- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Lehet, hogy nem a legkanonikusabb megoldás, de működik:
A Fájl / Inkscape-beállítások / Kijelölés párbeszédpanelen a Zárolt objektumok figyelmen kívül hagyása elől vedd ki a pipát, így már ki tudod jelölni a zároltakat is a Ctrl+A segítségével, majd a Tab-bal lépkedhetsz közöttük, s így egyszerre csak az egyik lesz kijelölt, ami azt eredményezi, hogy az Objektum / Objektum-tulajdonságok ablakban kivehető a pipa a Zárolt elől.
Remélem, sikerrel jársz. -
noreg
újonc
Üdv. mindenkinek.
Ha valaki megtudná válaszolni, az inkscape-el kapcsolatban, ha egy objektumot zárolunk, hogyan lehet az feloldani ? Mert csak szürkében jelnik meg az objketum tulajdonsága, miután zároltam, és igy a rajzom értéktelen, ha nem tudom, kiszedni, azt az objektumot belőle, kezdhetem előlről.
A választ, előre is köszönöm. -
sekli
addikt
jo kis írás, jo kis program, kipróbáltam...
de azt a kocsit painttel is meg lehet csinálni...[link]
-
azbest
félisten
jó az időzítés, épp a napokban kérdeztem ismerőst, hogy milyen vektoros progit ismer
-
cherockee
aktív tag
haver, bírlak, de komolyan...paint.net után elkezdtem gondolkodni, hogy be lehetne tuszkolni a kevésbé ismert FREE progik nevét is az emberek agyába, hátha nemcsak warezzal lenne teli minden gép...esetleg még jobban fejlődne a gnu társadalom...már akartam egész korrekt netes kampányt indítani, és látom még van aki fogékony az 5letre, esetleg még alapoz is nekije
...szóval GRATULA, nagy 5let, nem új, de végre valaki itt is írt róla!
megjegyzés: a program kegyetlen okos, nekem egyik kedvenc free programom...
[Szerkesztve] -
Mi az a kommerszionális*? Olyanról hallottam már, hogy kereskedelmi vagy fizetős.
Csak egy magyar nyelvünk van, vigyázzunk rá! -
tkazmer
addikt
Leszedtem, érdekes kis program...
-
groth99
csendes tag
ez érdekesnek hangzik, mingyár feldobom a gépre..
amúgy nagyon jó a cikk, gratulálok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest