- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brutforsz
senior tag
Lehet, hogy nem a legkanonikusabb megoldás, de működik:
A Fájl / Inkscape-beállítások / Kijelölés párbeszédpanelen a Zárolt objektumok figyelmen kívül hagyása elől vedd ki a pipát, így már ki tudod jelölni a zároltakat is a Ctrl+A segítségével, majd a Tab-bal lépkedhetsz közöttük, s így egyszerre csak az egyik lesz kijelölt, ami azt eredményezi, hogy az Objektum / Objektum-tulajdonságok ablakban kivehető a pipa a Zárolt elől.
Remélem, sikerrel jársz. -
noreg
újonc
Üdv. mindenkinek.
Ha valaki megtudná válaszolni, az inkscape-el kapcsolatban, ha egy objektumot zárolunk, hogyan lehet az feloldani ? Mert csak szürkében jelnik meg az objketum tulajdonsága, miután zároltam, és igy a rajzom értéktelen, ha nem tudom, kiszedni, azt az objektumot belőle, kezdhetem előlről.
A választ, előre is köszönöm. -
sekli
addikt
jo kis írás, jo kis program, kipróbáltam...
de azt a kocsit painttel is meg lehet csinálni...[link]
-
azbest
félisten
jó az időzítés, épp a napokban kérdeztem ismerőst, hogy milyen vektoros progit ismer
-
cherockee
aktív tag
haver, bírlak, de komolyan...paint.net után elkezdtem gondolkodni, hogy be lehetne tuszkolni a kevésbé ismert FREE progik nevét is az emberek agyába, hátha nemcsak warezzal lenne teli minden gép...esetleg még jobban fejlődne a gnu társadalom...már akartam egész korrekt netes kampányt indítani, és látom még van aki fogékony az 5letre, esetleg még alapoz is nekije
...szóval GRATULA, nagy 5let, nem új, de végre valaki itt is írt róla!
megjegyzés: a program kegyetlen okos, nekem egyik kedvenc free programom...
[Szerkesztve] -
joghurt
addikt
Mi az a kommerszionális*? Olyanról hallottam már, hogy kereskedelmi vagy fizetős.
Csak egy magyar nyelvünk van, vigyázzunk rá! -
tkazmer
addikt
Leszedtem, érdekes kis program...
-
groth99
csendes tag
ez érdekesnek hangzik, mingyár feldobom a gépre..
amúgy nagyon jó a cikk, gratulálok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest