- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Trollkodásnak fog hangzani, én nemrég cseréltem gépet, és elég erős érv volt a Ryzen mellett, hogy csak úgy jönnek a hardveres biztonsági problémák az intelekhez.
Nem mintha ez tényleg olyan hatalmas problémát okozna, mert ezeket a hardveres biztonsági problémákat nehéz kihasználni, ahogy a PH cikk is írja, sokkal könnyebb a hackereknek valamelyik szoftverben meglévő biztonsági problémán keresztül bejutni a gépbe.Pedig egy nekem teljesen megfelelő i5-9400f konfig olcsóbb lett volna, mint a Ryzen3600, aminek a teljesítményét szerintem sosem fogom kihasználni (vagy talán néha mégis, mert fotó szerkesztéskor, egyéb esetekben jó látni, ahogy 12 szál dolgozik...)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest