Hirdetés
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Szerencsére Magyarországon ilyesmi nem nagyon fordulhat elő egy ideig. Főleg, hogy nálunk már volt ilyen. Fenyőünnep, meg télapó, sarlóval és kalapáccsal a puttonyában. Itthon az emberek még annak örülhetnek, hogy ünnepelheti ka karácsonyt, és nem gáz, ha ilyenkor Jézus születését ünneplik meg.
Az nekem sem tetszik, hogy november eleje óta karácsonyfák erzei a plázákban, a mikulást meg a karácsonyt pedig itthon is össze próbálják mosni, pedig közük nincs egymáshoz. Talán, ha október körül lenne Miklós nap.
Az egyik pesti óriásbevásárlóközpontban a hányinger fogott el, miközben csilingelt a sok csicsa csengő, minden bokorban 8 mikulás, é 5 karácsonyfa meg 30 csillag nézett felém. És mindemellett szólt a Danubius rádió, vagy vmelyik értelmes társa, ahol épp egy reklámban buzdítottak arra, hogíy nem baj, ha nincs pénzed, vegyél fel akármekkora hitelt, hogy nagy ajándékot tudjál venni. Nos ez volt az a pont, amikor úgy döntöttem, hogy ne mbírom tovább és az első ajtónál kijöttem. Persze semmit sem vettem, és néhány jelképes dolognál többet nem is fogok. A gyerekeknek még fontos lehet az ajándék, főleg azoknak ,akiknél évközben általában nincs pénz semmire, max néhány kisebb ruházati cikkre. Örülök, hogy otthon a karácsony tényleg arról szól, amiről neki kell. Az ajándékok is megadják hangulatot, de a közös ünnepi vacsora mellett a családi beszélgetés, nosztalgiázás az igazi, és szó esik a karácsony vallási jelentőségéről is, és hogy miként kapcsolódik össze Jézus és az ajándék.
Abban bízom, ahogy az írásban leírtak nem fognak elterjedni európában, és az ehhez hasonló elferdült hülyeségek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest