Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Van köztetek akinek JS2-ese van? Frissítettetek rajta firmware-t?
-
wolfman
veterán
válasz
balazs0102 #29 üzenetére
Akkor szoktam használni az enyémet, amikor hazafelé veszem az irányt melóból és tudom hogy telefonálni fogok. Akkor felteszem és 'fonálás van. Csak nekem a JS2 hangja nem túlságosan tetszik. Sok benne a magas és nincs se közép se mély tartomány, olyan fülsértő így meg. Bár tiszta az a mit hallok, csak furcsa.
-
balazs0102
senior tag
Headsetet szinte csak azokon látok akik vezetnek...utcán, gyalogosokon csak sztereót, bicikliseken nem szoktam figyelni...tömegközlekedőkön megint csak sztereot....
Sztem ezt kb. az emberek 0,1% ha tudja mire használni vagy használja a gépjárművön kívül... Bennem például fel sem merült, hogy a vezetés közbeni használat mellett egy ilyennek bármikor is hasznát venném...mindenkor máskor ott a sztereo headset. -
kovgab
tag
hát a szépség az igencsak relatív ebben az esetbe is...
a kategória felhasználói inkább a visszafogottabb forma után érdeklődnek (szerintem ...) -
SsPL711
őstag
Nekem bőven elég egy BH-104, 5rugó volt újonnan.
Ennyiért már telefont lehet kapni amennyibe ez a Jabra kerül. -
sirály69
őstag
Engem csak az akku teljesítménye zavar...
-
Lomha 8V
addikt
Ennél azért valami visszafogottabbat keresnék, még annak néznének, ami nem vagyok.
-
cs.zs.
veterán
Az S5610 Primo-mat EHS60ANN-nel használom, olcsó és nagyon jó, ráadásul eddig 3 mosást vészelt át hibátlanul. A fiam WT19i-jéhez 2 hónapja vettem egy Jabra Rhythm-t, az szintén nagyon korrektül szól, bár azt nem tudom, Te hogy viszonyulsz az agybadugóshoz. Én szeretem, de nem mindenkinek jön be.
-
helixP
nagyúr
válasz
balazs0102 #18 üzenetére
Headset nem =/= autós kihangosító.
-
L1MaT
tag
válasz
balazs0102 #18 üzenetére
A fejegységgel autóban jól jársz de azon kívül máshol nem használható, egy túrán vagy az irodában megnéznélek vele
-
wolfman
veterán
válasz
balazs0102 #18 üzenetére
Gondolom a fejegységet cipeled a hónod alatt kerékpáron is, meg bárhol, ha épp elfoglalt mind a két kezed. Na mobilitásból a JS jobb (meg a fülesek ámblokk).
-
mrlujoak
veterán
Iszonyat jól néz ki ez a füles, simán be is vállalnám.
Jól áll nekem a jelenlegi fehér headsetem is, ez meg csak überelné, már ami a formát illeti.Amiért viszont semmi esetre sem venném meg, az az üzemidő/töltési lehetőség páros.
Mivel okostelefonjaimhoz eleve hordok magammal egy akkubankot, így a töltőbölcső otthoni tápja lenne, tehát magammal hordása kizárva!
Azonban ha jól látom, a headseten nincs microUSB aljzat, csak a spéci bölcső csati, és nem olvastam, hogy járna hozzá olyanUSB kábel, aminek a vége olyan spéci lenne, mint amilyen a headset testén van.Sajnos ez a párosítás nekem kizárja az egyébként nagyon is bejövős headsetet.
A remek dizájn oltárán nagyon feláldozták az üzemidőt.Természetesen ha valamit félreértettem, javítsatok ki!
-
balazs0102
senior tag
29-ért vettem jvc fejegységet ami tudja a bluetooth-t szinkronizál a telefon névjegzékkel, azonnal írja hogy ki hív, vagy akár telefonról is tudok bluetoothon zenét játszani a kocsiban... Ezerszer többet ér mint egy ilyen sz@r. 2ezerért beszerelik és 31-nél akkor is meg áll a művelet....Ha meg esetleg ül mellettem valaki és esetleg nem szeretném hogy hallja mit akarok beszélgetni egyszerűen kinyomom..Majd visszahívom...ez kb a hívások 0.5 százalékát teheti ki.
-
L1MaT
tag
wolfman : Nekem van 1 JS3-mam mély hangzásról nem beszélhetünk de véleményem szerint kellemesen szól a hangszórója, talán a hangerő lehetne kicsit több számomra de így is szerethető.
ng0ofy : A Jabra Halo 2 egy komplett bucis füles szerintem a 2 eszközt nem lehet 1 lapon említeni , amire kell szerintem tökéletesen használható a JS3 SMS-t nem olvas fel de nem hiszem hogy ez sokunknak fontos opció lenne.
Amúgy véleményem szerint a fekete sokkal elegánsabb. Én többnyire autóban használom és megvagyok elégedve vele.
-
wolfman
veterán
Ha te tesztelted, szeretném megkérdezni, hogy a hangszórója milyen minőségű ennek a JS3-nak? Olvasom mit írtál, de azért szerethető? Nekem JS2 van, de hiányolom belőle a mélyebb hangokat, úgy értem mikor beszélnek hozzám, picit már vágja a fülemet a magas tartomány, szinte semmi mély (vagy hát közép, mert itt nagy mélyekről nem beszélhetünk). Nagy átlagba te hova tennéd a többi füleshez képest?
-
halkow
őstag
a dizájn legalább egész jó
-
ng0ofy
KORREKTOR
A neveket felolvassa. Az sms-eket nem? Az enyém (Jabra HALO 2) felolvassa az SMS-t és ha válaszolni akarok, akkor diktálhatok szépen neki (: Windows Phone-on működik.
Ha terveztek összehasonlító tesztet a fenti fülest kölcsön tudom adni.
-
halkow
őstag
Bone123 van az útolsó képen
-
Bocha
HÁZIGAZDA
De, van rá esély, hogy csinálunk! Én őszintén szólva egy ideje már pörgök rá, de valahogy sosem sikerült 8-10 darabot összeszedni.
De az autós szabályok változása miatt szerintem felélénkül majd ez a piac, úgyhogy lesznek partnerek, akik szívesen adnak majd egy raklap headsetet.
Egyébként a korábbi összehasonlító cikkekben szereplő kiegészítők egy része még piacon van, szóval azokat is érdemes elolvasni.
-
Garada
őstag
Nekem nem tetszik, valahogy a bemutató képen a férfi fején is elég érdekesen néz ki szerintem elég furcsa számomra az biztos
-
válasz
hallerlaller #5 üzenetére
én még nem láttam szépen mutató fülest
-
hallerlaller
addikt
Asztalon nagyon jól mutat valóban, az úriember fülében már kevésbé, szerintem.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
A Jabra gomb lenne a bekapcsoló gomb.
Az USB nyíláson keresztül töltődne az akkumulátor.A három pötty pedig egy akkumulátor töltöttségi állapotjelző lenne
-
Régebben volt párszor headset összhasonlítás, de már rég láttam. Nem várható esetleg egy?
A kedvenc headset-emet párom véletlen kimosta, a másik pedig már hét éves múlt és nincs épp a csúcson. Kellene megint vennem egyet, jól jönne egy összevetés (pl hogy a 4-5k-s régi Jabra-k milyenek)...
-
Megjelenése nagyon igényes és szép.
LyonnaisFan1 Valóban -
LyonnaisFan1
őstag
A fentről második kép úgy néz ki, egy robotporszívó!
Amúgy nem rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A létező legszebb Bluetooth headsetek egyike járt nálunk, ahol a kényelem és a dizájn árát az üzemidővel fizetjük meg.
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Blu-ray írót?
- Ukrajnai háború
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- További aktív témák...
Állásajánlatok