- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
válasz
BobChemistry #39 üzenetére
Vigyázz mert Thrawn befog cikkfordítónak, ha talál spanyol infót a gridről
Mindent a csapatért! -
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #39 üzenetére
Jó éjt, jó számolgatást!
Te hablálsz eszpanyolul?
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #35 üzenetére
Szerintem valami nagyobb cégnél lehet rendszergazda, de ez csak tipp.
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #33 üzenetére
Valamennyit biztos gyorsít, de nem szoktuk átállítani. A GRID projektek lényege az, hogy az üresjárati időt használják fel. Így szinte észrevehetetlen, mert nem zavarja más programok futását.
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #31 üzenetére
A Device Install megtévesztő lehet, minden egyes BOINC újratelepítéskor ugyanaz a gép új eszközként van elkönyvelve.
Több projekt számolásával kapcsolatban nincs túl sok tapasztalatunk még, de úgy néz ki, hogy minden projektnél külön beállítható a súlyozottság (1-100-ig), és eszerint kap a gép a csomagokból.
A BOINC akárhány magot képes kihasználni, HT esetén a virtuális második mag miatt engedélyezi csak 2 csomag egyidejű számolását.szerk: Ez az ember az XS csapatban számolgat: Link
Elég impresszív(ranglista 5. és majdnem 3-szor annyi pontot gyárt naponta mint mi)
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #29 üzenetére
Én vagyok a csk, mindent tudok
Meg van egy ilyen link is ami segít
BobChemistry: 02/19/2008Meg kell nekik mutatni miről szól ez az egész, elolvashatják ezt is amit írtam, hátha kedvet kapnak. Tapasztalataim szerint nem sokan váltanak másik projektre ha már egyszer elkezdtek valamit. poffsoft kivétel, ő két projekten is dolgoztatja a gépét egyszerre (respect érte
).
-
Thrawn
félisten
válasz
BobChemistry #27 üzenetére
Februárban csatlakoztál
Köszi az UP-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged