- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
figy, en 5-hoban megjelenes utan vettem, a 4.0.4 1 honappal ezelott jott ki, addig azert volt vele baj boven, 4.0.4 is csak tuzoltas, kivettek az effekteket es felgyorsult..szupi.
no mind1, ezekszerint csak en vagyok aki nem ezt varja egy ilyen kategoriaju keszulektol.
a kijelzo az isten, ez viszont teny, a jelenlegi piaci kinalatban en azota sem lattam meg jobbat(bar a 4x-et nem lattam meg) -
-
hurrikan
addikt
Ja és duplája lesz a ROM.
64GB.
Valamint megcáfolva a hír miszerint T-mobile és AT&T-only modell lesz. Ugyanis az Orange UK is hirdeti már. -
hurrikan
addikt
-
Prof01
veterán
Na erre kíváncsi leszek! Főleg az akku időre.
-
Dicker
őstag
Teljesen felesleges készülék a HTC részéről. Ez inkább a régi készlet kisöprésére alkalmas magasabb áron, csak újként beállítva..
-
Peterson_
addikt
Remélhetőleg a megjelenést követően kicsit esik majd a One X ára.
merkucyo:
Ezen én is jót derültem -
bigmasterg
addikt
Jó, csak gyenge egy kicsit.
Kijelző? Volt szó valamelyik upcoming htc-nél 1080-ról is.
-
jacis
nagyúr
válasz
DeathAdder #19 üzenetére
Pont ezt két dolgot akartam megkérdezni........ Ezekkel mi van? Ha ezek is bővítve vannak akkor egész jó vétel lesz.
-
DeathAdder
veterán
ram marad 1gb? Multitasking?
Akku marad ugyanaz a pöttöm 1800?Többet érne ezen a fronton erősíteni, mint a parasztvakító ghz-ket feltekerni..
-
Picco
addikt
válasz
FragMaster #17 üzenetére
nyitott bootloaderrel erdekesebb lenne a tortenet az biztos
-
FragMaster
addikt
Ha megszüntetik a gyermekbetegségeket (wifi gondok, hullámzó képernyő stbstb amik már a simánál is jobbak mostanra), akkor:
Csak lenne már s-off. -
dani3l
őstag
Remeltem ez mar S4-gyel jön, ha jön egyaltalan, de igy kenytelen leszek megvarni a jövö evi ereszteset a HTC-nek, remelem azert meg 5" alatt hozzak ki a következö csucstelefonjukat is..
Egyebkent ennek mi ertelme? Kapott 2 darab + -t, meg emeltek 200 MHz-et az orajeleken aztan viszontlatas..Szerk.: Ja, duplaztak a memoriat is, azt nem vettem eszre, na annak mar lehet ertelme.
-
Beri78
őstag
na így már egy kicsit máshogy néz ki
-
Angel1981
veterán
Új vagyok a témában.
Most ez akkor inkább ráncfelvarrásnak, vagy komolyan továbbfejlesztett utódnak tekinthető? -
Xaels
félisten
-
rakloo
aktív tag
Igen, gyökér vagyok, de mi a kénkövesménykűnek kell 4x1,7GHz egy mobilba?
Nekem a laposgépemben 2x2,2Ghz van,de még egyszer sem éreztem úgy,hogy többre lenne szükség.
De segond! Megéri megvenni, meg a 32 pótakkut mellé,hogy egy napot kibírjon! -
jooker82
nagyúr
Fél napos aksival ez is??
-
kapeti07
senior tag
Remélem ez a X+ lenyomja majd kicsit a normál X árát is. Nekem az is elég lenne, pláne ha emberibb áron adnák.
-
merkucyo
aktív tag
"Amazing" 8MP camera
-
fröcsögök: tetszik
remélem 6900mha -s akksija lesz -
Xaels
félisten
Srácok nem lehetne Update-elni az előző híreket inkább? Most megint lehet majd olvasni ugyanazokat a fröcsögéseket mint az előzőnél.
(#2) sanyijedi: figyeld meg mi lesz itt 1-2 óra múlva. Ugyanazt végig fogják zongorázni amit az elmúlt héten vagy 3-szor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest