- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
Nekem nem tetszik. Apple/OneUI-ra hajaz, ami nem lenne gond, de azért remélem, hogy a végleges verzió nem ilyen lesz.
-
enginev3.0
félisten
Egyelőre csúnya
-
törölt tag
Nem lesz rossz de ezt az ocsmány színt remélem el lehet majd tüntetni a sötét móddal.
-
El Diabl0
tag
Feature-ökben, design-ban még mindig az Apple diktál. Jól néz ki ez az új Android, nekem nagyon bejön!
-
scyllarus
veterán
Biztos lesznek hasznos újítások, de ez a kinézet valami egészen borzasztó ronda.
Nem találom a szavakat, mennyire undorítóan néz ki.
A színvilág, nem a képernyőelemek megjelenése. Ha ilyen lesz, olyan telót kell vennem, ami tuti NEM frissül erre a förtelemre. -
jacis
nagyúr
Végre lesz valami fejlődés. Nekem a működést illetően évek óta nincs panaszom. Mindent tud ami kell és stabil is. A design viszont kicsit tényleg fejlődhetne már mert ilyen téren nem sok minden történt az elmúlt években.
-
Én még kisebb méretű telefonon sem látom ennek értelmét, phableten vagy tableten meg végképp. A mai kijelzőméreteknél ezt abszolút nem tartom szükségesnek, hisz már nem 4 colos telefonokat árulnak. Azért ahhoz már nagyon szerencsétlennek kell ilyen kijelzőméreteknél lenni, hogy folyton félrenyomd az ikont.
Ha egykezes használatot akarják jobbá tenni, akkor inkább a Huawei/Samu felé egykezes módot kéne implementálni.
-
Én is szeretem a rendszer reszponzivitását meg a stock Android puritánságát, de itt nem lesz jól kihasználva a hely, már most látszik. Ha lehúzom egyszer most az értesítési függönyt, 6 gyorskapcsolót érek el. Ezzel szemben az új verzióban 4-et fogsz. Értésítésekből szintén kevesebb fog elférni, mert a grafikus felületet megnövelték(de minek?).
-
batai15
félisten
válasz
Hopkins95 #23 üzenetére
Alapvetően könnyebb egykezes használatra van tervezve , sokkal inkább illik egy mobilos felülethez mint sem egy apró grafikai elemekkel operáló desktop ihletésű rendszerhez.
Nyilván erősen sarkítok ,de mióta tabletet használok,ott másképp jelenik meg sok app , adaptálódik a mérethez , itt is örülök neki hogy ha már ekkora pék lapát telefonok vannak , könnyebb lesz kezelni .
Pontosan ezt szeretem a stock droidba,minden egyes új fő verzióban van valami amit hasznosnak találok ,ellenben a gyártók nem mindig emelik át ezeket .
Ugyan akkor meg marad a rendszer reszponzivitása és nincs tele zsúfolva. -
Csak nekem tűnik szörnyen helypazarlónak ez ez új dizájn?
Szerintem abszolút nem praktikus, egyáltalán nem jön be.
-
batai15
félisten
Tetszik a kinézet,de azért alapvetően ez pixeleké lesz ,nem valószínű hogy többi gyártó ezt a vonalat követi majd.
-
domerator
veterán
Édes istenem... csillió színű, 3-4xx ppi-s kijelzőkön, PC-s teljesítményű grafikai processzorral, 8 magos SOC-val dübörgő telefonokon hányás színű, erős fényben megkülönböztethetetlen kontrasztú grafikai elemek, másfél bites színekkel, "flat design" jegyében.
... és még így is laggolhat.
(nyugi... iOS grafika dettó ugyanez)Jony Ive baxta el anno az iOS 7-tel... ragályosabb lett mint a covid, sajnos
-
janeszgol
félisten
Az asztali Windows igen, de a mobilosra mar nem volt igaz. A Lumia csalad termeszetesen frissult, de a HTC es az Acer teloi nem, csak ha maguk a gyartok akartak. Ez a pelda szepen szemlelteti a ketto kozotti kulonbseget:
Only Lumia = iOS-szintu
Lumia+egyeb WM = Android-szintu -
ledgeri
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #15 üzenetére
....Megy a kamera, nem megy a kamera. Nem ez az információ ami lényeges?
Azért elég ideje használ az emberiség elektronikát, hogy ezt "full analóg/teljesen csak fizikai csatlakozáson" alapuló módon ne lehetne kivitelezni. Egyébként meg miért is van áram alatt a kamera a készülék bekapcsolt állapotában VÉGIG??? Ja hogy az életben egyszer amikor számít az a "fél másodperc amíg bebootol", ne mondjuk rá, hogy "de lassu, pedig eddig jó volt". A fizikailag leválasztható kamerás mobilok sem hinném, hogy annyi ideig várnának, míg a kamera elindul 0-ról.Ha meg már elkülönítjük az Áramtalan/ készenlétben / rögzít állapotokat, akkor egyfelől miért nem lehet opció, hogy melyik legyen az alapértelmezett? Másfelöl meg a használat keresőként már elmegy rögzítésnek, nem kell, hogy konkrétan a 8k-120 fps záporozzon ki belőle... az már elég, hogy valaki aki bemászott olyat lásson amit nem szeretnénk, amiért az egész visszajelzősödi szóba kerül OS szinten.
-
ledgeri
nagyúr
A rendszer az állapotsávban jelzi majd, ha a mikrofon és a kamera épp dolgozik, így nem érheti meglepetés a felhasználót. Hogy az ilyeneket miért nem egyszerűbb "ha a kamera kap áramot, akkor ég a LED, ha nem, nem" megoldással csinálni...? Így simán írok egy programot, hogy 'status false>true', vagy visszafelé", és ugyanott vagyunk, mintha nem lenne...
Csak ezért még a pop-upos selfie kamerák tetszenek a legjobban... -
-
Ujfelhasznal
tag
Nekem nagyon tetszik ez a kicsit iOS-es lekerekített widget dizájn. Az adatvédelemért tett lépéseket pedig külön értékelem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Igen, de ott elvileg mindenhol a Windows fut, nem pedig Mondjuk a Windows Acer módra :)
Android esetén a gyártók azért elég sokmindent tesznek hozzá az alap Android-hoz, amik aztán később lehet be kerülnek az alap Android-ba.
Ennek a rendszernek valószínűleg megvan a hátránya és az előnye is.
Ezt el kell fogadni. -
Wesder
titán
"sokéves, gyors rendszerfrissítésben az iOS még mindig oktatja a Google operációs rendszerét."
Lehet én tudom rosszul, de mint ha iOS csak egy gyàrtó telefonjain futna, míg Android meg mindenki màsén.
-
janeszgol
félisten
Tetszik. A képeken látható dolgok határozottan tetszenek.
-
atike
nagyúr
....akkor pont mint nálam...
Bennem is az maradt meg, hogy az az egész arról szól (szólt volna), hogy a Google központilag tolja ki a frissítéseket (biztonságiakat?) - akár a gyártótól függetlenül is.
Közben meg - gyorsan kicsit utánaolvasva - "csak" annyit jelent, hogy a gyártók dolgát könnyíti és gyorsítja meg a frissítések kiadása tekintetében.
-
vicze
félisten
Project Treble megvalósult Android 8-ban, az hogy az eszetlen "hír" szerkesztők a mai napig nem fogták fel hogy mi a lényege, és hogy továbbra is ugyan úgy a gyártótól függ a frissítés az egy más kérdés.
Borzasztó, hogy milyen tévképzetek kerültek ezzel kapcsolatban a fejekbe. -
atike
nagyúr
Egész pofás lesz ha így lesz. A Project Treble - vagy valami hasonló - megvalósul már benne vajon ténylegesen? Arra is kíváncsi leszek, hogy mi lesz a motorháztető alatt... Vagy épp milyen lesz a kenyér...
-
moleculez
veterán
Van egy kis iOS utóíze, de nem zavaróan, meg nem is baj, hogy jönnek. Azt nem értem, hogy gyorsindító egyes személyekhez
Hát amióta világ a világ ki lehet rakni fokepernyore kontaktokat. Vagy ez valami más cucc?(Nem vajaskenyér, hanem kenyér vajréteg alatt.
)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Néhány képernyőkép is előkerült az XDA-developers jóvoltából.
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest