- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
most néztem a store-t
és jól értem hogy csak akkor 99 dollár ha
AT&T -be veszed meg
viszont ha már t-mobile-os kell akkor már 549 dollár ? -
simihun
aktív tag
válasz
Evil Snowman #17 üzenetére
igen, nekem is ez tűnt fel.
-
válasz
Totheground #78 üzenetére
évek óta egy fajta telefont gyárt az apple, "tök reális" hogy jön egy olcsóbb verzió...
-
bolvar
senior tag
Nehogy aztan csak egy iszony vetites volt ez a muanyag bovli es az 5c egy szimplan kinai telefon lesz kottara ugyanolyan mint az 5s max tobb szinnel
-
Wave86
tag
Két egész telefont is bemutat az alma? Komoly! Eddig mindig egy telefont adtak ki szezononként. Most mi ez a kettő? Elgurult a gyógyszerük?
-
Tp_fan
tag
akkor most Mi lesz WWDC vagy keynote? jó lenne tudni hogy Meg tudjam nézni majd a YouTubeon.
-
erdoke
titán
Ez konkrétan a fele annak, amennyibe Kínában kerül most az i5, és arrafelé van egy igen jelentős réteg, ami a 800-850 dollárnyi helyi kreditet nem akarja kifizetni (pl. iPhone-os apuka a gyereknek), de a 400-at ki fogja. És nem pár ezerről van szó, hanem milliókról.
Nyugaton és mifelénk a fiatalokat tudja talán megszólítani, ha 70-ért vihető részletre a szolgáltatótól egy 5-6e Ft-os csomag mellé. Viszonylag sokan vettek iPhone 4-et még ez év első felében is, és ennek a csoportnak az 5C lényegesen jobb ajánlat lesz, mint egy változatlan 4S. -
Blyan
félisten
Nem kellene független árban gondolkozni, az iPhone esetében meg pláne nem.
Nézd azt, hogy általános (nem a havi 13-20K havidíjú) 2 éves előfizetéssel 80-100K körüli összegért el lehet hozni egy új iPhone-t (nem i4-et, hanem egy frissebb változatot).
Gondolod nem lenne rá vevő? -
vimes
senior tag
Hát ezen az áron meg szerintem teljesen felesleges, főleg, hogy akkor ez nem olcsó iphone, csak olcsóBB, aminél jelenleg is lehet olcsóbbat venni. Nem hinném, h ez növelné az eladások számát, hiszen akinek eddig sem volt ~120k-ja, hogy iphone-t vegyen, az ezután se fog. Akkor fogyhatna több, ha olyan olcsó darabot dobnának piacra, amilyen olcsót még sohasem, mondjuk valamivel 100k alatti nyitóárral.
-
vimes
senior tag
Van már hozzávetőleges ár?
-
Touch-ko
őstag
Csak en latom bele a dolgokat, vagy masnak is feltunt, hogy a telefonok szinei szinte egyeznek az Apple szines korabbi logojanak szineivel?
Masreszt pedig a nagy kinai karakterek valahogy nem nagyon hitelesek szamomra
-
Gempas 70
aktív tag
Hm... aztán a Rubik Ernőtől kértek engedélyt a termék fotó megjelenítéshez???
-
erdoke
titán
Nyilván csak elmondtam, amit gondolok az összeolvasott sok xar után.
NFC nem lehet benne, mert az 5-ben nincs. Bár a 2 éves nyugati telefonváltási ciklus mellett kibírunk még egy évet, annyira nem terjedt el, hogy nagyon hiányozna. Szóval akár rakhattak is bele, az 5S mellé kellene a volumen a fejlesztőknek, hogy gyorsan teret nyerjen.
Viszont a nagyobb kijelzőt több okból is valószínűtlennek tartom, az csak jövőre esedékes. Esetleg egyből 2 készülékben is. -
erdoke
titán
Múlt héten fotóztak USA raktárkészlet építést, már miért lenne China only? A 4S-t fogja váltani, tehát nem lesz több 3,5" kijelzős készülék, egységesítik a 16:9-et. Éppen ezért most jön "új, olcsóbb" iPhone, és nem korábban. Most van igazán értelme. Abban már nem vagyok biztos, hogy a 4S belét kapja. Szerintem kell bele LTE és 5 GHz-es WiFi is, tehát minimum a rádiót át kell alakítani, akkor pedig egyszerűbb az 5 belsejét belepakolni némi butítással. Szerintem az 1 GB RAM is marad az 5-ből, tehát max. az órajelek eshetnek egy kicsit, illetve olcsóbb lesz az anyaghasználat, valószínűleg a kijelző is, stb.
-
leslie_smith
aktív tag
Ez most igazi innováció lesz
Főleg ha olcsóbb lesz -
gyantaszuz
aktív tag
Ezek után az apple egy műtrágyával megpakolt talicskát is több millió példányban értékesítene, természetesen ha lenne rajta ujjlenyomat-olvasó.
-
joey04
titán
-
mondomén
őstag
válasz
TechArtist #46 üzenetére
Biztos lesz nagyobb, de nem iden.
-
daniel909
addikt
válasz
TechArtist #46 üzenetére
jó magas lenne tartva a 16:9es képarányt.bár a fenét... pont akkora lenne a kijelző mint a htc 8x-ben ami még tök jó. [link]
-
TechArtist
aktív tag
Ha kijönne egy 4,3 colos kijelzővel, akkor már majdnem értelmes alternatíva lenne azon az áron amin ki fog jönni. (Annak aki 250k-t akar költeni egy telefonra...)
-
Totheground
addikt
A fekete-arany odabaszós.
-
xboxfreak
tag
Úgy néz ki hátulról az 5S, mint a HTC One... én perelném az apple-t...
-
zsirfecske
addikt
válasz
maggi1886076 #7 üzenetére
vicces hogy bejelentették hogy KitKat lesz a 4.4 és egyből vettem egy Kit Kat szeletet mert megkívántam. kicsit működik a marketing
-
Cyberpunk
félisten
És nem gagyi műanyag, már ha nem kamu.
-
BiP
nagyúr
(#20) Duliee + (#30) afterwhite09: Szerintem a színek rendben vannak, csak az angol fordítás szar hozzá. (A kínai jelek eltérnek a 2 greennél.)
"Az alsó képen a GREEN, az miért ilyan arany/barna színű ? "
Ez inkább úgy lenne helyes, hogy "Az alsó képen az arany/barna színű miért GREEN?" -
Ádám16
addikt
válasz
afterwhite09 #30 üzenetére
Ha ekkora hype után nem lesz ócsóájfón, ... -
afterwhite09
tag
Az alsó képen a GREEN, az miért ilyan arany/barna színű ?
-
Möhe
addikt
kihagytad,hogy: inovésön
ameddig a nagyobb kapacitású akksi helyett rámennek a vékonyabb készülékre,és szipiszupi (boozy) dizájnra addig szarjanak kaktuszt
majd egyszer ha lejár a hűség és még mindig érdekel a szifon ( nem utolsó sorban tetszik is) elgondolkodom a cserén, addig húzzák csak azt akik a telefonért vannak oda és nem a telefon van értük -
Balint1986
csendes tag
Igaz vagy nem, ezek nagyon szépek
-
remélem az 5S-t is pár mm-el eltolják csatlakozóilag/kezelőszervileg hogy új tokokat lehessen venni/gyártani hozzá!
-
-
daniel909
addikt
válasz
Evil Snowman #17 üzenetére
akkor ezennel megkövezlek.
-
Kövezettek meg, de a legalsó bronzos, barnás (ami a kínaiak szerint zöld) egész szépen néz ki.
-
HawerKing
őstag
Nekem bejon
-
komistvan
tag
Nagyon vidám :-)
-
Noh , vége a 3 pálcás műanyag kinézetnek?
@Blyan: igaz láthattuk már eleget
-
Blyan
félisten
A képeken színes i5-ök vannak.
Az 5C-t láthattuk jó pár képen, a műanyag házával együtt, az 5S-t is láthattuk eleget.
-
Mr.Silkó
veterán
Kíváncsi leszek...
-
Malachi
veterán
na most ezeken a képeken az 5C is fémházas, és nyoma sincs az eddig nyomatott műanyag hátlapnak. ez elég meglepő, nem tudom, mennyire hivatalos.
-
Nem lehet, hogy az 5c ugyanaz lesz, mint a sima 5, csak színesben és alacsonyabb áron, mint az új 5S?
-
bok92
addikt
Jajj ezek a találgatások, meg a színek... Legyen már holnap, hogy túl legyünk ezen az egészen.
Semmi extra nem lesz egyébként ( szerintem ) holnap. Jön majd egy kötelező frissítés( 100x el fog hangzani az "amazing"), meg majd lesz egy olcsóbb iphone, és örömbódottá.
-
DS39
nagyúr
majd a kínai piacon is ezt árulják: "Vegyél iPhone-t, ocsó, ocsó, csak egy 100-as"
-
daniel909
addikt
nagyobb kijelzővel? dupla villanóval? a képeken valahogy nem ez látszik...
-
batai15
félisten
És akkor? Mintha nem derült volna még ki semmi.
De ez amúgy az 5s csak. -
vicze
félisten
Hm, ez azért eléggé más mint az eddigi leak-ek...
-
tothmaxy182
őstag
Kb amúgy is tudunk már róluk mindent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged