- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Igen, fizetek! (dolgozok, autóm van, tankolok stb.)
OFF: Szegény, csóró BKV-nak is ''csak'' 26 GPS-es buszmegállóra futotta...
Megmondom őszintén nem idegesítem magamat ilyeneken, mert ugysem tehetek ellene semmit, se te, se más, tehát nem érdekel. Ezért nem kezdem el fikázni az FVF-et, meg a tök*m tudja kit...amúgy a legtöbb hsz. pedig erről szól.
Tehát mintha kur*ára fel lenne háborodva mindenki, sokra megy a Ph! a sok együttérző, FVF-et fikázó hsz.-el.Ha én írtam volna a cikket, akkor mintegy tájékoztató jelleggel tettem volna, és semmi esetre sem engedélyeztem volna a hozzászólásokat.
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
válasz
Retekegér #15 üzenetére
Erről a tegnapi írás jut eszembe... [link]
Na majd most megmutatom, írjuk meg 6 ódalba, had lássa mindenki, tudjuk meg mi folyik. Most megint megy a sírás, rívás?! Most nem kötekedni akarok, de kit érdekel ez? Oldjátok meg...
És erre mi a reakció? Húú megverem, aki feladta a hírdetést, húú hülye köcsög fogyasztóvédelem.
Szánalmas ez az egész...
Lehet fikázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged