- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
Hát ha ez a szar nem opcionális lesz, akkor nekem ennyi volt a windows phone
-
pszili8
aktív tag
Szegény RIM-nek adnak ezzel még egy pofont,annak idején ők csináltak "thumbphone"-okat. lsd. 6230,7230,7290
-
plexi
tag
Én így írok sms-t a W995-ön hol jobb, hol pedig bal hüvelykujjal. (MAI NAPIG) Persze mára a landscape qwerty lett az 'alap' és szintén hüvelykujjal teljesen jó is
Mindenesetre ezt a combo-t kipróbálnám
-
Probber
őstag
Nincs itt semmi trükk, mindössze ferdén telepítették a oprendszert.
-
Gadgetfan_
senior tag
Tök egyszerű de zseniális ötlet!
Én az esetek 90%-ban egy kézzel, és hüvelykkel gépelek, sms-t, rövid szöveget Twitteren vagy FB-on. Remélem "lenyúlja" az Apple is, vagy valaki ír egy appot iOS-re...
-
jacis
nagyúr
Ez tetszik.
-
Rickazoid
addikt
Tudod a QWERTY elrendezés pont hogy az egymással legritkábban használt karaktereket rakja egymáshoz közel.
(#36) hum1: na igen, az ELSE... Annak azelőtt vége lett, hogy megszületett volna, pedig az egyetlen valóban innovatív ötlet volt az okostelefonok világában a kapacitív kijelző óta. Mondjuk ez jól mutatja, hogy a népnek (és a befektetőknek) nem kell semmi, ami szembe megy a jól bevált módszerrel és egyedi. Nem véletlenül hasonlít minden GUI a többire.
-
-
hum1
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle #37 üzenetére
* Én ennyiről tudok: ELSE site
-
hum1
csendes tag
Amióta lejöttünk a nagy fáról, előszeretettel élvezzük a többi majomtól megkülönböztető evolúciós hendikeppünket - ami a szembe fordítható hüvelykujj
Egy ujjas GUI - "ELSE mobile"
Osztott virt.bill. - "split keyboard"Opcionális fejlesztésként nem minden sz*r, ami eltér a faék egyszerűségétől
peace -
K0vasz
aktív tag
A QUERTY (vagy QUERTZ, tök mindegy) miatt magyarul gépelve ez a megoldás elég sokat veszít a hatékonyságából, mert alapból pont oda esik ugye a hüvelykujj, és míg angolba a QUERTY a leggyakrabban használt betűk sorozata, addig magyarba pont h nem...
-
Kasya
nagyúr
Nokia N8-on is huvelykujjal gepelek, ha nem akarom elforditani a mobilt. Ha a telefon merete jo es kezreallo, akkor kenyelmes a gepeles. Jo lenne a funkcio, ha opcionalis es meret/helyzet allithato.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
Elég nyilvánvaló hogy opcionális.. nem értem ezeket a felesleges kommenteket.
-
válasz
korpicschess #24 üzenetére
Sehogy. Van két kezem, használom is őket.
Ha a másik kezemmel csinálok valamit (pl. vezetek...), akkor pedig nem írogatok közben. -
Tomy Yayo
senior tag
Szerintem baromi jó ötlet, bár részemről jó lenne ha nem vonnának össze gombokat, maradhatna a teljes kiosztású QWERTY csak ezzel a formával. A 4,3" és afölötti telókhoz ideje volt már, hogy előálljon valaki egy ilyen ötlettel. Remélem már levédették
-
Воланд
titán
ezt azert eleg meresz volt kijelenteni, hogy ez benne lesz a wp8-ban. ez egyelore semmi tobb, mint egy kiszivargott kep. a forrasban is az szerepel, hogy "may be".
-
Misser
tag
mint már írták... ki az aki nem hüvelykujjal gépel ?
ja igen, nagymamám, egyik kezében a c35ös, a másik mutatóujjával meg pötyög
Nekem tetszik az ötlet, ha jó a szótár, akkor garantált a gyors írás. régi telefonon is csíptem a t9-et, csak idő kellett a szótár kiegészítéséhez.
Éljen az egy kézzel való telefonkezelés! -
randras
veterán
Én is hüvelykujjal gépelek, nem is értem ekkora dögökön ti hogyhogy nem! Szerintem jópofa ötlet, tipikusan olyan egyszerű de nagyszerű(nek tűnő), amitől a WP8 talán majd egyszer jobb lehet a többi OS-nél, de remélem legalább annyi eszük lesz hogy levédetik mint az iOS az új animált fogaskerekét!
Én várom szeretettel!
-
Beri78
őstag
hát ez nagyon érdekes
megnyomkodnám -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
korpicschess #24 üzenetére
Sőt, én még két kézzel is hüvelykujjal gépelek telefonon, általában landscapingban, amíg nagyobb telefonom volt, addig portaitban is.
-
oO7
őstag
asztali windows 8-ban van dworak kiosztás támogatás (nemtudom eddig 7-ben volt e, ezt is csak véletlenül láttam meg)... ez a kép pedig _egy_ kiosztásról készült... honnan tudod, hogy nincs abc kiosztás is meg dworak meg amit csak akarsz... mellesleg lehet, hogy egy kézre a dworak sem gyorsabb...
-
LordX
veterán
Hamár, akkor miért qwerty, ami köztudottan arra való, hogy minél lassabban gépeljen a user, miért nem jobbkezes dworak? Vagy 3 egymás melletti gombbal a standard telefonos billentyűzet?
-
válasz
Blindmouse #17 üzenetére
Az ENU az "English US" rövidítése. Az ENG a brit angolt jelentené. (Jelentős különbség pl. abban van, hogy $ helyett font jel van.)
Amúgy meg: Brainfck. Hüvelykujjal gépelni, ráadásul csökkentett QWERTY billentyűzeten?
-
scyllarus
veterán
Érintős telefonon mindig 2 kézzel gépelek, virtuális qwertz-en, tehát haszontalan.
Mondjuk, ez legalább ronda, passzol a Metro UI egészéhez -
FET-MEN
veterán
érdekes.. de nem látom értelmét
-
Blindmouse
senior tag
Fake: A billentyűzet szürke, nem kék, más a betűtípus, más a többi szöveg betűtípus, "ENU" lett az "ENG"-ből
-
hemaka
nagyúr
-
Az 5let érdekes , de nekem valahogy nem igazán jön be.
Nem volt bajom az eddigi virtuális gombsorokkal -
Wisdome
tag
Ösztönzés a vezetés közbeni sms írásra?
-
Rickazoid
addikt
Kicsit merész ötlet.. de én még mindig a Swype megoldások híve vagyok.
(#6) csepelball: bal kéz, jogos. Szerintem az egér az utolsó eszköz, amit szoftveresen bal kézre lehet állítani, habár alapértelmezetten jobbkezes.
(#7) hurrikan: én például. Telefonon legalábbis. El sem tudom képzelni máshogy a gépelést.
(#8) devast: csak tipp, de szerintem már a WM idejében.
-
"Hey Siri, WTF is this shit?"
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Black Dragon #3 üzenetére
Nyilván opcionális.
-
devast
addikt
Én arra vagyok kíváncsi, hogy ezt vajon szabadalmaztatták-e
-
hurrikan
addikt
válasz
csepelball #6 üzenetére
És mégis ki gépel hüvelykujjal?
-
csepelball
tag
Én is kipróbálnám szívesen, hogy mennyire kényelmes. Illetve, hogy bal kézre be lehet-e állítani!
-
andris1602
aktív tag
egyszer kipróbálom az tuti, de elég furcsának tűnik.. mondjuk én nem egy kézzel gépelek többnyire..
-
hegti
aktív tag
erre én is kiváncsi leszek,menyire lesz használható
-
Black Dragon
addikt
Ha ez opcionális, és nem alap, akkor jó megoldás.
-
Malachi
veterán
öhöm, hát, bátor.
-
Benőke
őstag
Mindenesetre érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest