Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
Online üzletet először le kell checkolni, bár Magyarországon nem tudom van-e felület erre (boltok megbízhatósági listája).
Én rendszeresen veszek netről ruhákat, igaz egyrészt nem Magyarországon, másrészt nem veszek boltból általában 80%os értékelés alatt (500 értékelés alatt pedig extrán rágooglezok), amit meg veszek azok jellemzően olyan márkák amiből van itthon és tudom, hogy nem változik a szabásuk (csak a mintájuk pl).
Ismeretlen márkát / nem megbízható céget el kell felejteni neten. Fejlesztőként főleg, amit utánajártál az ha azt nézzük, hogy ahelyett pl dolgozhattál is volna (gyakorlatilag egy csomó időt elpocsékoltál a semmire), úgy a mérleg kb úgy néz ki, hogy sikerült nagyon drágán venned pár rossz minőségű ruhát.
Mondjuk ruháknál ismeretlen márkánál én mindig próbálok, mondjuk nekem pl bicepszben tudnak szűkek lenni XLes pólók is szabástól függően (ott egy gramm zsír nincs rajtam). De minőségi próbát is szvsz csak végigfogdosva lehet csinálni. Ugyanúgy egyébként ha belefér adott esetben érdemes a tényleg jobb minőségű cuccok között körbenézni, esetleg pedig várni az akcióra.
-
akangels
tag
Pedig nem is olyan rég pont ez a cèg volt benne a tv be , talàn a Fokuszba , hogy mekkora kiraly cèg , milyen jo fiatalos csapat van , ÈS HOGY MILYEN GYORSAN LETT MILLIÁRDOS AZ EMBER aki csinalja a boltot. Mint ha azt is emlitettek volna hogy törökök a ruhàk ( de ez mar nembiztos). Na meg elhangzott a sallangia , hogy mekkora penthousea van , es hogy amerikaba akar koltozni.
-
kmisi99
addikt
Már a legelején tudtam, facebookon jött szembe... Ezek kínai ebayes ruhákat árulnak jó nagy felárral.
-
törölt tag
Paypalos fizetés után nem sokat szaroztam volna az ügyintézéssel. Dispute, aztán csókolom.
-
Csapoati
nagyúr
Egyrészt próba nélkül szerintem ruhát inkább ne, másrészt viszont be kellett volna lengetned a mágikus szót: fogyvéd.

-
Hétfőn küldtem vissza egy cipőt elállással, mivel nem volt abból nagyobb cserére. A rendelt méret helyett ugyanis, kisebbet küldtek. Ez már alapból bosszantó, inkább jelezték volna, hogy még sincs.. Azóta semmi hír. Írtam egy email-t amire a válasz az volt, mint vevőnek, nekik is van 14 napjuk vele foglalkozni. Az eddigi pozitív felőlük az, hogy ingyen küldtek egy futárt aki vitte a (méret)hibás terméket. Nem lettem nyugodtabb, olvasva a te sztoridat. De legalább megtanultam, hogy többet cipőt biztos nem fogok neten vásárolni, az ilyesfajta kellemetlenségek előre elkerülése végett. Ruházati cikk esetén az a biztos -szvsz-, ha személyesen meggyőződtél róla egy próba után, hogy jó és úgy ad ki érte pénzt az ember.
-
Dr. Mózes
aktív tag
Én egyszer a SportsDirect-ről vásároltam 4 inget, egy pulóvert, három pólót és egy nadrágszíjat, plusz néhány apróságot. Nagyon csábító volt a hatalmas kínálat, a kedvező árak, és az, hogy nem kell egy csomó időt elpazarolni az üzletekben. Az ingek egy kivételével jó anyagból voltak, viszont az az egy kb. hordhatatlan. A többit pedig be kellett szabatni, mert bőek voltak. A pólók és a nadrágszíj tökéletesek, a pulcsi egész jó volt. Viszont így is a beszabatással és a postaköltséggel együtt kb. 5000 Ft volt egy darab ing, ami már egyáltalán nem kedvező... Visszaküldeni azt az egy rosszat Angliába, pedig totál hülyeség lett volna. Úgyhogy legközelebb max akkor fogok tőlük ruhát vásárolni, ha ingyenes lesz a postaköltség valamilyen akció keretében.
-
Xaels
félisten
Ne vásárolj olyan helyen amit nem ismersz vagy nem jársz utána kellőképpen. Rengeteg bolt van a nagyobb nevek közül is (pl. H&M) akiknek van már webshopja, de van olyan is akik lassan évtizedes tapasztalattal rendelkeznek ilyen téren. A FB-os reklámként megjelenő szarok többségével nem érdemes foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest