- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
peron
tag
Én csak Razer cuccokat gyűrök, az előző egerem is Copperhead volt. Ez sokkal gyorsabb, sokkal több makkert ad
. De viszont el kell mondani róla, hogy sztem nagyon könnyű lett ez egy kicsit zavaró lehet, mdóeg nagyobb is mint a Copperhead. Ha megszokod akkor viszont halálos.
-
Xelo
addikt
válasz
Gábor vitéz #15 üzenetére
már nem egy teszt van, és agyondícsérik. persze ez nem azt jelenti hogy most ő lesz a választásom
-
Draken
őstag
Énis várom, kb mikorra várható?
-
S*Tom*
aktív tag
4000dpi
Már látom Razer DB után megy a CH-m is nyugdíjba. Várom az októberi teszteket!
[Szerkesztve] -
Major_S
csendes tag
Nekem még mindig a diamondback a kedvenc
Az egy annyira eltalált és tökéletes rágcsáló számomra, hogy nem cserélném le semmire leszámítva a 3g-t. Arról nem is beszélve hogy az egyetlen hw ami semmit nem vesztett az értékéből a gépemen minden más már töredékét éri újonnan az egeret leszámítva
-
bozont
veterán
Nagyon szépen néz ki és arra a tesztre nagyon kíváncsi leszek, na meg persze az árára is. Most szemezgetek egy G5-el, de nem olyan sietős a dolog.
-
ATI
senior tag
Mellesleg az új limitált boomslang karakterisztikusabb, jobban néz ki, mint ez a kisetudommondani hogyhívják egér
Még az új diamondback is szebb
Úgy néz ki, mintha keresztezték volna a Deathaddert és a boomslanget. Mármint külsőre.
Kezd az egér biznisz hajazni az autóiparraSok a csilli-villi sokattudó egér, de az egerek kezdik elveszteni egyéniségüket. Sok egérről már nemtom hanyadik bundát nyúzzák már le... Oszt mennek a L'ecsó-ba
-
piqla
őstag
Szamomra tul hájtek a kinezet, bar a G5-om sem egy matyohimzes
-
Racecam
nagyúr
Várjuk majd a tesztet!!!
-
X Factor
addikt
Az első razer amiért talán megválnék az mx518-tól.
-
Hunner
senior tag
Amit még beletennék a bemutatóba:
-hogy kell kimondani a nevét
-milyen hasonlóságok és különbségek vannak az előző Razer egerekhez viszonyítva.
Szerk: Látom hogy tervezel nagytesztet róla, akkor ezeket se felejtsd ki.
[Szerkesztve] -
k.
őstag
Nagyon dögös ez az egér!Én ugyan egyáltalán nem játszom de amit ez tud.Áhh minden elismerésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest