- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
Hmm... Nem csak a WoW okoz efféle függőséget!
Hasonló hatásokat tud elérni a Silkroad is.
Hallottam srácokról, akik kisebb vagyonokat költenek a játékban lévi item mall-ra valódi pénzért ($-ért) lehet venni játékbeli aranyat, amin pedig cuccokat tudsz vásárolni.
Sok internetes játékkal volt már dolgom, nagyon sokszor felhúztam magam rajtuk (CoD, Q3 stb...) de rájöttem, hogy egyszerűen szánalmas, ha az ember egy virtuális világ nemlétező dolgai miatt dühöng, vagy egyáltalán, ha csak apró negatív élményt is okoz neki.
Persze nem hagytam abba a játékokat. Leülök még ma is játszani egy-egy fél órácskára. Aztán megunom.
MMORPG hátránya, hogy hosszútávon nagyon unalmasak tudnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest