- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
barathmarton
csendes tag
Tegnap én is beszereztem egy P10 lite készüléket, feketében.
Minden rendben van a készülékkel. Összeszerelés, anyagminőségre nincs panasz.
Kijelző szép, hangszóró szépen szól, és a kamera is egész jó képek készít.
Persze, nem egy csúcskészülék, de árához képes jó telefon. Egy HTC One M7-t cseréltem le, főként a Dual Sim miatt, és nem bántam meg.Viszont mivel még teszt nem készült a készülékről, ezért csak ebben a fórumban tudom feltenni kérdésem.
A kameránál hol tudom előhozni a beállításokat? ISO, fehéregyensúly? Vagy csak én nem találom? -
kcsa
veterán
Tegnap vettem én is egyet. Kicsit túlrajongod mondjuk (
), de élhetőnek tűnik. Teljes kijelzőt fedő üvegfólia valószínűleg nem lesz a 2.5D kialakítás miatt, ami picit fáj. Szeretem az üvegfóliákat, mert nem kell vigyázni a telefonra, pl. pofával lefelé is lerakható asztalra, a műanyagfóliát viszont utálom.
De hangszóró pl. legfeljebb közepes minőségű, a beszédhangszóró minősége sem 101%, ebben nálam mai napig a Lumia 920 az etalon, eddig semmit nem hallottam ami akár csak megközelítette volna.
Ha beleférne a költségekbe, szívfájdalom nélkül venném a P10 Plus-t a mérete és a nagyobb felbontású kijelzője, nameg a számomra kompromisszummentes SOC és RAM miatt.
Mate 7 két évig kihúzta nálam - ami rekord - ez nem fogja, de Plus valószínűleg megint menne ennyit
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Little Nightmares III teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Rövid előzetest kapott a The Outer Worlds 2
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest