- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laprasi991
aktív tag
Régebben a ''tacskóban'' ha zárás előtt jöttél ki a pénztárnál a pénztáros mindig dobálta a cuccokat, mondván hogy lekési a buszát. Nem tudom, hogy most hogy van, már kb 4 éve nem voltam ott. (bár ha jól tudom már 0-24-órás bolt lett, szóval nincs zárás
)
-
Polly89
csendes tag
válasz
burgatshow #14 üzenetére
Én attól kapok hülyét, mikor az adott helyen dolgozó beáll elém a sorba, hogy este hazavihesse a cuccokat..Már megbocsásson, nem tud várni zárásig, hogy akkor húzzák le neki???Első a vásárló mi?Inkább végezné rendesen a munkáját.Nem mintha sok elvárásom lenne, általában nem kérdezősködök, inkább bóklászok míg megtalálom a dolgokat.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz) #13 üzenetére
Meg mikor nekiállnak traccsolni a szomszéd kasszással vagy egy ismerős vásárlóval. Na én attól kapok agyvérzést...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Szerintem csak azért, mert nem vagy hozzászokva.
Az ott élőknek ez láthatóan nem okoz problémát, el tudják pakolni a vásárolt dolgokat időben.
Inkább kelljen picit sietnem elpakoláskor, minthogy 15-20 perceket álljak sorban egy szombati napon.
Nyilván lehet rosszul felrakott vonalkód is egy-egy belassulás oka, de mikor minden terméket csigalassan, másfelé(!) nézelődve húznak le, az marhára idegesítő tud lenni. -
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Tetü lassan haladó sor...
Engem pl. nagyon zavar, h. még szinte el sem pakoltam a dolgaimat, már a következő vásárló termékeit szkenneli, mert romlik a vásárló/perc...
Dolgoztam pénztárosként is, nagyon sok esetben nem a kasszában ülőn múlik, h. a sor áll. Hiányzik a kód, rossz a kód, nincs megfelelően feltüntetve, h. az adott termék (jellemzően pékárú), mi is valójában, stb...
Egyébként a nem odaillő, flegma ábrázat sajnos, sok esetben igaz... Sok kolléga/kollegina van (volt korábbi helyeimen), akik csak a változtatástól való félelem miatt nem keresnek (kerestek) új/más m.helyet. -
erdoke
titán
válasz
VaniliásRönk #7 üzenetére
Bizonyára ott is vannak mindenfélék, de nem lehet elvárás a taplóság abban a munkakörben.
Én repültem velük tengerentúlra is, nem vettem észre, hogy kevésbé lettek volna kedvesek, mint más náció repülős leányai. -
God Vazzeg
veterán
válasz
(Kolombusz) #8 üzenetére
Látom tapasztalt vagy
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
God Vazzeg #3 üzenetére
És normális sebességgel dolgozik, halad a sor, nem tetű lassan.
-
FPéter
aktív tag
A budapesti vidámparkban a go-kartnál a ''pénztáros'' srác (19-20 év körüli) nem szól egy szót sem. Se köszönés, se semmi. Már épp arra gondoltam, hogy néma szegény, amikor a bódéból elő nem került a csaja, akivel ''lávollak'' felkiáltással smárolni kezdett.
Hát nem tudom. -
Laprasi991
aktív tag
Pont ezért akadtam ki én is, mert már nem egyszer voltam Ausztiába, és eddig csak csupa jó tapasztalatom volt :S
-
dabadab
titán
''vajon a pénztári,pultos és egyéb munkákat miért nem kötik magasabb elvárásokhoz''
Mert a magasabb elvarasokert cserebe tobbet is kellene adni, arra meg nem mindig van penz.
Egyebkent pont osztrakoknal feltuno (legalabbis hozzank kepest), hogy a legtobb elado, penztaros, pincer, miegyeb joval kedvesebb, mint mifelenk. -
Polly89
csendes tag
Nos talán csak agyára ment a munkanap, vagy nemtudom..mindenesetre gyakran elgondolkozok, vajon a pénztári,pultos és egyéb munkákat miért nem kötik magasabb elvárásokhoz.Végtére ők is emberekkel foglalkoznak, engem speciel nagyon zavar, ha vásárlás után mosolyogva megyek fizetni, és a pénztáros flegmán végigmér, és még a köszönésemet sem képes viszonozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest