- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
[SYDER]
tag
Hát tény nem voltam még meghalva az biztos
a másik hamarabb törik meg a magányba mint ha meghalna úgy nem bűnhődik de én optimista vagyok és szerintem mmindenember jó van aki a lelke legmélyén van aki mindenhol van aki zavarodott azért öl van aki szellemi gondokkal küzköd meg kell gyógyítani őket és nem elpusztítani de én amolyan ''hippi '' vagyok szóvan semmi erőszak
de buszkén vállalom eszméim
-
[SYDER]
tag
Ez viszont jó gondolat de van 1-2 gyilkos aki hát hogy is mondjam elmezavar miatt ölt ezeket viszont lehet kezelni de sajnos nálluk fent áll a veszély hogy nem lesz hatásos a kezelés de az ilyen rabokat csak a börtönkonyhába szabad munkára fogni és ott is kizárólag olyan ezközzel amivel nem tehetnek kárt magukba és társaikba
-
[SYDER]
tag
Hát tény igazad van de talán ha bent van a börtönbe évekig közben elbeszélget vele egy két pszcihológus talán nem őrül meg és esetleg valami féle közmunkára is alkalmas lesz bár ez az én véleményem persze lehet hogy nemjól látom de nem vagyok se pszcihológus hogy ismerjem az embert és csak 16 éves vagyok szóval kicsi még az ilyenhez
-
[SYDER]
tag
Üdv mindenkinek szerintem a halálbüntetés nem jogos ,tény példa kell hogy vissza szorítsa a bűnözőket de szerintem egy kemény útépítés 40C° ban nyáron elrettentőbb példa mint a halál büntetés
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest