Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Meghallgattam az albumot, de nem jött be. Valószínűleg túl sokat vártam tőle. Nem jön be az erős ír népzenei beütés minden egyes számban, pláne, amelyek címe görög, török, arab motívumokra utal (Penelopé, Isztambul, fríg égbolt, karavánszeráj). - A szent szombat, amitől zsidó népzenei elemeketvártam, pl. törökösnek tűnt.
Szóval nekem hiányzik belőle a ''világ zene''. Ha nem ad a dalainak ilyen zengzetes címeket, sokkal jobbnak találtam volna az albumot. Valami Titanic-szerű filmben azért lehetnek még belőlük betétdalok.
Az Isztambul kapui azért tetszett, Prince of hangulata volt.
[Szerkesztve] -
zotyesz66
őstag
Andreas Vollenweider-t régen sokat hallgattam, ezt a kanadai hölgyet nem ismerem, na majd pótoljuk.
-
Csiszike
tag
Jó ez a lemez, csak sokat kellett rá várni, túúúl sokat. Szerintem pályája csúcsát a ''The book of secrets'' jelenti, valamint a ''The visit'' és a ''The mask and mirror'' album utolsó dalai. Beleborzongok, olyan gyönyörű!
-
azbest
félisten
Meghallgattam (bár még csak futkosás közben)... tényleg remek hangzású / hangulatú lemez. Olyan ballada szerű, nyugis. Jó egy kis változatosság a Rock/Alternatív és Vocal Trance között
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest