Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
</username>
üzenetére
Így igaz, teljesen eltérő tervezésű a két soc. Az apple soc magjai kb 2x nagyobb kiterjedésűek mint a snapi kryo mag. Egyszerűen másra lett tervezve. Félreértés ne essék, szerintem mérnöki bravúr lett anno megtervezni, de akkor is almát a körtével esete összehasonlítani a kettőt. + olyat kijelenteni, hogy sokkal jobb az egyik szimplán butaság, vagy csak flame keltésnek szánta.
-
Az üzlet,aaaz üzlet...
-
fornettisuti
veterán
Tipp:
Aki teheti, még most vásároljon be Samu részvényekből 💰 -
kchris78
veterán
válasz
</username>
üzenetére
ennek azert nem ilyen egyszeruek az okai... hogy ilyen egyertelmuen ki lehessen jelenteni. mindenesetre egyszerubb tobb magot pakolni egy lapkara mint az egymagis teljesitmenyt novelni.
-
</username>
csendes tag
" ezért sokkal jobb az Apple SOC mint a Snapdragon. "
Azért ezen vitatkozhatnánk.
Két különböző chip, nem lehet így kijelenteni, hogy az egyik sokkal jobb mint a másik.Singe Core teljesítményben erősebbek az A chip-ek mert az iOS-nek az kell a multitasking hiánya miatt.
Multi Core teljesítményben pedig erősebbek a SD chip-ek mert Androidhoz az kell a multitasking miatt. -
mg1992mg
őstag
Sajnos.
edit: Mielőtt nekem támadna valaki hogy hö pofázik az akinek fos LG-je van...
Isten ments hogy a Samsungot szapuljam, nekem nem a szívem csücske a cég, telefonjaikért se vagyok oda, de valamit azért mégis tudnak, ha lassan már tényleg mindenhol ott vannak, s egy Note 7 fiaskót se éreznek meg (annyira).
Inkább az a szomorú hogy hiába jönnek fel a kínai telefonok is, kétszereplős javarészt a piac. Tudják mivel kell a fogyasztót elcsípni. -
farkas63
aktív tag
Nekik van meg a gyártáshoz kellő technológia és felszereltség (meg a TMSC-nek) + ők a legjobbak ebben, de az Apple szabja meg, hogyan gyártsák le a chippeket és az Apple mérnökei rakják össze, ezért sokkal jobb az Apple SOC mint a Snapdragon.
-
jacis
nagyúr
Samsung mindenütt ott van 😊
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Thunderbolt 4 kábel
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest