egy 1.0-s verziónak sem kéne produkálnia...
Na, most nézem, már látszik is a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Goddess of Victory:Nikke
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest