Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Nem értem a kérdést. Ugyanolyan drága maradt, mint eddig volt.
Az 5C gyakorlatilag megegyezik az 5-tel, csak a hátlapja más. A váz nem műanyag, de még a hátlapja belseje is acél. Az 5S egy új telefon, csak a méretei azonosak, és az anyaghasználat hasonló.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
most néztem a store-t
és jól értem hogy csak akkor 99 dollár ha
AT&T -be veszed meg
viszont ha már t-mobile-os kell akkor már 549 dollár ? -
simihun
aktív tag
válasz Evil Snowman #17 üzenetére
igen, nekem is ez tűnt fel.
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #78 üzenetére
évek óta egy fajta telefont gyárt az apple, "tök reális" hogy jön egy olcsóbb verzió...
-
bolvar
senior tag
Nehogy aztan csak egy iszony vetites volt ez a muanyag bovli es az 5c egy szimplan kinai telefon lesz kottara ugyanolyan mint az 5s max tobb szinnel
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Wave86
tag
Két egész telefont is bemutat az alma? Komoly! Eddig mindig egy telefont adtak ki szezononként. Most mi ez a kettő? Elgurult a gyógyszerük?
-
Tp_fan
tag
akkor most Mi lesz WWDC vagy keynote? jó lenne tudni hogy Meg tudjam nézni majd a YouTubeon.
Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk. Ti két világháborút csináltatok. Akkor most ki szégyellje magát!?
-
daniel909
addikt
hatalmas siker lesz egy 120K-s iphone is. persze ha a hivatalos független árakat vesszük alapul amik az apple.hu-n vannak.
előfizuval persze jóval olcsóbb lesz, és használtan is. szóval nem lesz itt gond, ki fog lőni a részesedés.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
erdoke
titán
Ez konkrétan a fele annak, amennyibe Kínában kerül most az i5, és arrafelé van egy igen jelentős réteg, ami a 800-850 dollárnyi helyi kreditet nem akarja kifizetni (pl. iPhone-os apuka a gyereknek), de a 400-at ki fogja. És nem pár ezerről van szó, hanem milliókról.
Nyugaton és mifelénk a fiatalokat tudja talán megszólítani, ha 70-ért vihető részletre a szolgáltatótól egy 5-6e Ft-os csomag mellé. Viszonylag sokan vettek iPhone 4-et még ez év első felében is, és ennek a csoportnak az 5C lényegesen jobb ajánlat lesz, mint egy változatlan 4S.A legjobb aláírás a héten
-
Blyan
félisten
Nem kellene független árban gondolkozni, az iPhone esetében meg pláne nem.
Nézd azt, hogy általános (nem a havi 13-20K havidíjú) 2 éves előfizetéssel 80-100K körüli összegért el lehet hozni egy új iPhone-t (nem i4-et, hanem egy frissebb változatot).
Gondolod nem lenne rá vevő?[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
vimes
senior tag
Hát ezen az áron meg szerintem teljesen felesleges, főleg, hogy akkor ez nem olcsó iphone, csak olcsóBB, aminél jelenleg is lehet olcsóbbat venni. Nem hinném, h ez növelné az eladások számát, hiszen akinek eddig sem volt ~120k-ja, hogy iphone-t vegyen, az ezután se fog. Akkor fogyhatna több, ha olyan olcsó darabot dobnának piacra, amilyen olcsót még sohasem, mondjuk valamivel 100k alatti nyitóárral.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
vimes
senior tag
Van már hozzávetőleges ár?
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Touch-ko
őstag
Csak en latom bele a dolgokat, vagy masnak is feltunt, hogy a telefonok szinei szinte egyeznek az Apple szines korabbi logojanak szineivel?
Masreszt pedig a nagy kinai karakterek valahogy nem nagyon hitelesek szamomra
[ Szerkesztve ]
-
Gempas 70
aktív tag
Hm... aztán a Rubik Ernőtől kértek engedélyt a termék fotó megjelenítéshez???
-
erdoke
titán
Nyilván csak elmondtam, amit gondolok az összeolvasott sok xar után.
NFC nem lehet benne, mert az 5-ben nincs. Bár a 2 éves nyugati telefonváltási ciklus mellett kibírunk még egy évet, annyira nem terjedt el, hogy nagyon hiányozna. Szóval akár rakhattak is bele, az 5S mellé kellene a volumen a fejlesztőknek, hogy gyorsan teret nyerjen.
Viszont a nagyobb kijelzőt több okból is valószínűtlennek tartom, az csak jövőre esedékes. Esetleg egyből 2 készülékben is.A legjobb aláírás a héten
-
Blyan
félisten
Ez az elmélet, amit én magam is gondolnék. Viszont biztosat Te magad sem állíthatsz, hacsak nem jártál pár nappal előrébb még a jövőben.
Őszintén remélem, hogy úgy lesz ahogy írod, vagy hasonlóan.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
erdoke
titán
Múlt héten fotóztak USA raktárkészlet építést, már miért lenne China only? A 4S-t fogja váltani, tehát nem lesz több 3,5" kijelzős készülék, egységesítik a 16:9-et. Éppen ezért most jön "új, olcsóbb" iPhone, és nem korábban. Most van igazán értelme. Abban már nem vagyok biztos, hogy a 4S belét kapja. Szerintem kell bele LTE és 5 GHz-es WiFi is, tehát minimum a rádiót át kell alakítani, akkor pedig egyszerűbb az 5 belsejét belepakolni némi butítással. Szerintem az 1 GB RAM is marad az 5-ből, tehát max. az órajelek eshetnek egy kicsit, illetve olcsóbb lesz az anyaghasználat, valószínűleg a kijelző is, stb.
A legjobb aláírás a héten
-
leslie_smith
aktív tag
Ez most igazi innováció lesz
Főleg ha olcsóbb lesz[ Szerkesztve ]
A mobilarena nem kötelező,de "ajánlott". | Xiaomi Redmi 4X
-
gyantaszuz
aktív tag
Ezek után az apple egy műtrágyával megpakolt talicskát is több millió példányban értékesítene, természetesen ha lenne rajta ujjlenyomat-olvasó.
-
joey04
titán
-
mondomén
őstag
válasz TechArtist #46 üzenetére
Biztos lesz nagyobb, de nem iden.
-
daniel909
addikt
válasz TechArtist #46 üzenetére
jó magas lenne tartva a 16:9es képarányt.bár a fenét... pont akkora lenne a kijelző mint a htc 8x-ben ami még tök jó. [link]
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
TechArtist
aktív tag
Ha kijönne egy 4,3 colos kijelzővel, akkor már majdnem értelmes alternatíva lenne azon az áron amin ki fog jönni. (Annak aki 250k-t akar költeni egy telefonra...)
-
Totheground
addikt
A fekete-arany odabaszós.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
xboxfreak
tag
Úgy néz ki hátulról az 5S, mint a HTC One... én perelném az apple-t...
-
zsirfecske
addikt
válasz maggi1886076 #7 üzenetére
vicces hogy bejelentették hogy KitKat lesz a 4.4 és egyből vettem egy Kit Kat szeletet mert megkívántam. kicsit működik a marketing
-
Cyberpunk
félisten
És nem gagyi műanyag, már ha nem kamu.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
BiP
nagyúr
(#20) Duliee + (#30) afterwhite09: Szerintem a színek rendben vannak, csak az angol fordítás szar hozzá. (A kínai jelek eltérnek a 2 greennél.)
"Az alsó képen a GREEN, az miért ilyan arany/barna színű ? "
Ez inkább úgy lenne helyes, hogy "Az alsó képen az arany/barna színű miért GREEN?" -
Ádám16
addikt
válasz afterwhite09 #30 üzenetére
Ha ekkora hype után nem lesz ócsóájfón, ... -
afterwhite09
tag
Az alsó képen a GREEN, az miért ilyan arany/barna színű ?
People had more, than they needed...
-
Möhe
addikt
kihagytad,hogy: inovésön
ameddig a nagyobb kapacitású akksi helyett rámennek a vékonyabb készülékre,és szipiszupi (boozy) dizájnra addig szarjanak kaktuszt
majd egyszer ha lejár a hűség és még mindig érdekel a szifon ( nem utolsó sorban tetszik is) elgondolkodom a cserén, addig húzzák csak azt akik a telefonért vannak oda és nem a telefon van értük -
Balint1986
csendes tag
Igaz vagy nem, ezek nagyon szépek
-
maggi1886076
addikt
válasz sanyijedi #24 üzenetére
nem kell remélni, biztos lehetsz benne melyik gyártó ejtené el magát a jövedelmező munkától, a vásárló kedvéért.aki meg képes meg venni egy telefon negyed millióért annak ez nem fog akadályt jelenteni!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
őstag
remélem az 5S-t is pár mm-el eltolják csatlakozóilag/kezelőszervileg hogy új tokokat lehessen venni/gyártani hozzá!
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
daniel909
addikt
válasz Evil Snowman #17 üzenetére
akkor ezennel megkövezlek.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Kövezettek meg, de a legalsó bronzos, barnás (ami a kínaiak szerint zöld) egész szépen néz ki.
-
HawerKing
őstag
Nekem bejon
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
komistvan
tag
Nagyon vidám :-)
ALE-L121
-
Graphics
Jómunkásember
Noh , vége a 3 pálcás műanyag kinézetnek?
@Blyan: igaz láthattuk már eleget
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
A képeken színes i5-ök vannak.
Az 5C-t láthattuk jó pár képen, a műanyag házával együtt, az 5S-t is láthattuk eleget.
-
Mr.Silkó
veterán
Kíváncsi leszek...
-
Malachi
addikt
na most ezeken a képeken az 5C is fémházas, és nyoma sincs az eddig nyomatott műanyag hátlapnak. ez elég meglepő, nem tudom, mennyire hivatalos.
-
félisten
Nem lehet, hogy az 5c ugyanaz lesz, mint a sima 5, csak színesben és alacsonyabb áron, mint az új 5S?
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
bok92
addikt
Jajj ezek a találgatások, meg a színek... Legyen már holnap, hogy túl legyünk ezen az egészen. Semmi extra nem lesz egyébként ( szerintem ) holnap. Jön majd egy kötelező frissítés( 100x el fog hangzani az "amazing"), meg majd lesz egy olcsóbb iphone, és örömbódottá.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
majd a kínai piacon is ezt árulják: "Vegyél iPhone-t, ocsó, ocsó, csak egy 100-as"
-
daniel909
addikt
nagyobb kijelzővel? dupla villanóval? a képeken valahogy nem ez látszik...
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
És akkor? Mintha nem derült volna még ki semmi.
De ez amúgy az 5s csak.[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Hm, ez azért eléggé más mint az eddigi leak-ek...
-
tothmaxy182
őstag
Kb amúgy is tudunk már róluk mindent...
Minden szavam magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest