- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
ha nem tudta, hogy merre kell fújni...
apám fiatal korában kézlilabdázott (úgy hatvan éve)
volt olyan, hogy a meccs vége felé már látszott, hogy idegenben nagy ruhát adnak a hazaiaknak, és ez borzolta a helyi béközép idegeit.
meccs vége előtt pár percel odaállt a buszuk a pálya mellé nyitott ajtókkal, járó motorral, és amikor lefújta a bíró a meccset, akkor futás a buszba, padlógáz, mint egy mostani katasztrófafilmben, amikor nyomja a főhős a gázpedált, mögötte meg nyílik szét a föld -
bambano
titán
"Trabant az legyorsult minden akkoriban elérhető autót.": a kétüteművel kapcsolatban nem volt ilyen tapasztalatom. a négyüteművel igen
más: a történet egyetemi napokon esett meg, amikor a fiatalság jellemzően nem szomjas már. volt egy hölgy évfolyamtársunk, akiknek olyan jól ment, hogy kispókkal járt egyetemre. na ezt a kispókot a "rajongók" az egyetemi napok egyik jól sikerült estéje után betámasztották egy fa mellé. ezt úgy kell érteni, hogy felkapták és odavitték egy nagy fa mellé úgy, hogy a sofőr ajtó volt a fa közvetlen közelében. mivel nem volt megfelelő helyszín, így az anyós ajtaja szabad maradt.
ennek ellenére orbitális duzzogás lett a történet vége -
bambano
titán
egyszer vezettem kétütemű trabantot, aminek kicsit kehes volt a gyújtása. városban mindig beköpte az egyik hengert. amikor elindultam vele országúton, nagyjából 40 méteres átláthatatlan füstoszlopot húztam, nem is jött közelebb senki
amikor megjelent a négyütemű, anyámnak vettek egy 1.1-est. azt sokat vezettem, parádés szórakozás volt. gyakorlatilag mindent állva hagyott lámpás gyorsulásokkor, nem csak azért, mert könnyű volt, hanem azért is, mert sok nagy dög sofőrjében fel se merült, hogy mit tud. annyi vörös fejet életemben nem láttam, mint az akkoriban megtakart audi meg bmw sofőrök fejét... szegény autót elvitte az árvíz, nagyon sajnáltam.
-
bambano
titán
válasz
#89309696 #33 üzenetére
a mezítláb vezetéssel az a gond, hogyha komolyan gondolod és rendszeresen csinálod, akkor vagy szügyig koszos lesz a lábad, vagy úgy kell tisztán tartani az autót.
anno sokat stoppoltam, és egyszer felvett egy fickó, aki fehér zokniban vezetett. de az autója úgy is nézett ki, mint aki mániákusan fogkefével súrolja minden este. -
bambano
titán
megveszed az új autót, megszokod. tolatáskor csilingel, tülköl, piruettezik, minden.
asszony megörökli a régit.
kisvártatva le akarod parkolni az asszony kocsiját. szépen tolatsz, majd csipog, ha közel van...
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bevág a felismerés:
ebben nincs tolatóradar... satu! és megállsz a mögötted parkoló bazira nagyon drága autó előtt 3 centivel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest